mania76 15.09.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Pewnie było o tym już nie raz, ale nie moge trafić na temat.Chodzi mi o to kiedy wstawiać okna. Przed czy po tynkach wewnętrznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 15.09.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jeśli drewniane to po, w plastikach ryzykujesz tylko zabrudzeniem. I nie przejmuj się tynkarzami którzy twierdzą że przed (bo tak im wygodniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.09.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Wstawiałem przed tynkowaniem. Odpowiednio zabezpieczone folią malarską okna nie maja prawa ulec zabrudzeniu. Przy okazji tynkarze dokładnie "obrobili" tynkiem wnęki okienne oraz wstawili drewniane parapety. Pamiętaj tylko, by zbyt długo nie zostawiać taśmy malarskiej na ramach okiennych. Niestety, potrafi się ona zwulkanizować i zostawić trudno usuwalne ślady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 15.09.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Istotniejsza od zabrudzenia jest wilgoć- dotyczy oczywiście drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 15.09.2003 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Dzięki za odzew. Onkna maja być plastikowe ale spotkałam sie już z tyloma teoriami na temat ich wstawiania, że mam mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts