Postihal 31.07.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Zapraszam do odwiedzenia strony M42 tam są informacje o różnych wariantach "Przemyślanego".Link do strony podany w stopce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lotos1959 28.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam właśnie zaczynamy bobowe przemyślanego 42 a L prosiła bym o wysłanie zdjęć z realizacji Pozdrawiam Monika jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Jeśli ktoś zastanawia się jeszcze nad wyborem domu i jest zainteresowany projektem M42a (L) Przemyślany wariant I proszę o maila to podeśle fotki. My mieliśmy problem w zeszłym roku ze znalezieniem zdjęć z realizacji. pozdrawiam Błażej blazej.kaucz at gmail.com Panie Błażeju Jeśli zagląda Pan jeszcze na forum to byłabym bardzo wdzięczna za trochę informacji dotyczącej właśnie M42AL. mój mail [email protected] Jesteśmy jeszcze na etapie wyboru projektu, zastanawiamy się nad kilkoma zmianami. Proszę również o informację czy wprowadzał Pan jakieś zmiany. Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Rzeszow 30.06.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam,czy ktoś buduje dom wg projektu Przemyslany w województwie podkarpackim?Jesli tak proszę o kontakt i przesłanie zdjęć z realizacji na adres[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszula268 08.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Witam, czy ktoś buduje dom wg projektu Przemyslany w województwie podkarpackim? Jesli tak proszę o kontakt i przesłanie zdjęć z realizacji na adres [email protected] witam ,ja też mam zamiar budować ten dom , ale narazie czekam na papierki . czy znalazłaś kogoś na podkarpaciu kto buduje ten dom, jeśli tak to proszę o wiadomość na [email protected] oraz fotki , dzięki Edytowane 8 Lipca 2013 przez urszula268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojts 13.08.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 WitamJestem na samym początku drogi do posiadania takiego domku.Narazie mam działkę i zastanawiam sie nad projektem. Bardzo podoba misie Przemyślany w wariancie I czyli projekt M42a.Czy ktoś w bliższej lub dalszej okolicy Poznania buduje/zbudował już taki dom? PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts