uszek 15.09.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Przymierzam się do zakupu kominka, ale w tej kwestji jestem kompletnym dyletantem, podobno kominki mają różne moce podawane w kW, moje pytanie jest takie jakiej mocy powinnem kupic kominek przy założeniu, że chciałbym ogrzewac salon 35m2 plus trochę jeszcze dogrzac jadalnie i korytarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 15.09.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ja będę miała 14 kw na ok. 130 m2, ale w zasadzie mniej nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 15.09.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 poszukaj na forum, bylo juz duzo watkow o kominkach, na taka mała przestrzen (musisz tez znac kubature) powinno wystarczyc 4-5 kw, moze wybierzesz koze?jest tansza, nie musisz jej obudowac, łatwiejsza w montazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Lobo 15.09.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Mniejszą moc posiadaja nowe modele Spartherm [dawniej Olsberg] ok.7kW to całkowicie wystarczajace na małe powierzchnie. Maja teójstroną kurtyne powietrzną i bardz ciekawe szyby. Cena jest bardzo dobra... polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 15.09.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Spartherm to dobra rada te nowe Ambiente sa najodpowiedniejsze do Twoich potrzeb. Mniejsza moc wynika z zapotrzebowania na "małe " wkłady do budynków energooszczednych. Te małe moce są z wkładów o wielkich szybach , bez obaw to naprawde ładne wkłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts