ep78 15.05.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zaczęło się. Decyzja podjęta, budujemy nasz własny domek. Po przeglądnięciu masy projektów wybór padł na http://www.z500.pl/projekt/z24.html Dzisiaj mamy spotkanie z architektem na działce zobaczymy co powie? a to wpis próbny bo mam wrażenie że nic mi nie działa ani adres który wkleiłam ani uśmieszki hmmmmmmmmmmmm o co w tym wszystkim chodzi????????????? mam nadzieję że się połapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ep78 15.05.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Powodzenia! Czekamy na postępy i nowe wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ep78 15.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 No i po spotkaniu z architektem i z powodu PLANU zagospodarowania przestrzennego bla bla bla projekt odpadł czekamy na pomysły naszego Pana architekta poczekamy 10 dni zobaczymy Niby projekt indywidualny 4tyś Pewnie wciśnie nam swoją typówkę mówiąc że zrobił ja specjalnie dla nas ale znając mnie pewnie i tak coś będzie do zmiany. Już nie mogę się doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ep78 16.05.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Siedzę sobie dzisiaj na necie( dziecko spokojnie śpi już 2 h to mam czas) i oglądam wnętrza chociaż nie mam jeszcze planu domku Będę miała coś z cegły NA PEWNO Kurcze tak mnie to wciągnęło że każdą wolną chwilkę poświęcam na czytanie różnych forum Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.05.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Przepraszam, ze znowu się wcinam, ale link do kometarzy jest niestety pusty :/ Niby link dziala, ale nie jest zalożony nowy wątek w dziale "komentarze"... Bardzo chętnie cos popiszę, ale nie chcę się wciskać do Twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts