anndy 15.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 http://images27.fotosik.pl/213/ff77258525c55229m.jpgmam tego pełno w trawniku jak/czym to unieszkodliwić. Nawet nie wiem jak to się nazywa. Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 15.05.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A czemu od razu chwast?? Ladny zielony i pewnie kwitnie na zolto. Ale ja ci nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 15.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wyglada mi to na rumianek bezpromieniowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.05.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wyglada mi to na rumianek bezpromieniowy... Tak !!! zgadza się sprawdziłem na WIKI- to dokładnie on WIELKIE DZIĘKI- tylko jak go wytepić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 15.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Preparat Starane albo Mniszek. Oszczędza jednoliścienne czyli trawę, załatwia wszystkie chwasty dwuliścienne - rumianki, koniczynę, mlecze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Tak !!! zgadza się sprawdziłem na WIKI- to dokładnie on WIELKIE DZIĘKI- tylko jak go wytepić.. Schylić się lub klęknąć i wyrwać tak jak tą jedną, zaprezentowaną sztukę. Miły wypoczynek na słoneczku na najbliższy weekend. Z pewnością zdrowszy dla Ciebie i innych niż jakakolwiek chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 16.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Tak !!! zgadza się sprawdziłem na WIKI- to dokładnie on WIELKIE DZIĘKI- tylko jak go wytepić.. Schylić się lub klęknąć i wyrwać tak jak tą jedną, zaprezentowaną sztukę. Miły wypoczynek na słoneczku na najbliższy weekend. Z pewnością zdrowszy dla Ciebie i innych niż jakakolwiek chemia. Gdyby tego było kilk no kilkanasćie na metr to jasne ale ale tego rosną całe miliony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 16.05.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No to pryskaj. Choć to mniej ekologiczne. A co odrośnie (bo pewnie tak) to już sukcesywnie wyrywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts