nania 15.05.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zapraszamy i czekamy na wasze komentarze i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek i agatka 16.05.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam i jako pierwszy pogratuluję rozpoczęcia budowy. Będę wiernym czytelnikiem waszego dziennika, gdyż my na dzień dzisiejszy jesteśmy na etapie zdejmowania humusu. Będziemy czerpać doświadczenia. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Gratulacje budowy, będę śledzić Twój dziennik, tym bardziej, że będziemy sąsiadkami, skoro budujesz w Zalesiu Niestety jestem jeszcze w końcowym etapie papierologii Ale czas pracuje na moją korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Zycze samych budowlanych sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam, witam. Jakiś czas temu Manekineko podpytywała się o namiar na kierownika budowy. Korzystacie z jego usług czy zdecydowałyście się na kogoś innego? Przyznam się, że teraz z wielkim sentymentem oglądam zdjęcia z początków budów. Jesteście nietypowe, bo wiekszość buduje się solo, ewentualnie jeden duży dom dla dwóch pokoleń. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 16.05.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Nie, mamy innego kierbuda, z kolei polecanego przez mojego wujka, ale muszę przyznać że za tą kasę co bierze to jakoś cienko wypada jego praca i zaczynam zastanawiać się czy warto było! Choć i tak już trochę zawracałam mu głowę, to trochę innej współpracy oczekiwałam, ale to był sam początek i ekipa się tak szybko uwineła że on chyba się tego niespodziewał, mam nadzieję że potem będzie lepie ich pilnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manekineko 29.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam, witam. Przyznam się, że teraz z wielkim sentymentem oglądam zdjęcia z początków budów. Jesteście nietypowe, bo wiekszość buduje się solo, ewentualnie jeden duży dom dla dwóch pokoleń. Powodzenia! powiem tak-nie jest wcale tak prosto tym bardziej, że budowa wspólna a nania odwala większość jak nie 9/10 pracy My niestety mieszkamy kawal drogi od budowy, nie mamy jeszcze auta, więc slabo nam narazie idzie. Ale wszystkim na bardzo zależy na domku więc dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hmmm, rozglądacie się za elektryką a w dzienniku ledwo parter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 28.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziewczyny Gratuluje takiego tepa prac - a dom duuuuży Oraz tego ze bedziecie mamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.08.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 gapa jestem. Tak jestem zafiksowana na budowanie i inne rzeczy nie zawsze do mnie docierają. Niedawno pojechaliśmy oglądać potencjalny samochód dla mnie. Faceci oglądali silnik i się wymądrzali. Na tej posesji był stał dom w budowie, więc zajęłam się oglądaniem szczegółów ocieplenia fundamentu. Podeszła do mnie żona sprzedającego i zaczęłam z nią rozmawiać o domu, pytać o tynki, boniowanie, okna itp. Dopiero po fakcie zorientowałam się, że ta kobieta trzymała na rękach niemowlę. A ja nic, nawet nie spytałam "chłopiec czy dziewczynka". Porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 09.10.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hellou?!!! co tam słychać u was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts