selimm 16.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Laptop z USA ...da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Laptop z USA ...da się coś z tym zrobić ? A jaka to wersja Visty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Laptop z USA ...da się coś z tym zrobić ? Najłatwiej będzie jak zadzwonisz na infolinię Microsoftu. Wbrew pozorom nic nie boli i mało kosztuje. Ja się dowiedziałem, że wersji basic nie da się przerobić oficjalnie na polską wersję. Więc instaluję nieoficjalnie XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Laptop z USA ...da się coś z tym zrobić ? A jaka to wersja Visty? ...hmm...muszę sprawdzić grzebałem w ustawieniach -ale nic nie znalazłem a -na infolinie zadzwonię - zwykle nie dzwonie ...no bo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts