Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Naszego miejsca na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia- widzialam ostatnio dom z podobną elewacją- z lupkiem czy kamieniem- wyglądal slicznie. Jesli bedziesz miala taką możliwość to zrob tak bez wahania. Klinkier może mieć każdy, a taki kamień to jest coś pięknego- przynajmniej dla mnie :wink:

http://kamel2000.republika.pl/images/celtikkolor300pszer.jpg - coć takiego bylo na tym domku...

:D Witam.Dzięki za wizytę u mnie... Widać,że już jesteście duuużo dalej z budową. :D Tak, będzie co wspominać i z czego się pośmiać :lol:

Bardzo podobają mi się Twoje inspiracje kuchni i łazienek.Też lubię prostą elegancję.Postaram się też wgrać jakieś inspiracje-może też tam coś zobaczysz dla siebie??? Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Łaski nam nie robi. Pani architekt jako nasz inspektor była dlatego, żeby się sama użerała ze swoimi błędami w projekcie, a okazało się w czasie budowy, że było ich dużo,na co jej pracownik stwierdził że "tak , takie błedy sie zdarzają". No ok - nie ma ludzi nieomylnych , ale błędy jak zrobiła to trzeba poprawiać , a nie rzucać słuchawką wmawiając, że wszyscy kłamią. Były błędy również co do wymiarów schodów.

Ja zrezygnowałem dawno z budowania (przerzuciłem się na "gwoździkową" ). Odstraszały mnie między innymi takie sytuacje jakie opisałaś z "panią inspektor".

Pomysły na układ kuchni i łazienki bardzo mi się podobają. Równaj do pomysłów ( o ile starczy kasy :D ).

............ No i dobrze , że zrezygnowałaś z "inspektor Clusoe".

• 1 month później...
  • 4 weeks później...