Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ZŁOTY RÓG pracownia ARCHETON

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 5 months później...
Zakupiliśmy działkę z rozpoczętą budową właśnie "Złotego Rogu" (nazwa piękna, nieprawdaż?) Nie we wszystkim ten projekt nam się podoba, ale trudno-część zmian można bez problemu wprowadzić (brawo dla Archetonu!) . Chcemy zrezygnować z pokoju nad garażem na rzecz suszarni ewentualnie tarasu, bo mieszkać nad garażem nam się nie uśmiecha. Poza tym, wg mnie, za mała i żle usytuowana jest spiżarnia-obok ściany z kominkiem! I łazienki przy takim metrażu mogłyby być większe-np. na poddaszu pod skosami nie da się pewnych urządzeń użytkować. Ale wybudujemy, pomieszkamy, to zobaczymy. Pozdrawiam i proszę o relacje z budowy.

• 2 months później...
  • 2 years później...
BARDZO, BARDZO DZIĘŃKUJĘ.....!!!!!!!! :D :D ALE mi jeszcze chcialo by się zobaczyć rzeczywisty rzut fundamentów (z wymiarami) :roll: :roll: Moze ktoś ma???????

Orestora,

Wszystko super - tylko użyj proszę wyszukiwarki. Jest tu kilka osób, które budują/owały ten projekt.

Na przykład tu :

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=279315&highlight=z%B3oty+r%F3g#279315

Jak znajdziesz właściciela posiadającego projekt to możesdz do niego wysłać prywatną wiadomość i może się z Tobą tą wiedzą podzieli.

Pozdrawiam :):)

Mam nadzieję, że coś znajdziesz dla siebie :):)

• 9 months później...