małaMI 16.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 właśnie pytanie,macie?używacie?warto? muszę zamówić zlew - już wybrałam zwykłą tekę classico jednokomorową (chyba największa komora jaką znalazłam) No i teraz pytanie czy kupować też dozownik do płynu do mycia naczyń. czy to się sprawdza? jak działa? myslę też o dozowniku teki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 16.05.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 U mnie się zatyka i to dość dobry (Franke). Już raz wymieniałm pod dwóch latach, ale znów są problemy. Choć sam pomysł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 17.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 J mam od 1,5 roku jakiś zwykły z leyroy merlin.Nie zatyka się, jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania.Ale jedno jest ważne - płyn nie może być za gęsty.Zawsze używałam Morning Fresh, ale teraz odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 A ja zrezygnowałam - za dużo babrania z przelewaniem, no i kolejny grat do mycia Nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.05.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 nie wiem czy się w ogole nada do wybranego przez nas zlewu - teka classico z boku jest mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.05.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja mam od 3 miesięcy Blue Water- (polecony przez mojego stolarza) kupiony w sklepie internetowym. Jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam już sobie zwykłych butelek z płynem. Płyn uzupełnia się od góry, bez żadnych kombinacji. Póki co używałam dwóch rodzajów płynów i nigdy nie było żadnych problemów. Naprawdę szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 19.05.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 uważam, ze to swietna sprawa, choc nasz dozownik z IKEI jest beznadziejny. Cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 19.05.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 nie wiem czy się w ogole nada do wybranego przez nas zlewu - teka classico z boku jest mało miejsca U mnie się nie zmieścił (mam TEKĘ Universo, zwykła dwukomorowa) i bardzo żałuję. Dobrałam pojemniki na płyn i na mydło pasujące do kuchni, ale i tak stoja na tacce, bo ciągle pod nimi mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 19.05.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja również mam mam teka universo , kupilam dozownik i nie mam go gdzie zainstalować. Butelka z płynem na blacie wyglada wstrętnie - muszę wymyśleć coś innego ... może macie jakieś pojemnikinie montowane na stale.Bardzo mało zmywam - ale i tak płyn od czasu do czasu trza użyc! może ktoś chciałby kupić dozownik - ponoć najlepszy !http://allegro.pl/item363590814_dozownik_blue_water_satyna_nowy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 19.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja również mam mam teka universo , kupilam dozownik i nie mam go gdzie zainstalować. Butelka z płynem na blacie wyglada wstrętnie - muszę wymyśleć coś innego ... może macie jakieś pojemnikinie montowane na stale. Bardzo mało zmywam - ale i tak płyn od czasu do czasu trza użyc! Przede wszytkim butelka jest niewygodna, dużo lepiej sprawdza sie pojemniczek z pompką - taki jak są mydła w płynie (mozna jedną reką podstawić gąbeczke i nacisnąć). Ja uzywam pojemniczków ikeowskich Lillaholmen z pompką, o takich: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10074175 Co prawda jeden mi sie popsul, ale biorąc pod uwage, że cena jest niewysoka a pasuja mi idealnie, nie jest to problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 19.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja mam od 3 miesięcy Blue Water- (polecony przez mojego stolarza) kupiony w sklepie internetowym. Jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam już sobie zwykłych butelek z płynem. Płyn uzupełnia się od góry, bez żadnych kombinacji. Póki co używałam dwóch rodzajów płynów i nigdy nie było żadnych problemów. Naprawdę szczerze polecam. Moja mama też ma Blue Water (bo był tani). Korzysta z tego rozwiązani prawie 2 lata. Podobnie, jak tabaluga jest bardzo zadowolona. Gęstsze płyny do naczyń musi troszkę rozcieńczać wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 19.05.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nie zamówiłam tego dozownika, bo do zlewu by się nie dało go przymocować ale ten z IKEA nawet niezły, ładnej będzie wyglądał niż butla z płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.05.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 taka butelka z pompką fajna jest. Teraz można dostac nawet takie, w ktorych widać tylko pompkę - jakiś np prostopadłościanik lub walec - sa cięższe więc sie nie przewracają i spełniają swoją funkcję. Może macie jakies zdjęcia ze sklepików na taki dozownik, ja ostatnio widzialam w Obi ale ceny jak na takie pudełeczko wydają sie spore - ok 50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 17.07.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 a czy ktos ma iinaczej zamontowany dozownik niz do zlewu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 17.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 mój dozownik do kuchni zakupiony ale jeszcze nie używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja tez mam blue water - wyglada rewelacyjnie - cały z metalu a tylko buteleczka jest z plastiku. Niestety nie moge go zamocowac do zlewu - czy mozna zamontowac np do blatu? Mam laminowany - boje sie o jego wytrzymalosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 18.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mamy dozownik wbudowany w metalowy zlew. Super sprawa - nie ma dodatkowych, często brzydkich pojemników, płyn jest zawsze pod ręką, czyścimy to razem z baterią.W nowej kuchni też na pewno coś takiego zamontujemy.Jedyny minus jest taki, że nalewanie od góry zajmuje trochę czasu, szczególnie w przypadku gęstych płynów. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 taaaa.....tylko ze na moj zlew juz sie nie zmiesci dozownik - tzn nie zmiesci sie w szafce, bo obok zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 18.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 EWAF ja mam zamontowany dozownik do blatu laminowanego, jest ok, tylko dozownik mam jakis wadliwy - już raz go musiałam wymienić, a teraz ten nowy tez cos kiepsko działa. Musisz tylko pilnować, żeby woda wokół niego nie stała, ja jak mam niezaduzo garów to robie tak, że jeszcze suchymi rękami nakapuje płynu na gabkę tyle żeby starczyło na całe zmywanie i z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzieki a masz moze zdjecie jak to jest wzajemnie usytuowane? mam na mysli zlew - dozownik w ogóle tak mi sie podoba ten blue water ze mysle o takim samy w łazienkach - jest to stabilniejsze niz pojemniki z płyenm, chociaz jeszcze do tego mam daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts