Bea7777 18.07.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Bea, skad Ty takie zdjecia bierzesz zboczencu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To zdjęcie łazienki zrobione w jakieś przydrożnej knajpie... Ponoć stojącej na terenie wschodnich Niemiec. To nie ja zboczona tylko Hans restaurator . Jesli razi w oczęta to zaraz je usunę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To zdjęcie łazienki zrobione w jakieś przydrożnej knajpie... Ponoć stojącej na terenie wschodnich Niemiec. To nie ja zboczona tylko Hans restaurator . Jesli razi w oczęta to zaraz je usunę... Po co usunelas? Takie optymistyczne bylo! Jak chcesz to wklej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 20.07.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A czy są dozowniki, które można przymocować do ściany za/nad zlewem? Zlew mam z tegranitu, a za nim zbyt wąski pas blatu, stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 21.07.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 jasne: tylko wygladaja inaczej - to nie plastikwa butelka z ozdobną nakretka tylko juz jakis albo stojacy pojemnik albo cos jak w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 14.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja też sobie takie dozowniczki kupiłam, ale lipa, bo nie ma mi kto wyciąć otworków w zlewie. Tam, gdzie wycinają otwory pod baterie, mają tylko otwornice 35 mm, a to jest za dużo pod moje dozowniczki. I będę musiała dozowniczki oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 14.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Maddy, moze castorama, obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja również mam mam teka universo , kupilam dozownik i nie mam go gdzie zainstalować. Butelka z płynem na blacie wyglada wstrętnie - muszę wymyśleć coś innego ... może macie jakieś pojemnikinie montowane na stale. Bardzo mało zmywam - ale i tak płyn od czasu do czasu trza użyc! może ktoś chciałby kupić dozownik - ponoć najlepszy ! http://allegro.pl/item363590814_dozownik_blue_water_satyna_nowy_.html też mam tekę universo, półtorej komory. Mąż dozownik (taki zwykły z marketu budowlanego) zamontował w blacie. Nic się nie dzieje. Dozownik się nie zapycha, blat się nie brudzi. Gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 18.08.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Maddy, moze castorama, obi Wszystko już było Pół dnia wisiałam na telefonie. Standardowo wycinają 35 mm, a na moje dozowniki to za dużo. Nota bene zakupione w Castoramie. I tu ciekawostka: Castorama sprzedaje dozowniczki, na których jest napisane, żeby wyciąć otwór 22 mm, ale sami takiej usługi nie świadczą, w ogóle się pan zdziwił, że taki mały otworek i powiedział, że bardzo mu przykro, ale oni takich małych nie wiercą. Mąż chciał sam, ale pan w Praktikerze mnie uświadomił, że jak nie ma specjalnej otwornicy z uchwytem z drugiej strony, to pokiereszuje tylko zlew, bo w stali nierdzewnej to nie tak łatwo jest wiercić. Tak więc wyleczyłam się z dozowniczka, oddam je do Castoramy, bo to lipa. P.S. A w blacie nie chcę wiercić, bo tam mam za wąsko i mi się nie zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Skad ja znam ten problem. Moj dozownik (IKEA) przelezal pol roku w szufladzie zanim wpadlismy na pomysl wywiercenia otworu. A wiec po kolei * odrysowalismy otwor na zlewozmywaku* cieniutkim wiertlem do metalu wiercilismy dziury jedna obok drugiej* brzeszczotem wycielismy przestrzenie miedzy dziurami* pilnikiem do metalu wyrownalismy nieco krawedzie* przykrecilismy dozownik i jest super. Cala operacja zabrala niecala godzine. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 19.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Madzialenka, czy mogłabyś proszę wkleić zdjęcie swojego zlewu z dozownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 19.08.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego dozownika. w moim zlewie nie dałoby się wyciąć dziury, a w blacie nie chcę wiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 19.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 w zwiazku z tym, ze moj dozownik nadal lezy w szufladzie i staram sie przekonac do dozownika zamontowanego w blacie: mozecie przesłac jakies zdjecia z taki dozownikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 19.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam, a może widział ktos dozownik biały?, chodzi o to żebu ta końcówka była bała a nie chrom lub satyna. Mam biały zlew, białą baterie i nie moge znależć białego dozownika, może ktoś widział i pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 19.08.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Biały dozwonik do montażu w zlewozmywaku czy blacie robie firma McAlpine http://www.mcalpine.pl/katalog/?function=detail&id=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 19.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Biały dozwonik do montażu w zlewozmywaku czy blacie robie firma McAlpine http://www.mcalpine.pl/katalog/?function=detail&id=13 Baaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Madzialenka, czy mogłabyś proszę wkleić zdjęcie swojego zlewu z dozownikiem? Ok, postaram sie jutro zrobic zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sssmakija 01.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Odświeżam temat - podoba mi się pomysł z dozownikiem. Zamierzam zakupić zlewozmywak granitowy Deante Kappa. Czy w granitowym zlewozmywaku można wyciąć otwór na dozownik i gdzie to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 01.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ssmakija ja zamowilam taki zlew granitowy http://www.zlewozmywak.pl/index.php?p2,deneb-zlewozmywak-granitowy-jednokomorowy i od razu zamowilam go z dodatkowa dziurka na dozownik (koszt 49 zl). zamawialam go w tym tygodniu, wiec jeszcze nie wiem jak to wyglada w praktyce, bo czekam na przesylke, ale tutaj pisano o tych zlewach calkeim niezle:http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-w-wyborze-zlowozmywaka,t115815.htm?highlight=denebhttp://forum.muratordom.pl/zlewozmywaki-granitowe,t118576.htm?highlight=deneb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts