skaba 03.06.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 a miało byc tak pięknie.. wolny dzień.. wyśpię się.. i co? i borsuki wstały o 6.30 i koniecznie do szczęścia potrzebna im była mama.. no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Cześć Skabunia! Borsuki wcześnie wstały, bo wyczuły, że mamusia dzisiaj w domku i muszą to wykorzystać...! Moje za to się w wolne dni nie potrafią od tatusia odkleić... Nie powiem, żeby mi to przeszkadzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczór kurcze a mój mały borsuczek jak raz dzisiaj grzecznie do wpół dziesiątej kimał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 kochani zmykam na 2 tygodnie trzymajcie się! dobrze mi zrobi ten wyjazd.. na forum i tak nie mam weny nic pisać, bo za każdym razem czytam tylko wątek powodziowy i wtedy wszystko inne nie ma znaczenia.. mam nadzieję, że po moim powrocie będzie już optymistyczniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.06.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 fotki będą jak wrócisz , wiem wiem że obiecałam ,ale chciałabym aby zrobili jeszcze jeden etap i wtedy moge fotografować , a jak to z ekipami bywa termin się troszeczke przesunoł wrrr , ale jak tylko skończą to powklejam co nie co pozdrawiam , udanego urlopu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Skabuniu udanego wypoczynku i dużo słonka!!! Wracaj do nas wypoczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dobry wieczórtrzeba podciągnąć żeby się Skabusia odnalazła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczórSkabuś kiedy wracasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 20.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) witam zdjęcia porobione , niestety nie pamiętam jak się wkleja musze się chyba na nowo uczyć , także chwila no chyba, że kakusek chcesz na maila to mi poślij adres na Pw tak będzie szybciej a tymczasem mam do was OGROMNĄ PROŚBĘ chodzi mi o oprawy świetlne na schody pamiętam że były tu kilka razy wklejane bardzo mi się podobały,ale niestety link mi do nich gdzieś znikł chyba Efilo też je miała i skaba również kupowane w LEROY & MERLIN o ile dobrze pamiętam jeżeli możecie pomożcie bo mnie już z ,moim dużym brzuchem tak ciężko latać co chwile do sklepu , a tymbardziej że mam leżeć a nie latać :/ dzięki !!!! Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Natka.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 wróciłam jeno, że mój dom od neta odcięli mam nadzieję, że dzisiaj już będzie ok.. wusia dziękuję za podciąganie natka ty już mojej cierpkiwości nie nadwyrężaj! pięknie proszę o zdjęcia :) co do opraw to pamiętam, że są firmy Skoff.. ale już więcej nie powiem.. jak będę miała w domu neta to poszukam i wkleję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczór Skabusia nie ma za co w nagrodę oczekuję pokazu zdjęć czemu Cię od neta odcięli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 już mnie przywrócili wusia jakich zdjęć? wczasowych? nie mam nic u siebie.. muszę ściągnąć od roziców, ale głównie uwieczniałam postępy pływackie moich maluchów.. były naprawdę imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no ja to wiesz uniwersalny biorca jestem:lol2: i wczasowe i domowe biorę jak leci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dobry wieczór co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 23.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) o witam , a jednak nie zdążyłam na czas , mam nadzieję że godzina poświęcona na próbie wklejania zdjęć przyniesie jakiś efekt mam nadzieje że fotki będzie można zobaczyc , a jak nie to przepraszam [ http://picasaweb.google.pl/108420863096007102856/ZdjeciaOznaczoneGwiazdka?authkey=Gv1sRgCJuPwt3_xeTORQ# narazie kilka fotek z zewn i górnej łazienki kawałek , która zaczyna się płytkowaćwidać coś ??? Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Natka.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.06.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 natka no nareszcie! świetnie domek już wygląda! podobają mi się wasze bonia (czy bonie? jak to odmieniać? ) okna też robią wrażenie - bardzo masywne.. lubię takie czekam na dalsze zdjęcia łazienki - fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 25.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 DZIĘKUJE dzisiaj zaczeli malować pokoje , gdyby wylewki były wcześniej zrobione to przeprowadzka pewnie byłaby szybciej , ale niestety na podłoge będziemy musieli czekać jeszcze prawie 2mce , auuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.06.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 uwaga chwalę się! po długich i ciężkich wyborach zakupiłam wiszące lampki przyłóżkowe do sypialni wstępnie miała to być opcja przejściowa (aż nie dorobię się na tyle, żeby kupić rokany), ale lampa urzekła mnie swym subtelnym światełkiem i refleksami - coś czuję, że zostanie z nami na stałe cena też mnie nadzwyczaj ucieszyła - trafiłam na przecenę o 50% oto ona: http://i47.tinypic.com/qsmtj8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.06.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 natka czas szybko pędzi naprzód i minie chwilka a już będziecie się przeprowadzać niedużo już zostało a jak twoje samopoczucie? wszystko dobrze? odpoczywasz jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cześć Skabuniu! I jak tam po urlopie? Wypoczęłaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts