Arnika 30.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 I co z tym żyrandolem do sypialni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Skabusia to nawet do siebie nie zaglądnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.07.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 wusia do siebie nie zaglądałam, bo nikogo nie było.. ale u ciebie byłam arnika żyrandol jeszcze nie kupiony.. może jakaś promocja się trafi na razie cieszę oczy moimi lampeczkami bocznymi bardzo jestem z nich zadowolona kupiłam też wreszcie światełka do górnej łazienki, więc kolejne cztery kable zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 a ja to co:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Skabusia a ja mam żyrandolki... no może nie do wszystkich kabelków, bo wymienić chcę na nowe, a archaiki na strych, bo co niektóry żyrandol ma ze 30 lat.....Kinkiety w WC i do łazienki są w pomieszczeniach gdzie mają być powieszone, ale od ponad miesiąca czekają na zawiśnięcie.... I nie ma mi kto tego pozawieszać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 03.08.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 witam , skaba co u mnie na tapecie no u mnie obecnie synuś na tapecie urodzony 21/07 Gabryś także pozdrawiamy a na budowie pomalowane pokoje , lazienki czekają na lampy, baterie i szafki ,a my bardzo czekamy na podłoge,szukaliśmy chyba ze 2,3 mce fajnych desek na podłogówke w przyzwoitych pieniążkach i wkońcu coś mamy ,ale trzeba czekać 5 tyg te urlopy w firmach gdzie produkcje robią przestoje mnie wykończą , tak po cichu myśleliśmy że może we wrześniu pod koniec się przeprowadzimy ale teraz już wiem że nie ma szans , w między czasie ja kolekcjonuje lampy, ,ale mam jakiegoś pecha i już 3y, które zamówiłam włąśnie się albo stany skończyły na magazynach , albo wycofali z produkcji , mąż robi nawadnianie terenu, kładzie siatke na krety, a stolarz zakłada podbitke , także coś się niby dzieje , ale takie pierdółki , żadne konkrety ,buuuu ale musimy jezcze troche wytrzymać pozdrawiam serdecznie Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.08.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 natka ogromne gratulacje! to teraz już wszystkie dzieci macie a jak strasza siostra? zadowolona z nowego domownika? widzę, że ostro działacie na budowie.. już nie dużo wam zostało życzę wytrwałości na finiszu! arnika u mnie mąż jest regularnie maltretowany o instalowanie czegoś nowego w każdym tygodniu musimy coś pchnąć do przodu, bo inaczej mi ciśnienie skacze pomału pomału. byle do przodu! w sobotę wreszcie doczekałam się kolejnej szafy w garderobie.. nie spodziewałam się, że efekt końcowy tak bardzo mnie ucieszy.. jestem bardzo bardzo zadowolona! wreszcie zniknęły wszystkie moje kartony z ubraniami kupiliśmy też dość nieoczekiwanie stół na taras, choć tarasu jeszcze nie ma ale promocja się trafiła i szkoda mi było z niej nie skorzystać.. na wiosnę będzie jak znalazł dzisiaj zasadziliśmy też kolejne tuje.. jeszcze brakuje nam około 15stu.. może jeszcze w tym tygodniu dokończymy dzieła.. to tyle relacji na dziś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Skabusia... Kilka dni temu, jak wpadł mój mąż to zamontowaliśmy wszystkie kinkiety i żyrandole, te które miałam zakupione i powiesił tymczasowo kilka zwykłych oprawek.... Wiec mamy światło... Salon tylko czeka na światełko, ale nie mam do niego na razie żyrandola. Poczekamy, zobaczymy..... Do świąt zdążymy Ale jesteśmy u siebie i na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.08.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 arnika tak- najważniejsze, że u siebie i na swoim kurcze.. ale miałam dzisiaj ciężki dzień.. dobrze, że już się kończy.. samo zakończenie było przyjemne - kawka na tarasie z sąsiadką mamy dzieciaki w tym samym wieku i świetnie się dogadują, więc my mamy czas na pogaduszki, a maluchy szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.08.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ale pustki... wusia gdzie cię wessało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 a tak się czasem szwendam ale weny nie mam:( wszystko w miejscu stoi, kotka mi ukradli, doła mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.08.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 uuuu a czemu w miejscu stanęło? małż zapracowany? kotka buchnęli?! tego małego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 zapracowany to wiesz jak:) ale np na głupie płyty osb dwa tygodnie czekałam:( tak małego moją śliczną trójkolorową koteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 to ci się jakaś małpa przytrafiła... wrrrr... wusiaku a na jakim jesteście etapie? co teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 straszna małpa Skabuś wysłałam Ci litaniję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Czesc laska Zagladnelma do Towjego dziennika a tam posucha ( Moglabys pokazac troszke tych swoich "nowosci" Chyba w galerii tez zmienilas haslo bo cos mi nie dziala albo jak tak dawno nie zagladalam do Ciebie i pozapominalam ( Dosc zadko teraz udzielam sie na FM bo mam glowe zaprzatnieta innymi sprawami.Nie oznacza to jednak ze budowa calkowicie stanela )Pod koniec sierpnia mamy robic wylewki i mam nadzieje ze wszystko uda sie tak jakbym chciala chociaz jak zwykle wyszly male komplikacje .Mamy nierowno wylany chudziak i albo bede miala wysoki prog przy oknach balkonowych i dodatkowe listyw przy parkiecie albo nierowne schody.Probuje znalezc jakies posrednie wyjscie z tej sytuacji i mam nadzieje ze jednak sie uda ) Skabus mozesz napisac czy jestes zadowolona ze swojego wkladu kominkowego?Co prawda interesuje mnie inny model Volkano DFD http://hajduk.com.pl/pl/katalog/produkt-958-VOLCANO_DFD ale bardziej chodzi mi teraz o sama firme.Czy drzwi podnosza sie bez zadnych zgrzytow ,oporw ,szyba jest czysta i takie tam. Musze dosc szybko zdecydowac sie co do wyboru bo mam jeszcze na oku model ktory ma u siebie mario31 a wlasnie na MCZ jest teraz promocja W modelu Ani bardziej podoba mi sie to ze nie widac tego szamotu naokolo ramki (patrzac na przestrzal ) ale moze to tylko wyglada tak na zdjeciu.Mozliwe jednak ze ta ramka powstaal w wyniku "udogodnienia" iz palenisko osadzone jest nizej i wtedy popiol nie wysypuje sie na zewnatrz przy unoszeniue drzwiczek.W sierpniu jade znow na urlop to mam nadzieje ogladnac w realu oba modele. Ty widzialas u Ani ten wklad wiec moze napiszesz swoja opinie co do wizualnego odbioru?Niestety nie mam od niej zadnej odpowiedzi ( nt uzytkowania ) ale on a chyba tez bardzo zadko zaglada tutaj . Napisz tez prosze jak sie "sprawuja" plytki na dole i Le rabelki ) Nadal o nich mysle chociaz juz mniej intensywnie bo zaczelismy dosc gruntownie obnizac koszty.Jeszcze kominek udalo mi sie przemycic )) Natka gratulacje z okazji powiekszenia rodzinki !!!!!:)Niech Wam DZIEDZIC rosnie jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 14.08.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 dziękuje za gratulacje a Oliwka no przyzwyczaja się do nowej sytuacji próbuje na siebie zwrócić uwage, staramy się jak możemy poświęcać jej dużo czasu , mały na szczęście jest dość spokojny , choć byliśmy teraz znowu kilka dni w szpitalu bo ma przedłużającą się żółtaczke i znowu bardzo to przeżyła że nas nie było tymbardziej że nie mogła nas odwiedzać, a i mnie było ciężko , także wszyscy jakoś się przyzwyczajamy , wczoraj wybraliśmy się do wesołego miasteczka całą 4ką żeby małej troche radości zrobić a z wiadomości budowlanych deski już są !!!! yupi ale musimy jeszcze troche podłogówke wygrzać skaba wklej zdjęcie w takimi razie garderoby my też chętnie zerkniemy kakuek pozdrawiam no i życze powodzenia z wylewkami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 wusiu głowa do góry! wiem, ze chciałoby się szybciej, ale przecież i tak sporo się dzieje.. a elektryka przyciśnij - ustal termin i powiedz, że musisz mieć do tego czasu wszystko na bank.. on lubi mieć nóż na gardle kakusku dawno cię nie było w galerii nie ma nic nowego - jak dopadnę jakiś aparat to cyknę foteczki takie dylematy wylewkowe ja też miałam, bo różni fachmani udawadniali mi, że mam źle wylane schody (próg przy drzwiach tarasowych nie wchodził w grę).. a potem przyszedł pan schodowy, zrobił schody i poszedł wyszły równiutko.. a wczesniej jeden kazał nam zrzucić schody, bo nic z nich nie wyjdzie.. taaa... z wkładu jestem zadowolona.. mój małż go bardzi intensywnie eksploatował i palił różnym drewnem. więc jego czystość trochę ucierpiała, ale myślę, że i tak się świetnie spisuje tym bardziej, że cena była nieporównywalna z MCZ czy Sparthermem.. ale on ma standardowo otwierane drzwiczki, a nie podnoszone do góry.. niestety jak byłam u Mario to wkład był jeszcze zastawiony kartonami, więc nie mogę nic o nim powiedzieć.. na zdjęciach wygląda pięknie z płytek na dole jestem bardzo zadowolona.. są rewelacyjne w utrzymaniu w czystości.. szczerze polecam! (niestety moje są źle położone ) a Le Rable - jak to Le Rable - super! to był dobry wybór.. a jeśli obniżasz koszty to powiem, że chyba w ubiegłym roku wyszła ich druga podróbka - Arnika ma je w swojej łazience.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czesc Skabusia Lejesz miod na moje serce takimi wypowiedziami )) Ja tez nie chce zadnych progow przy drzwiach balkonowych a oni mi tutaj wyskakuja dodatkowo z cwiercwalkiem bo wylewka by nawet profilu bazowego (bialego !!! a okna brazowe) nie przykryla.Moze faktycznie na wlasne ryzyko kaze zaczac od dobrania wysokosci przy balkonach a potem znajde jakiegos magika do schodow co bedzie potrafil wyprowadzic niezauwazalnie te kilka cm (w koncu to 17 stopni wiec powinno dac sie zgubic te kilka cm ) Rozumiem ze druga podrobka to cos innego niz te Stella o ktorych mowilysmy?Musze ladnie usmiechc sie do Arniki to moze pokaze mi fotki )) Z kominkiem mam taki dylemat ze i Hajduk i MCZ ma zblizona cene wiec pozostaje sprawa wizualna (tu bardziej podoba mi sie MCZ) oraz najwazniejsze ktory wklad bedzie sie lepiej sprawowal.O hajduku jest duzo na forum i inwestorzy go chwala natomiast tego MCZ malo kto ( Moze mario zagladnie do Ciebie i napisze czy warto wydac tyle kasy ) Przewaga Volcano jest jeszcze to ze jest on cienszy bo ma glebokosc tylko 50 cm a to tez biore pod uwage bo sciana wtedy nie bedzie zbyt gruba. Co do plytek na dol to szukam jeszcze jakis praktycznych i ladnych w odcieniu szarym i wtedy zdecyduje .O same plytki sie nie martwie bardziej o kolor fugi pomiedzy nimi . Malo faktycznie zagladam na forum a tym bardziej sie nie udzielam bo niestey problemy zdrowotne mojego t poglebiaja sie ( Mam ciagle nadzieje ze juz niedlugo i dla mnie zaswieci sloneczko ) Udanej niedzieli zycze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 natka na pewno z każdym dniem będzie coraz fajniej a jak synio zacznie się do siostry uśmiechać to już będzie super u mnie teraz bez siebie żyć nie potrafią pochwal się deseczkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts