wu 24.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 bo gdzie był tela czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) a w domku widzisz wusiu jak w blokach mieszkałam to tylko siedzenie na forum mi zostawało a teraz cały czas wokoło domku chodzę i dłubię, a końca nie widać Edytowane 24 Września 2011 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Eeee tam ... od razu lać..... A przytulić nie można...?????? Ja się tam cieszę, że zaglądasz, że jesteś.... Nooo i trzeba się gdzieś w końcu zjechać.... Może u mnie na duszonkach ??? A pokażesz co tam masz w tym ogródku? Bo ja też rewolucję muszę zrobić..... Wczoraj nawet pazurki wzięłam, ale... tak mi się nie chciało , że tylko przeszłam z nimi w ręku po całym ogródku i zostawiłam... ale jakby nie było to przeszłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Skaba wszyscy grzebia ale jak juz ciemno to sie na forum pojawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 O!!! dobrze mówisz I zdjęcia czasami pokazują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 arnika w tym roku udało nam się zrobić cztery rabatki (prawie, bo brakuje niektórych roślinek). Jak się zbiorę to cyknę zdjęcia na rabacie z przodu domu mam już moje ulubione krzewuszki, lilaki, derenie i kalinę angielską. Do tego bergenię sercolistną, berberysy i orlika. Muszę jeszcze zakupić sosnę czarną Hoornibrokiana (jest pod Toruniem) i katalpę, ale taką jak chciałam znalazłam pod Poznaniem i nie miałam jej jak przytaszczyć. Druga rabata jest znacznie prostsza: wiąz Camperdownii, trzmielina, kilka jałowców, trawki i bylinki mchopodobne . No i jeszcze przy tarasie: mnóstwo bylinek, lawendy, macierzanki, żurawki, pieciornik krzewiasty, golterie, irga Dammera szczepiona, świerk Little gem i Nidiformis, kosodrzewina i sosna Picobella, tawuły i kilka odmian żywotników. cześć markotko ojj widzę ile grzebiecie znacznie więcej ode mnie ja niestety zazwyczaj zaczynam jak już prawie ciemno i często do was zaglądam, ale z pisaniem to już gorzej do tego mój net często płata figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a nie macie innych dostawcow?? wuska nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bożesz ... o czym Ty piszesz... Co to za zielone wymieniasz;) A o zdjęcia poproszę ... będzie jaśniej, niż dziwne nazwy podawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.09.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 markotko pewnie mamy, ale np. teraz już 2 miesiące korzystam z iPlusa, bo zapominam zadzwonić do naszego dostawcy, żeby coś tam na kominie poprawił, więc co dopiero mówić o szukaniu nowego kwestia priorytetów Arnika cyknę jak będą skończone.. nie wiem tylko kiedy, bo w ten weekend chyba pojedziemy w góry.. chyba - bo póki co nie bardzo mi się chce z domu ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/aby_wszystkie_dni_w_roku_byly_tak_piekne_i_szczesliwe_jak_ten_jeden_wigilijny_wieczor_0.jpg życzy wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ależ ja się Ciebie naszukałam:D. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę i ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, RADOSNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH http://witryny.in-poland.pl/pliki/silesia/wielkanoc2012b.jpg ŻYCZY wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Skaba... zaglądasz tu jeszcze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.04.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img23.imageshack.us/img23/3254/kartki003.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts