efilo 10.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 może się umówimy na jakieś wspólne macanko skabuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry i lezę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.02.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wusia chyba gg zaszwankowało, bo nie miałam nic od ciebie może się umówimy na jakieś wspólne macanko skabuniu? o tak tak!! jestem całą sobą za! kasia po dzisiejszym dniu winna ci jestem już dwie flachy Pan Kuchenny dał oznaki życia, a Panowie Kafelkarze mają wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 skaba no i jak ci wycenil kuchnie??i jakie maja ceny panowie kafelkarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kasia po dzisiejszym dniu winna ci jestem już dwie flachy Pan Kuchenny dał oznaki życia, a Panowie Kafelkarze mają wolny termin Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.02.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 markotko wyceny kuchni jesczez nie ma, bo musimy wybrać materiały, z których chcemy ją zrobić.. prawdopodiobnie spotkamy się w sobotę i zobaczymy co i jak a kafelkarze.. sczzerze mówić to nawet nie zapytałam o cenę, bo wystarczyło mi stwierdzenie kasi, że są tani.. przybędą na budowe na początku marca.. oblookają i wycenią.. zresztą wszyscy, których znam nie mają terminów, więc nie będę zbytnio marudziła z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 markotko wyceny kuchni jesczez nie ma, bo musimy wybrać materiały, z których chcemy ją zrobić.. prawdopodiobnie spotkamy się w sobotę i zobaczymy co i jak a kafelkarze.. sczzerze mówić to nawet nie zapytałam o cenę, bo wystarczyło mi stwierdzenie kasi, że są tani.. przybędą na budowe na początku marca.. oblookają i wycenią.. zresztą wszyscy, których znam nie mają terminów, więc nie będę zbytnio marudziła z cenąJak chcecie to wam zeskanuję ich rozpiskę i wyślę na maila. Oni sa naprawdę tani i solidni!! Mówiłaś, ze jesteś ode mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.02.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kasia po dzisiejszym dniu winna ci jestem już dwie flachy Pan Kuchenny dał oznaki życia, a Panowie Kafelkarze mają wolny termin Czekam kasiu dotrę do ciebie! poczekaj jesczze chwilę to może się więcej tych flach nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.02.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 markotko wyceny kuchni jesczez nie ma, bo musimy wybrać materiały, z których chcemy ją zrobić.. prawdopodiobnie spotkamy się w sobotę i zobaczymy co i jak a kafelkarze.. sczzerze mówić to nawet nie zapytałam o cenę, bo wystarczyło mi stwierdzenie kasi, że są tani.. przybędą na budowe na początku marca.. oblookają i wycenią.. zresztą wszyscy, których znam nie mają terminów, więc nie będę zbytnio marudziła z cenąJak chcecie to wam zeskanuję ich rozpiskę i wyślę na maila. Oni sa naprawdę tani i solidni!! Mówiłaś, ze jesteś ode mnie?? jesli to nie problem to chętnie na początku nie mówiłam, ale jak tylko wspomniałam, gdzie jest budowa to pan powiedział, że wspominała mu o tym Dorota o tym samym nazwisku co twoje bratowa? szwagierka? jakoś tak nie wiem czy o nas chodziło, ale potwierdziałm, ze mam telefon od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dorota, to siostra mojego męza. Teraz u niej robią generalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tez chetnie sobie lukne na rozpiske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jeszcze chwilkę musicie się wstrzymac, bo mi się duży plik kopiuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 prosze o adresy mail na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No lazienka za 2tys to faktycznie taniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No lazienka za 2tys to faktycznie taniutko znaczy że doszło No mówię ci!!! ta na dole ciut drosza bo se ścianki wymyśliłam, podwieszane sufity i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 heloł ja tez mam fajnego kafelkarza zaklepanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kaska, ze tez wczesniej sie nie chwalilas a teraz to sobie moge do kolejki stanac Anja na twojego sie nie zajaczam bo bym zbankrutowala na dojazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kaska, ze tez wczesniej sie nie chwalilas a teraz to sobie moge do kolejki stanac trza czytać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czytam i czytam kurde noce zarywam i nic pozytecznego nie wyczytuje a tu takie informacje smigaja po forum i zwiewaja jak sie tylko pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no ja pukałam do Ciebie a Ty sama nie umiesz zawołać co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts