Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m

Skabunia, Ty mi daj dokładny rzut tej łązienki, bo ja normalnie zgłupiałam. Tuż koło lukarny ma być skos, ścianka kolankowa wys.120cm ... no za diabła wyżej tej umywalki nie da się zrobić bez wysunięcia jej na co najmniej pół metra. Już teraz mam zrobione na 40cm i ... wys. ścianki z umywalką to niecałe 140cm!!!

Dobrze, że czasu mamy sporo, to się w końcu dogadamy :D

no i doczekałam weeknedu :D

justyś suuper! bardzo ci dziękuję za te wizualki! :D

brazunia a czy wstawiałaś tą ściankę z umywalką na skośnej ścianie? bo może tu się nieprecyzyjnie wyraziłam :oops: :oops: a może rzeczywiście tylko mi się wydaje, że tam jest miejsce :-? w kązdym razie chyba będzie najlepiej jak prześlę ci rzuty z projekty - narysuję tylko jak przestawiliśmy ściankę.. tyle, że będę to mogła zrobić dopiero w poniedziałek, bo nie zabrałam laptopa z pracy.. ale mamy jeszcze sporo czasu :wink:

mniej więcej o takim rozmieszczeniu sprzetów myśłałam:

http://i41.tinypic.com/24cirs9.jpg

wusia nie dosć, że ledwo żyję to jesczze mi cegłą chcesz przywalić?? to ci koleżanka..

dario dziękuję! :D

brazunia tak właśnie sobie pomyślałam, że się nieprecyzyjnie wyraziłam i nie odróżniłam ściany ze skosem od ściny skośnej :lol: :D nie wysłałam ci dziś rzutów, bo.. nie byłam w pracy :cry:

jakieś badziewie nas znowu dopadło.. i to zbiorowo :cry: :cry:

a impreza udana.. ojjj udana.. dawno się tak nie wyszaleliśmy :D :D :D