skaba 16.02.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dobry wieczór ja słyszałam że od kwietnia to bardzo ciepło ma być wuśka ty się doigrasz pamietaj, ze ty w tej samej strefie klimatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Skabusia ale poważnie tak słyszałam że bardzo gorące i długie lato zapowiadają i właśnie od kwietnia ma być bardzo ciepło a śnieg ma ponoć do środy padać a potem ma być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 witanko....dostałem małe co nieco dla skaby skaba sobie zyczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 witanko....dostałem małe co nieco dla skaby skaba sobie zyczy?? łooo jejuuu i to jak bardzo sobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dzień dobry no żeby gospodyni własnych komentów nie odwiedziła to skandal zdrówka Skabusiu dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 witam właśnie dziś odkryłam pani strone o budowaniu lawendy. My z mężem też jesteśmy miłośnikami lawendy mamy juz nawet kupiony projekt z którym wybieramy sie do architekta w celu zrobienia kilku zmian. Jestem ciekawa jak państwo rozwiązali brak wentylacji w pokojach na dole za garażem i na górze, gdyż tam nie ma komina. Bardzo prosze o dopowidź. do usłyszenia z pozdrowieniami lawendowicze. witam serdecznie! i oczywiście z ciekawości pytam o jakich zmianach państwo myślicie? jeśli chodzi o wentylację to u nas bedzie rekuperator, więc sprawa rozwiązana.. ale wydaje mi się, że jeśli chodzi o pokoje to wentylacja w każdym z nich nie jest niezbędna.. są przecież okna.. a może nie do końca zrozumiałam pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobry wieczór Skabusia jakoś to bedzie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry! Skabusiu, dla Ciebie w dniu tłustego czwartku Smacznego! http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/EpaeWCwc1j_igv2ws8kc94oli8ryd-Cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mniam! dziękuję za słodkości wusia musi jakoś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dobry wieczórno jakby może jakoś będzie dzięki dobrym ludziom na forum mój optymizm rosnie przeciwnie do spadku temperatury jak wracałam koło 19-ej do domu było już - 8 stopni brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry Skabusia uśmiech zostawiam i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hmmmmmmmmm szkoda tych gorali Trzymam kciuki za znalezienie rownie pozadnych i kompetentnych fachowcow-zeby lazienka z le rable wyszla rownie pieknie jak u mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.02.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kakusku jak miło cię.. czytać ojj szkoda górali czytałam u marysi, że jednak będzie Natalka świetnie! trzymam kciuki za szybciutką, sprawną i bezproblemową realizację kiedy startujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Skabunia tak jednak Natalka Jest to pewien kompromis bo wiesz ze najbardziej podobala mi sie Lawenda ale Natalka wg mnie bedzie tansza w budowie (chyba ) Chcemy zaczac jak najwczesniej ale zanim zalatwimy wszystkie papiery pewnie bedzie juz maj a moze czerwiec.Obecnie projekt sie rysuje a ja podgladam wasze dzienniki i marze ze moze i u mnie kiedys bedzie tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.02.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 kakusku trzymam kciuki! najważniejsze, żeby zacząć, a potem już poleci żeby nie było, że mnie nie było to jestem! poszaleliśmy dziś troszkę z dzieciaczkami, a potem świętowaliśmy 90 urodziny mojej prababci.. teraz padam na twarz, więc powoli oddalam się w stronę łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dobry wieczór my też poszaleliśmy na dworze Piotruś śniegu nie miał tylko w pieluszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 przepraszam.. nieśmiało zapytam.. gdzie wszyscy poszli?? cisza na forum.. jak makiem zasiał a ja celebruję leniwą niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ja jestem :0 wyliczylam wczoraj le rable do malej lazienki nie jest najgorzej w tym tygodniu jak tylko dostane wyplate to zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jo tys jus wstołek..nie mom jak ci podciepac skaba tygo a jus daffno mom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 duszku a może by tak drogą lekko okrężną? wybierasz się do Krakowa w marcu? może mógłbyś podać Anji, a Anja wusi, a od wusi to już niedaleko zresztą mam nadzieję, że jak Anja w Myszkowie zagości to uda nam się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts