Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam właśnie dziś odkryłam pani strone o budowaniu lawendy. My z mężem też jesteśmy miłośnikami lawendy mamy juz nawet kupiony projekt z którym wybieramy sie do architekta w celu zrobienia kilku zmian. Jestem ciekawa jak państwo rozwiązali brak wentylacji w pokojach na dole za garażem i na górze, gdyż tam nie ma komina. Bardzo prosze o dopowidź. do usłyszenia z pozdrowieniami lawendowicze.

witam serdecznie! i oczywiście z ciekawości pytam o jakich zmianach państwo myślicie? :D

jeśli chodzi o wentylację to u nas bedzie rekuperator, więc sprawa rozwiązana.. ale wydaje mi się, że jeśli chodzi o pokoje to wentylacja w każdym z nich nie jest niezbędna.. są przecież okna.. a może nie do końca zrozumiałam pytanie?

Skabunia tak jednak Natalka :) Jest to pewien kompromis bo wiesz ze najbardziej podobala mi sie Lawenda ale Natalka wg mnie bedzie tansza w budowie (chyba :roll: )

Chcemy zaczac jak najwczesniej ale zanim zalatwimy wszystkie papiery pewnie bedzie juz maj a moze czerwiec.Obecnie projekt sie rysuje a ja podgladam wasze dzienniki i marze ze moze i u mnie kiedys bedzie tak pieknie :oops:

kakusku trzymam kciuki! najważniejsze, żeby zacząć, a potem już poleci :)

żeby nie było, że mnie nie było to jestem! :D

poszaleliśmy dziś troszkę z dzieciaczkami, a potem świętowaliśmy 90 urodziny mojej prababci.. teraz padam na twarz, więc powoli oddalam się w stronę łóżeczka :wink: