skaba 22.02.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 anusia a gdzie będziesz zamawiać? w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 duszku a może by tak drogą lekko okrężną? wybierasz się do Krakowa w marcu? może mógłbyś podać Anji, a Anja wusi, a od wusi to już niedaleko zresztą mam nadzieję, że jak Anja w Myszkowie zagości to uda nam się spotkać tez mam taka nadzieje tak w necie zamawiam w max lazienkach http://www.maxlazienki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 tak tak teraz jest oblężenie tego sklepu, bo w porównaniu z cenami w sklepie to tam za pół darmo sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 22.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam, Skaba piękna podbitka, czytając komentarze nie tylko mi przypadła do gustu Wogóle śliczny domek. Widze, że le rable nie tylko mi się podobają dziś oglądałam je w Combicolu (155zł na dziń dzisiejszy). A co sądzicie o kaflach z Pilcha - Diana? Są bardzo podobne no i duuuuuuuuużo tańsze.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Skabunia, walnęłam się Robię górną łazienkę a w niej dałam Gres Naturale z Opoczna, nie mogłam znaleźć odpowiednich katalogów do ściągnięcia tego Damasco. Przepraszam Ale Le Rable chyba dam rade ściągnąć, bo to ta właśnie seria ma być na dole, prawda?? Narazie kończę powoli górną, mam nadzieję, że jutro będe mogła już Ci ją pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam, Skaba piękna podbitka, czytając komentarze nie tylko mi przypadła do gustu Wogóle śliczny domek. Widze, że le rable nie tylko mi się podobają dziś oglądałam je w Combicolu (155zł na dziń dzisiejszy). A co sądzicie o kaflach z Pilcha - Diana? Są bardzo podobne no i duuuuuuuuużo tańsze.[/b] renatko witaj w moich komentarzach cieszę się, że podbitka przypadła ci do gustu dziękuję co do kafli Pilch - Diana to niestety nie widziałam ich na żywo, więc trudno mi cokolwiek powiedzieć.. musze je gdzieś namierzyć i wtedy się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Skabunia, walnęłam się Robię górną łazienkę a w niej dałam Gres Naturale z Opoczna, nie mogłam znaleźć odpowiednich katalogów do ściągnięcia tego Damasco. Przepraszam Ale Le Rable chyba dam rade ściągnąć, bo to ta właśnie seria ma być na dole, prawda?? Narazie kończę powoli górną, mam nadzieję, że jutro będe mogła już Ci ją pokazać. brazunia nie ma problemu z tymi kaflami, bo tak jak ci pisałam - nie zdecydowałam jeszcze co to będzie, a jedynie chciałam ci pokazać mniej więcej o czym myślę.. a na dole oczywiście "płaczace" Le Rable czekam cierpliwie (choć to do mnie nie podobne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 sprawdzilam te diane, mi sie nie podoba na zdjeciach tam jest zolty kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 sprawdzilam te diane, mi sie nie podoba na zdjeciach tam jest zolty kolor jest albo pomarańczowy albo zielony.. wzór bardzo podobny, ale kolorki wydają mi się zbyt wyraziste i przez to nie bardzo do mojej koncepcji.. ale oblookam jeśli będę miała okazję.. jak byłyśmy w Krakowie to też były kafle na wzór Le Rable.. ale na białym połysku i kolorowe (czerwone, niebieski ip.) kwadraciki - przynajmniej tak je zapamietałam.. nie mam pojęcia co to było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Skaba a mi sie wydaje ze te ktore widzialysmy byly wierna kopia lerabli, tylko te kwadraciki byly nieco wieksze (tak ja je pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Skaba a mi sie wydaje ze te ktore widzialysmy byly wierna kopia lerabli, tylko te kwadraciki byly nieco wieksze (tak ja je pamietam) nooo.. i to jest właśnie dobra pamięć nie mam pojęcia jak je namierzyć, żeby skonfrontować pamięć z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A widzisz Ania byla dzis w maxflizie, pewnie ny podeszla i zobaczyla nazwe jakbys ja poprosila, moze Malgos bedzie w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 22.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 sprawdzilam te diane, mi sie nie podoba na zdjeciach tam jest zolty kolor jest albo pomarańczowy albo zielony.. wzór bardzo podobny, ale kolorki wydają mi się zbyt wyraziste i przez to nie bardzo do mojej koncepcji.. ale oblookam jeśli będę miała okazję.. jak byłyśmy w Krakowie to też były kafle na wzór Le Rable.. ale na białym połysku i kolorowe (czerwone, niebieski ip.) kwadraciki - przynajmniej tak je zapamietałam.. nie mam pojęcia co to było.. powiedziano mi, że w beżach też jest ale nigdzie nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 o proszę.. w beżach to ja chętnie gdybyś namierzyła je gdzieś - prosze o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 22.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 o proszę.. w beżach to ja chętnie gdybyś namierzyła je gdzieś - prosze o cynk jasne, nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.02.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 choć tak sobie myślę, że gdybym miała zrezygnować z Le Rable to raczej na rzecz czegoś zupełnie innego, bo za bardzo by mnie w oczy dźgały.. chyba, że bardzo mi się spodobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dobry wieczór normalnie Wy to macie dobrze takie łatwe sprawy macie do rozwiązania kolor płytek faktura ścian nie to co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Popełniłam coś takiego ... Powiedzcie, co jest nie tak, bo coś nie pasuje i nie wiem co.... http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1c.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1a.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1b.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1d.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1e.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1f.jpg Tutaj bez kabiny, żeby pokazać środek. Z kabiną w programie tego nie widać http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/1g.jpg I mały opis: ścianka z umywalką jest wysunięta, próbowałam na kilka sposobów jakoś to ująć na zdjęciu, ale nie wyszło. Boki ścianki są ze szkła, wtedy można za ścianką zamontować parę halogenów i będzie dodatkowy efekt poświaty. Robiłam to, ale marnie to wyglądało na zdjęciach, niestety program nie jest idealny. Kibelek z tzw. geberitem jest wkomponowany w komin, można więc delikatnie zaznaczyć (jak ja to zrobiłam) plytkami lub dać sobie spokó i w ogóle nie podkreślać tego geberitu ... nie każdy lubi. Kabinę dałam z brodzikiem w podłodze - nie wiem, jak to się sprawdzi na poddaszu, ale można spokojnie postawić standardową kabinę z płytkim brodzikiem. W obudowie wanny wzdłuż dłuższego boku są 3 halogeny. To tyle! POwiedzcie, co jest nie tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 brazunia ale niespodzianka świetnie! zabiram się za analizowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 skabuś wklej rzut tej łazienki, którą brazunia zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts