skaba 23.02.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 justyś rzutów nie mam na tym kompie,a poza tym mamy małe zmiany w stosunku do projektu, ale może uda ci sie coś wyczytać z czegoś takiego: http://i42.tinypic.com/2a9to4w.jpg ścianka leci tak jak czerwona liniahttp://i40.tinypic.com/2zz1ct2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 patrzę i patrzę na ściankę z umywalką i tak sobie wydumałam, że skoro z dolnej łazienki wyleciały wszystkie podłużne lustra to może tutaj choć jedno takie wcisnąć tzn. ścianka z umywalką na wzór czegoś takiego: http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/harion_mini_pion.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 heloł. mi nie pasuje ten koralowy kolor, jednak dalabym nudny bezyk, tez cos nie tak z tym minimalizmem kaflowym-troche beak mi konsekwencji bo slupek nad umywalka jest zabudowany do sufitu a nad wc nie, zabudowalabym tez, i zabudowalabym tez ta czesc z recznikami kolo wanny (na wysokosc jak nad wanna) super ten dekor pod prysznicem pprowadzony-bardzo mi sie podoba i fajowa tawneka nad wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 na 100% zabudowałabym te wnęki ... tylko będzie się kurzyć i brudzić http://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SaL0n8HE_HI/AAAAAAAAEtU/JSe8zmDHRMw/2a9to4w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 heloł. mi nie pasuje ten koralowy kolor, jednak dalabym nudny bezyk, tez cos nie tak z tym minimalizmem kaflowym-troche beak mi konsekwencji bo slupek nad umywalka jest zabudowany do sufitu a nad wc nie, zabudowalabym tez, i zabudowalabym tez ta czesc z recznikami kolo wanny (na wysokosc jak nad wanna) super ten dekor pod prysznicem pprowadzony-bardzo mi sie podoba i fajowa tawneka nad wanna o tak tak!! nudny beżyk bedzie tu królował wnęka podoba mi się baaardzo i dumam co na tej ścianie przy drzwiach.. coś bym tam rzuciał.. jakiś obraz?? a może kibelek tam obrócić.. ale chyba nie ma na tyle miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 na 100% zabudowałabym te wnęki ... tylko będzie się kurzyć i brudzić http://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SaL0n8HE_HI/AAAAAAAAEtU/JSe8zmDHRMw/2a9to4w.jpg piszesz o wnękach nad wanną?? na pewno będą się kurzyć, ale kusi mnie coby wystawić tą szafkę stojącą, więc nie będzie zbyt dużo miejsca na cokolwiek.. a przydałoby sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 jak dasz rade tam przniesc kibel to pewnie ze tak a z innej bajki wiesz ze le rabli w max lazienkach nie ma. beda w kwietniu i moze dla mnie cos wyskrobie na poczatku marca. Impronta ma przerwe w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 na 100% zabudowałabym te wnęki ... tylko będzie się kurzyć i brudzić http://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SaL0n8HE_HI/AAAAAAAAEtU/JSe8zmDHRMw/2a9to4w.jpg piszesz o wnękach nad wanną?? na pewno będą się kurzyć, ale kusi mnie coby wystawić tą szafkę stojącą, więc nie będzie zbyt dużo miejsca na cokolwiek.. a przydałoby sie to jest to miejsce gdzie jest kibelek na kominie ... ja bym te wnęki przy kibelku zakryła g-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 anula.. mnie się jesczez udało zamówić.. transport miał być jutro, ale jestem w delegacji, więc musiałam przesunąć.. jesczze nie wiem - środa albo piątek.. ale nic sie nie martw! dotrą i do ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja tez bym je zabudowala. Skaba a nudny bezyk to nie bylo uszczypliwe u mnie tez bedzie go duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 anula.. mnie się jesczez udało zamówić.. transport miał być jutro, ale jestem w delegacji, więc musiałam przesunąć.. jesczze nie wiem - środa albo piątek.. ale nic sie nie martw! dotrą i do ciebie! zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 na 100% zabudowałabym te wnęki ... tylko będzie się kurzyć i brudzić http://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SaL0n8HE_HI/AAAAAAAAEtU/JSe8zmDHRMw/2a9to4w.jpg piszesz o wnękach nad wanną?? na pewno będą się kurzyć, ale kusi mnie coby wystawić tą szafkę stojącą, więc nie będzie zbyt dużo miejsca na cokolwiek.. a przydałoby sie to jest to miejsce gdzie jest kibelek na kominie ... ja bym te wnęki przy kibelku zakryła g-k upss.. to źle zrozumiałam.. czyli ściana z kibelkiem na równo? to może być dosyć trudneod strony umywalki, bo komin sporo wystaje i ta ścianka jest skośna.. bo od drugiej strony to raczej będzie zabudowane. zastanawiam się też co ze ścianą za umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja tez bym je zabudowala. Skaba a nudny bezyk to nie bylo uszczypliwe u mnie tez bedzie go duzo no coś ty.. nie odczytałam w tym uszczypliwości ale w innym watku naczytałam się sporo o nudnych brązach i beżach.. ale swoich preferecji nie zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja tez bym je zabudowala. Skaba a nudny bezyk to nie bylo uszczypliwe u mnie tez bedzie go duzo no coś ty.. nie odczytałam w tym uszczypliwości ale w innym watku naczytałam się sporo o nudnych brązach i beżach.. ale swoich preferecji nie zmieniłam nie są nudne jak doda się fajne dodatki i oświetlenie zawsze pasują do większości kolorów ... więc koralowy można na zieleń zmienić i też będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 justyś założenie jest takie, że kafle mają być w kolorach ziemi.. damasco, beżowo-szare itp... do tego drewniana obudowa wanny i blat pod umywalką.. właśnie po to, żeby można było dobierać różne kolory ścian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 justyś założenie jest takie, że kafle mają być w kolorach ziemi.. damasco, beżowo-szare itp... do tego drewniana obudowa wanny i blat pod umywalką.. właśnie po to, żeby można było dobierać różne kolory ścian.. to tak jak u mnie kafle w bardzo neutralnych kolorach ... akurat ivory i czarny a do tego kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.02.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 brazuniu czy mogłabyś mi zmienić tę ściankę z umywalką? na razie prosiłabym cię o wystawienie wszytskich szafek i zrobienie poziomego lustra na całą długość ścianki.. kurcze.. nie wiem, gdzie ja te wszytskie rzeczy będę trzymać, bo wystawiam wszelkiej maści szafki ze wszytskich możliwych pomiesczzeń.. ale to trauma po obecnym stanie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 dobry wieczór jakoś mam dzisiaj myślenie abstrakcyjne wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Skabus, szafki są dwie: przy skośnej ścianie i pod umywalką - wszystkie zlikwidować?? Pod umywalkę tylko blat dać, czy jak?? A co do kolorów: w pierwszej wersji zrobiłam tę ścianę czekoladową i mi nie pasowało, ale może przegiełam...spróbuję w mniejszej ilości tej czekolady. I co pociągnąć kafle dalej do kabiny i obudować cały komin?? To ostatnie nie bardzo leży... Lustro ma być poziomie czy pionowe takie jak na tej wizualizacji Hariona?? Pragnę tylko nadmienić delikatnie, że w tym programie bardzo ciężko jest zrobić coś skośnego, więc proszę, przyjrzyj się dokłądnie i przemyśl koncepcję tej skośnej ściany ... dobrzeeeee ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.02.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 a może kolory dać na odwrót ... cimne na ściance kolankowej a jaśniejsze na skośnej wówczas nie będzie tak przytłaczająco??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts