dandi3 24.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cześć SkabaCześć reszta Słuchaj a te kolory to Ty sobie sama wybrałaś czy to Brazy robota? Nie chce być obcesowy zwłaszcza, że Brazę uwielbiam (choć nie ukrywam, że czuję się przez Nią zapomniany) Ciebie podobnież, ale ta łazienka mi nie gra całościowo. jest dziwna, nie łazienkowa, szarawa, Anka widzi kolor koralowy... ja widzę szaro bury. Może wplatam ideologię ale wyobraź sobie dzień kiedy budzisz się zmęczoina, z przeziębieniem, ze wściekiem na wszystko i wchodzisz do łazienki tego koloru. Nie dobija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dandi, Skarbie mój jedyny, ja nie zapomniałam ... to Ty mnie wyrzuciłeś z pamięci Powiedz coś więcej, wybrzydzaj, bo mi nie pasuje coś w tej łązience, ale nie mam pojęcia co !!!!! Kafle teoretycznie są jasne, na zdjęciach wyszły takie jakieś ... kolor ścian chyba do luftu ... może zrobić jasny beżyk na całości?? Ludzie, mówicie, bo jak narazie to wiem tylko, że szafkę mam eksmitować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 kolor jasny na skosy a ciemniejszy na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Brazuniu jesli chodzi o szafki to prosze wystaw obie, a pod uwmylką zostaw tylko blat.. lustro takie jak na wizualizacji Hariona - od samej góry do samego dołu jesli chodzi o kolory to nimi się nie przejmuj.. najbardziej zależy mi na rozmieszczeniu sprzetów, bo nie umiałam sobie wyobrazuić jak się to wszystko pomieści.. zastanawiam się jeszcze czy można umieścić kibelek na ścianie z dzrwiami? czy nie będzie wtedy za ciasno? reszta niech zostanie bez zmian! zdaję sobie sparwę, że nie jest łatwo narysować to pogiete pomieszczenie w programie.. najważniejsze, że widzę proporcje.. resztę już sobie wyobrażę bardzo podoba mi się zabudowa wokół wanny i pod prysznicem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.02.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cześć Skaba Cześć reszta Słuchaj a te kolory to Ty sobie sama wybrałaś czy to Brazy robota? Nie chce być obcesowy zwłaszcza, że Brazę uwielbiam (choć nie ukrywam, że czuję się przez Nią zapomniany) Ciebie podobnież, ale ta łazienka mi nie gra całościowo. jest dziwna, nie łazienkowa, szarawa, Anka widzi kolor koralowy... ja widzę szaro bury. Może wplatam ideologię ale wyobraź sobie dzień kiedy budzisz się zmęczoina, z przeziębieniem, ze wściekiem na wszystko i wchodzisz do łazienki tego koloru. Nie dobija? dandi nie wybrałam jeszcze kafli, które mają zdobić tę łazienkę, więc Brazunia miała bardzo trdune zadanie.. generalnie chciałabym, żeby było to cappucino, damsco, beżyk itp. oraz drewniane dodatki, które powinny ocieplić łazienkę... trudno jest oddać kolory na wizualizacji, ale jak dla mnie najważniejsze było rozmiweszczenie sprzętów.. pozostałe części i tak będą wielokrotnie przemalowywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dobry wieczór Dandi weź normalnie nie krytykuj Brazuli bo się normalnie narazisz Brazula robi śliczne rzeczy a jeśli nawet nie wykorzystasz wszystkich kolorów na 100 procent to przynajmniej masz wyobrazenie jak to może wygladać mój chop np po oglądnięciu ślicznej łazieneczki na dole w dwóch kolorach stwierdził że zielone nie bo nie lubi czerwona już lepiej ale on sobie gwizdnie taka jak Brazula narysowała ale beż z ciemnym brązem bo tak mu się podoba układ wszystkiego tylko kolor sobie podmieni a dzieła Brazuni są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 a Twoj maz Ewuniu potrfi sobie w myslach kolory pozamieniac, czy Brazunia mu to wyrysowala? bo moj to ni hu hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ania w sumie to nie wiem czy potrafi ale powiedział że mu pasi tylko bez z ciemnym brązem a czy on to widzi to nie wiem w każdym razie raz w obi pokazał całkiem niezłe płytki które ciekawie by wyglądały w tej Brazusiowej łazience właśnie beż z taką bardzo ciemną czekoladą niemal czarną choć z lekka złamane szarościa z fajnymi dekorkami to może on to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ania w sumie to nie wiem czy potrafi ale powiedział że mu pasi tylko bez z ciemnym brązem a czy on to widzi to nie wiem w każdym razie raz w obi pokazał całkiem niezłe płytki które ciekawie by wyglądały w tej Brazusiowej łazience właśnie beż z taką bardzo ciemną czekoladą niemal czarną choć z lekka złamane szarościa z fajnymi dekorkami to może on to widzi ja jednak nie do konca bym wierzyla i oparla sie na wlasnej (jkaze obiektywnej )ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 znaczy jeśli chodzi o kolorki to ja lubię takie beżowo brązowe płytki bo ładne i wygodne a np taki kolorek żywy jak Brazulka dała w kuchni tą terakotę to po prostu napatrzeć sie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Boszszeee, te beże i brązy ... gdzie nie spojrzę, wszędzie one Skabunia, coś takiego. Nie jestem jednak przekonana, czy siadając na kibelki nie będziesz nosem walić w umywalkę...trudno to dostrzec na programie, musisz sobie wymierzyć w realu. http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/l2.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/l2a.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/l2b.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/l2c.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/l2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 woow brazula ale ty jesteś błyskawiczna wiem wiem.. te beże i brąziki.. ale cóż począć jak ja taka przyziemna i w kolorach ziemi się miłuję zasiadłam z meżem - będziemy analizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a mi beże i brązy też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 brazunia hołd ci składam i stokrotne dzięki! obejrzeliśmy! wnioski wyciągnięte! a może ktoś coś jesczze podpowie?? oczywiście dwie minuty potym jak zaprosiłam męża na oględziny już tego żałowałam.. ten to potrafi namieszać.. ale ostatecznie doszliśmy do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 mi tez, ale bede sie upieraz zeby tymi kaflami docciagnac miedzy wanna a prysznicem, tam gdzie wisza reczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 mi tez, ale bede sie upieraz zeby tymi kaflami docciagnac miedzy wanna a prysznicem, tam gdzie wisza reczniki anja podejrzewam, że tak zrobimy, ale to już sobie w wyobraźni dorysuję, bo nie chcę naszej Brazuni za mocno wyeksploatować.. dla innnych co nieco zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a kibelek? wydaje mi się, że jednak lepiej będzie jak go wstawimy na kominie - tak jak na pierwszej wizualizacji.. tylko komin zabudujemy na równo - tzn. przynajmniej od strony ściany z dzrwiami, bo od drugiej - jesczze negocjujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 skabus kibelek na kominie i zabuduj tą ściankę żeby nie było tylu uskoków ... między kominem a umywalką, rysowałam to. za dużo porozrywanych powierzchni jak dla mnie .. taki lekki bałagan ... tutaj troche kafli, później tam ... nie ma spójności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 justyś przyznam, że ja ogólnie próbuję siebie przekonać do ułożenia kafli tylko "tam gdzie być muszą".. i jeszcze nie do końca się w tym odnajduje.. dlatego prosiłam Brazunię, żeby mi to narysowała, bo nie umiałam sobie tego wyobrazić.. jak do tej pory myślałam o tej łazience to widziałam ją wykaflowaną maksymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a zdjęcie tego pomieszczenia masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts