Irma 25.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 właśnie myślę, co mnie denerwuje to, to, że spory kawałek najlepszej sciany zajmuje grzejnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.02.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 hmm.. nooo.. nie pomyślałam.. zawsze można go wystawić.. np. pod okno.. bo przecież może być malutki.. albo poziomy.. a ja kombinuję jeszcze z zabudową komina.. zaraz wrzucę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Matko, jak Ty się w tym wszystkim łapiesz A poważnie ... ta skośna ściana to mus??? Nie możesz sobie jej darować?? Wtedy i wysunięta ścianka wejdzie, skosy zabierają powierzchnię. Dobra lecę spać Ciekawa jestem efektu końcowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 26.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzień dobry z rana.A może zrobic dwa w jednym tzn. brodzikowanne i będzie więcej miejsca.Ostatnia koncepcja też mi się podoba. Dojście do okna w łazience jest ważne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dobry wieczór a Skabusia gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a juz jestem byłam dzisiaj w rozjazdach.. najpierw służbowo w Łodzi, a potem prywatnie u marysi... jejuuuu kiedy ja będę na takim etapie jak marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skabusia nie narzekaj Ty masz postawiony domek a ja jak tak dalej pójdzie to chyba zostanę na takim etapie jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.02.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 zajrzałam tu i tam i zmykam do łożeczka, bo jutro też dzień na pełnych obrotach... do stolycy wybywam.. a do górnej łazienki wrócę po weekendzie dziekuję wszystkim za uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.02.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skabusia nie narzekaj Ty masz postawiony domek a ja jak tak dalej pójdzie to chyba zostanę na takim etapie jak teraz wusia może to i lepiej.. ja już dziewczynom mówiłam, że aż mi się budowy odechciewa.. a głowa mi pęka.. tyle jesczze przede mną tych decyzji i wyborów.. a można było spokojnie mieszkać w blokach to się domu zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A ja się wzięłam za dolną ... się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skabusia lepiej to by było zanim zaczęłam materiały kupować a teraz to taka doopa aż boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skaba to Ty sie niezle wloczysz po Polsce Zazdroszcze wizyty u Ani bo sama bym z checia w realu jej cuda poogladala wu nie lap dola tylko ekipy szukaj-na pewno znajdziesz kogos konkretnego.Ja tez mam pustaki na dzialce i ekipe wstepnie umowiona a projektanta pogonilam i zaczyna wszystko od nowa (czyt .nadal nie mam gotowego projektu nie mowiac o pozwoleniu) ale jakos sie nie zalamuje 9no czasami) Jest jeden plus w tej sytuacji-zanim my bedziemy konczyc nasze domki nasze kolezanki bede miec powykanczane lazienki,salony,kominki i bedziemy mogly (chyba ) od nich troszke "poodgapiac' bo piekne rzeczy wyczarowywuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kakusku ale widzisz Ty jesteś troszkę w innej sytuacji bo masz ekipę a ja teraz jak zostałam bez to inni wołają kosmiczne ceny bo wiedzą że ich potrzebujesz a takich ekip które by już wejść mogły to nie ma dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skabusia nie narzekaj Ty masz postawiony domek a ja jak tak dalej pójdzie to chyba zostanę na takim etapie jak teraz wusia może to i lepiej.. ja już dziewczynom mówiłam, że aż mi się budowy odechciewa.. a głowa mi pęka.. tyle jesczze przede mną tych decyzji i wyborów.. a można było spokojnie mieszkać w blokach to się domu zachciało Skabuniu głowa do góry - jeszcze nie raz będziesz cieszyła się z tej decyzji, zobaczysz! Niestety kosztuje to wszystko trochę nerwów... Pocieszę Cię tylko, że mnie teraz dołki łapią po kilka razy w tygodniu - mówię Ci gorzej niż w ciąży...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Skaba to Ty sie niezle wloczysz po Polsce Zazdroszcze wizyty u Ani bo sama bym z checia w realu jej cuda poogladala wu nie lap dola tylko ekipy szukaj-na pewno znajdziesz kogos konkretnego.Ja tez mam pustaki na dzialce i ekipe wstepnie umowiona a projektanta pogonilam i zaczyna wszystko od nowa (czyt .nadal nie mam gotowego projektu nie mowiac o pozwoleniu) ale jakos sie nie zalamuje 9no czasami) Jest jeden plus w tej sytuacji-zanim my bedziemy konczyc nasze domki nasze kolezanki bede miec powykanczane lazienki,salony,kominki i bedziemy mogly (chyba ) od nich troszke "poodgapiac' bo piekne rzeczy wyczarowywuja Kakusku zapraszam serdecznie! Nie sądzę, żeby było co odgapiać, ale zawsze możemy miło poklachać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 moim zdaniem druga propozycja Brazy jest duzo lepsza ale ja nie lubię różu bez względu na to czy nazwie się go różem, koralem czy innym. Boże jak dobrze że weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dandi, ja też nie znosze różu i ... w łazience Skaby go nie ma ... Dobra, dolna łazienka wyszła tak: http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1a.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1b.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1c.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1d.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/lazienka%20Skaby/ld1e.jpg To naprawdę nie jest róż ... na ścianach jest beż, powaga!!!! Nie wiem dlaczego na wizualizacja fotorealistycznych wychodzi róż psia krętka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 pierwsze spostrzeżenie - Le Rabli nie powinno się rozcinać!!!! one muszą zostać w całości inaczej tracą urok ... chyba że nie widać docięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Justynko, to program komputerowy, nie glazurnik Akurat w tym, z którym ja pracuję, pewnych rzeczy nie da się zrobić, a przynajmniej ja nie potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 to znaczy, że co??? w rzeczywistości nie są pocięte ... nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts