braza 27.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Płytki w programie musiałam nakładać pojedynczo, ponieważ inne płytki to pełne "łzy" i inne płytki to te do połowy. Więc w pewnym sensie można powiedzieć, że są pocięte. To są dwie zupełnie różne płytki, po prostu. Kładąc płytki w realu glazurnik też musi wziąć to pod uwagę, ale na pewno łączenia pomiędzy nimi nie będą tak widoczne. Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, ścięte są faktycznie przy drzwiach ... to moja fanaberia taka, żeby kabinę wykończyć w podobny sposób, ale ogólnie nie sądzę, żeby traciły na uroku ... no, ale gusta są różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jak dla mnie to ich nie powinno się ciąć ... tym bardziej jak mają byc w tak widocznym miejscu jak przy kabinie ... trzeba to inaczej wykombinować albo nie dawać tam tej płytki tylko mozaikę beżową z Dune ... jest taka super co pasuje do Le Rabli mario ma ją w swojej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Decyzję pozostawię Skabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Decyzję pozostawię Skabie pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 wooow brazunia ale niespodzianka na dobry początek weekendu idę analizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.02.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 brazuniu oglądnęłam dokładnie i.. bardzo bardzo ci dziekuję.. przemyślałam to i owo po pierwsze martwie się czy kibelek będzie mógł stanąć pod oknem, bo mam już rurę od kanalizy wypuszczoną w łazience.. i trochę daleko by było.. a czytałam, że odległość może być do 1m.. wypytam jutro hydraulika.. zostaje też kwestia symetrii.. okno jest bliżej ściany "płaczącej" i nie wiem czy może być pod nim symetryczny kibelek.. musze to sprawdzić.. szafkę pod umywalkę dałaś dokładnie taką o jakiej pierwotnie myślałam oczywiście już trzy razy zmieniłam zdanie i teraz nie wiem co wybrać, ale to u mnie norma martwię się troszkę tym, że na ścianie z lustrem wychodzi niepełna płytka i rzeczywiście trzeba by przeciąć dekor, a to może się rzucac w oczy.. a własciwie - na pewno będzie się rzucać, bo to jest punkt, na który pada wzrok zaraz po otwarciu drzwi.... powrócił dekor przy prysznicu on chyba tam jest mi pisany i kwestia ostatnia.. nie umiem się jednak odnaleźć w łazienkach z płytkami "tylko tam, gdzie trzeba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Też się zastanawiałam nad płytkami przy umywalce ... ściana jest krótka - 115 cm, a płytki spore (340x560) - jakbyś nie kombinowała, trzeba ciąć przy tym skosie. Jeśli damy mniej płaczących dekorów też nie będzie efektu, bo większość przykryje lustro. Można ewentualnie puścić je od ściany z drzwiami na kawałek (do lustra) ściany z umywalką, a resztę dać gładkich ... Dekory przy kabinie dałam z czystej fanaberii, Ty nie musisz ich dawać, równie ładnie będzie wyglądać kabina na tle tych ciemnych płytek. Sama kabina jest bardzo ciekawa i w sumie nie trzeba jej szczególnie upiększać Jak dla mnie łazienka z "płytkami tam gdzie trzeba" jest okey, nie lubię prosektoriów O kibelku nie wspominałaś ... tzn. o tym, gdzie masz odpływ no i jakoś tak sam wskoczył mi pod to okno. A gdzie powinien być usytuowany, tak jak na rzucie?? Nie pasuje mi to usytuowanie, no ale pewnych rzeczy nie przeskoczymy już w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kurcze a dlaczego mowicie ze tych dekorow sie nie tnie?????? w;asnie fajnie jak je sie w pionie przetnie, bo wychodzi wiecej kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dobry wiecżór prosektorium no Brazula uplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kurcze a dlaczego mowicie ze tych dekorow sie nie tnie?????? w;asnie fajnie jak je sie w pionie przetnie, bo wychodzi wiecej kombinacji Ja też się głęboko zastanawiam nad tym stwierdzeniem .... Wusia, no bo pomyśl, gdzie są płytki wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Brazula ja nie muszę myśleć ja w prosektorium byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja kiedyś też no i stąd te skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ale tam to raczej takim chłodem wieje a nie to co w naszych łazieneczkach ma być cieplutkie beżyki i brązy chociaż mnie strasznie przypasowała moja łazieneczka zrobiona przez Ciebie w wersji tam gdzie muszą nie będę musiała przez ileś tam lat patrzeć ciągle na tą samą łazienkę wystarczy przemalować lekko kolor ścian i całkiem nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No właśnie ... płytki to na lata, znajdź teraz siły na ich zrywanie i położenie nowych na przykład za rok ... a przemalowac zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dobry wiecżór widzę Brazusia co odpowiednie klimaty czujesz Skabusia a Ty kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 prosektorium.. hehe brazuniu z tym kibelkierm to musze sprawdzić, gdzie najdalej można go odsunąć.. na razie odpływ jest w połowie tej ściany z prysznicem.. ja go ustawiałam na skośnym gebericie pod oknem.. wusia wczoraj świętowaliśmy roczek mojej młodszej pociechy.. dziś druga tura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.03.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No właśnie ... płytki to na lata, znajdź teraz siły na ich zrywanie i położenie nowych na przykład za rok ... a przemalowac zawsze można tak tak.. zgadzam się.. dlatego myślałam, żeby przy Le Rable skończyć na 4 płytkach, więc będę miała kawałek ściany i sufit do pomalowania (a jak się zmienia łazienka przy zmianie sufitu można podejrzeć na wizualkach u efilki).. na górze rzeczywiście myślałam o kaflach tylko "tam, gdzie trzeba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.03.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a tak poza konkursem zapytam: co sądzicie o kolekcji z Opoczna Linero? miał ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzień dobry ja nie miałam ale wieczorkiem oblukam buziaki dla Solenizantki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a tak poza konkursem zapytam: co sądzicie o kolekcji z Opoczna Linero? miał ktoś jakieś doświadczenia? doświadczeń nie ale fajna wizualke pokazują na stronie tych szarych połaczonych z różowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts