skaba 31.08.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Skabunia dobrze ze trzymasz reke na pulsie Wydaje mi sie ze ta Twoja cegla recznie formowana duzo lepiej pasuje do tak pokaznego komina niz np lekko blyszczacy klinkier ktory jeszcze bardziej uwydatnialby jego rozmiary i wybijal sie z bryly. Wszystkiego NAJ z okazji urodzin i zycze aby nastepne byly juz spedzone w nowym domku kakusek aż się boje pomyśleć co by było, gdybym nie miała urlopu i przyjechała dopiero wieczorem powiem szczerze, że miałam sporo wątpliwośći co do tego komina, ale na razie naprawde mi się podoba (zobaczę jesczze jak wyjdzie sama góra).. no i jeszcze zniknie on częściowo w dachu i ociepleniach, więc powiino to nieźle wyglądać.. cegła chyba była dobrym wyborem - nawet kilka osób było pytac jaka to, bo chcieliby coś takiego widzieć u siebie (no nie powiem... połaskotali moja próżność ) dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Skabusia oj przestań bo aż się zaczerwienić musiałam no komin z grilem wygląda uuuuuu cudnie już ja znajdę sposobik coby popróbować jak też będzie grzać i smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 piękny dom no a grilem to już chyba się wszyscy zachwycali i ja też do nich dołączę gratuluję i czekam na dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Skabusia torcik piękny impreza super kiedy Ty się wreszcie kobieto do mię wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Skabusia oj przestań bo aż się zaczerwienić musiałam no komin z grilem wygląda uuuuuu cudnie już ja znajdę sposobik coby popróbować jak też będzie grzać i smakować wu jak tylko puszczę znaki dymne - przybywaj!! (najlepiej konno - jak to już ustaliłyśmy na innym wątku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 piękny dom no a grilem to już chyba się wszyscy zachwycali i ja też do nich dołączę gratuluję i czekam na dachówkę dziękuję.. dziekuję.. bardzo dziękuję ja tez niecierpliwie na dachówkę czekam jutro górale wpadają.. komin kończą i biora się za foliowanie.. więc tak nieśmiało marzę, ze w przyszłym tygodniu ujrzę już choć fragmencik dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Skabusia torcik piękny impreza super kiedy Ty się wreszcie kobieto do mię wybierzesz szkoda tylko, że nie moge powiedzieć: sama upiekłam wybieram się i wybieram, a kiedy się wybiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no cheba Ci normalnie wyślę zaproszenie na czerpanym papierze a do Ciebie to sie zawezmę i zza płota podglądać będę a nie przylezę aż Ty do mnie nie zaglądniesz mściwa czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no cheba Ci normalnie wyślę zaproszenie na czerpanym papierze a do Ciebie to sie zawezmę i zza płota podglądać będę a nie przylezę aż Ty do mnie nie zaglądniesz mściwa czy co eeee nooo.. taka to nie bedziesz... mało mobilna jestem z tą moją dziatwą jak pomyślę o ich pakowaniu.. znoszeniu.. wnoszeniu.. itd. itp. to mi tak miłość do mojej kanapy wzbiera, że ciężko się od niej oderwać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no nomalnie będę małpa i tak zrobie a dzieciaczki masz dwa w tym jeno jedno mało samodzielne a Was jest też sztuk dwie to dacie radę raz możesz cztery literki odkleić od kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 skabusia a fotki kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 skabusia a fotki kaj no własnie fotek ni ma ale bendom wdrapywałam się już na naszą wieżę coby aparat na budowę zabrać i napstrykać, ale dostałam telefon, że czym prędzej muszę wesprzeć opiekunów mych dzieci, bo mają problemy wychowawcze.. no i kapa.. (nadmienię tylko, że jak dotarłam do miejsca pobytu mych dziatek okazało się, że jedno śpi, a drugie siedzi uchachane.. a wezwanie było wynikiem błędów w komunikacji i złego zrozumienia intencji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 problemy takowe są dla mnie w pełni zrozumiałe - masz odroczenie do jutra mój małż się dopytywał o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 problemy takowe są dla mnie w pełni zrozumiałe - masz odroczenie do jutra mój małż się dopytywał o Was ooo no to zabieraj małza pod pachę i jutro 18tej pod Lawendą i zobaczysz komin i nawet pomacac będziesz go mogła co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no ja to słowna jezdem napisałam że bez płot podejrzę a nie przylezę to tak pewnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no ja to słowna jezdem napisałam że bez płot podejrzę a nie przylezę to tak pewnie zrobię hmmmm... a miałam nadzieję, że ci skuszę.. i przekabacę... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dzisiaj to wiesz ale mnie już małż zaczął podejrzewać o złą wolę i dopytuje kiedy Was zaprosze mówię że zapraszam ale jakoś siły przebicia nie mam a on normalnie chyba mi nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a czy przyszła niedziela (tj. coś koło 14go) byłaby akceptowalnym terminem? u nas w ge wchodza własciwie tylko niedziele, bo z małżem na zmiany pracujemy i on wraca dopiero o 22.. a soboty od świtu do nocy staramy się pozałatwiać jak najwięcej spraw budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mówił wprawdzie czy w tą byście nie przyszli ale przyszła myśle jak najbardziej to już planuj sobie przyjazd do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 robię rezerwację!! w tą mam chrzciny i wystepuję w roli matki chrzestnej baaardzo mnie ten fakt ekscytuje będę miała pierwszego ślicznego chrzesniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts