Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Skabunia dobrze ze trzymasz reke na pulsie :D Wydaje mi sie ze ta Twoja cegla recznie formowana duzo lepiej pasuje do tak pokaznego komina niz np lekko blyszczacy klinkier ktory jeszcze bardziej uwydatnialby jego rozmiary i wybijal sie z bryly.

Wszystkiego NAJ z okazji urodzin i zycze aby nastepne byly juz spedzone w nowym domku :D

kakusek aż się boje pomyśleć co by było, gdybym nie miała urlopu i przyjechała dopiero wieczorem :o :o :o powiem szczerze, że miałam sporo wątpliwośći co do tego komina, ale na razie naprawde mi się podoba (zobaczę jesczze jak wyjdzie sama góra).. no i jeszcze zniknie on częściowo w dachu i ociepleniach, więc powiino to nieźle wyglądać.. cegła chyba była dobrym wyborem - nawet kilka osób było pytac jaka to, bo chcieliby coś takiego widzieć u siebie (no nie powiem... połaskotali moja próżność :D :oops: )

dziękuję za życzenia :D

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

piękny dom :D no a grilem to już chyba się wszyscy zachwycali :roll: i ja też do nich dołączę :D

gratuluję i czekam na dachówkę :D

dziękuję.. dziekuję.. bardzo dziękuję :D :D :D

ja tez niecierpliwie na dachówkę czekam :roll: jutro górale wpadają.. komin kończą i biora się za foliowanie.. więc tak nieśmiało marzę, ze w przyszłym tygodniu ujrzę już choć fragmencik dachu :roll:

no cheba Ci normalnie wyślę zaproszenie na czerpanym papierze :roll: a do Ciebie to sie zawezmę i zza płota podglądać będę :wink: a nie przylezę aż Ty do mnie nie zaglądniesz :evil: mściwa czy co :wink: :D

eeee nooo.. taka to nie bedziesz... :D mało mobilna jestem z tą moją dziatwą :( jak pomyślę o ich pakowaniu.. znoszeniu.. wnoszeniu.. itd. itp. to mi tak miłość do mojej kanapy wzbiera, że ciężko się od niej oderwać..

skabusia a fotki kaj :wink:

no własnie fotek ni ma ale bendom :D wdrapywałam się już na naszą wieżę coby aparat na budowę zabrać i napstrykać, ale dostałam telefon, że czym prędzej muszę wesprzeć opiekunów mych dzieci, bo mają problemy wychowawcze.. no i kapa.. (nadmienię tylko, że jak dotarłam do miejsca pobytu mych dziatek okazało się, że jedno śpi, a drugie siedzi uchachane.. a wezwanie było wynikiem błędów w komunikacji i złego zrozumienia intencji :evil: :evil: :evil: )