Irma 02.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a tak poza konkursem zapytam: co sądzicie o kolekcji z Opoczna Linero? miał ktoś jakieś doświadczenia? zciekawości obejrzałam to linero nie widziałam na żywo, ale mnóstwo fajnych kolorów w katalogu i mnóstwo możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witaj Skabuniu! Linero na żywo nie widziałam, ale tak jak pisze Irma jest duż4do możliwości. A nad jakimi kolorami się zastanawiasz? Co do LeRabli to pokombinuj tak, żeby nie ciąć dekoru, bo nie będzie to dobrze wyglądać, o ile kafelkarz w ogóle będzie chciał to ciąć..?! Może daj tam po prostu jasne płytki, a najlepiej poszerz lustro o tą docinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witanko melduję, że jestem i będę już mam galerię jak chciałybyście jakieś konkretne zdjęcie albo namiar który był w dzienniczku to pytać Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Izuniu w linero jak dla mnie dekory za pstrokate ale zobacz sobie inverno z tubędzina albo alabastrino. mnie sie jeszcze podoba minimal ale tylko mnie. widze że ciągle podglądamy te same kafle (euforia). mnie został kibelek na dole i łazienka przy sypialni- tu chyba angele a do kibelka na dole wlasnie inverno mi sie spodobało. (w max flizie w niedziele- uwielbiam ten sklep) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 coś mi się poplątało i myślałam że napadłaś pana z maxłazienek i sie właśnie zaczęłam zastanawiac czy mają jakąś wystawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.03.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dobry wieczór! chwila przerwy od tematów budowlanych.. padam na pysk po ostatnich imprezach i moich licznych wojażach.. a do tego małżonek szanowny zakończył swoje urlopowanie byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia wiosna szybko idzie to bedzie dobrze też sobie to wmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 wróciłam z niebytu internet mi zabrali, ale reakcja była gwałtowna i silna, więc szybciutko naprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dziękuję wszystkim za opinie nt. linero monia nie widziałam nigdzie tych dekorów niby kwiatowych.. ale w sumie może ich nie być.. wystarcza same płytki i te szklane listwy.. marysiu linero na pewno widziałaś.. są wszedzie.. a co do kolorów to jesczze dumam.. widziałam z nich wystawkę kremowo-brązową i pomarańczową.. mają mi przywieźć dekor do oblookania i pewnie wtedy zdecyduję co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 przyszlam do Ciebie, bo mnie nie odwiedzasz a Ty Izuniu bedziesz u Wusi w przyszla niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 anusiu nikogo nie odwiedzałam, bo mnie od neta odcięli.. zresztą wogóle osdtatnio jakaś odcięta od świata chodzę ooo nie doczytałam o spotkaniu u wusi.. w przyszłą niedzielę?? jak mnie tylko wuśka do domu wpusci to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to sie widzimy w nastepna niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór no Iza jak przyjdziesz to jeszcze w dupsko dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór no Iza jak przyjdziesz to jeszcze w dupsko dostaniesz a nie mówiłam, że ona mnie do domu nie wpuści?! a jak wpuści to lać będzie.. buuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A jestes Izunia nie przysylaj mi juz rzutow ( za pieterko dziekuje )-jednak bede dalej prubowac przerabiac Natalke.Wydaje mi sie ze taniej go wybuduje chociaz to moze mi sie tylko wydawac bo powierzchnia uzytkowa wychodzi tam duzo wieksza ( po moich przerobkach ) Maz juz sie do mnie nie odzywa i nie rozumie ze cale te kombinacje po to zeby jego kieszen zostala z jak najmniejsza dziura-ach te chlopy.Teraz malo co sie interesuje a jak przyjdzie do wykanczania i wybierania kafelkow pewnie bedzie sie interesowal (szczegolnie cena ) podwojnie -juz na sama mysl dostaje drgawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ależ Izuś ja Cie wpuszczę a po dupsku dostaniesz za to że masz do mnie od iks czasu zaproszenia a tak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.03.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 kakusku przepraszam, że nie dosłałam na czas parteru, ale padł mi net mój małżonek też nie bardzo umiał docenić moje kombinacje i główkowanie coby było taniej, lepiej, wygodniej.. ale już go tego nauczyłam.. ma się te zdolności pedagogiczne Natalka tez jest piękna.. czy tańsza.. nie wiem.. niestety jak teraz podliczyłam ceny wykończeniówki to widzę, że same koszty wybudowania to pikuś trzymam kciuki za owocne prace koncepcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Skabus nie masz za co przepraszac-nie palilo sie az tak .Napisalam po prostu cobys sie juz niepotrzebnie nie fatygowala. Dobrze gadaja ze wykonczeniowka wykancza a ja naiwnie mysle ze wiekszy metraz taniej wykoncze Oj czasem to mi sie wszystkiego odniechciewa ale z drugiej strony zycie byloby nudne gdyby nic sie nie dzialo Zagladnelam ostatnio na forum horyzontu i lawenda nr 1 (ta bez zmian jak twoja) jest juz otynkowana i ma okienka.Cudny dom bedziecie mieli ........ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.03.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kakusku mam nadzieję, że ładnie to wszytsko wyjdzie też miałam nadzieję, że taniej wykończę.. nadzieję trzeba mieć, ale.. no własnie - zawsze jest to ale trzymam kciuki za owocne prace koncepcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts