Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Skabuniu!

Linero na żywo nie widziałam, ale tak jak pisze Irma jest duż4do możliwości.

A nad jakimi kolorami się zastanawiasz? :roll: :wink:

Co do LeRabli to pokombinuj tak, żeby nie ciąć dekoru, bo nie będzie to dobrze wyglądać, o ile kafelkarz w ogóle będzie chciał to ciąć..?! :roll: Może daj tam po prostu jasne płytki, a najlepiej poszerz lustro o tą docinkę. :wink:

Izuniu w linero jak dla mnie dekory za pstrokate ale zobacz sobie inverno z tubędzina albo alabastrino. mnie sie jeszcze podoba minimal ale tylko mnie.

widze że ciągle podglądamy te same kafle (euforia). mnie został kibelek na dole i łazienka przy sypialni- tu chyba angele a do kibelka na dole wlasnie inverno mi sie spodobało. (w max flizie w niedziele- uwielbiam ten sklep)

pozdrawiam

dziękuję wszystkim za opinie nt. linero :D

monia nie widziałam nigdzie tych dekorów niby kwiatowych.. ale w sumie może ich nie być.. wystarcza same płytki i te szklane listwy.. :wink:

marysiu linero na pewno widziałaś.. są wszedzie.. a co do kolorów to jesczze dumam.. widziałam z nich wystawkę kremowo-brązową i pomarańczową.. mają mi przywieźć dekor do oblookania i pewnie wtedy zdecyduję co i jak..

A jestes :) Izunia nie przysylaj mi juz rzutow ( za pieterko dziekuje :lol: )-jednak bede dalej prubowac przerabiac Natalke.Wydaje mi sie ze taniej go wybuduje chociaz to moze mi sie tylko wydawac bo powierzchnia uzytkowa wychodzi tam duzo wieksza ( po moich przerobkach :roll: )

Maz juz sie do mnie nie odzywa i nie rozumie ze cale te kombinacje po to zeby jego kieszen zostala z jak najmniejsza dziura-ach te chlopy.Teraz malo co sie interesuje a jak przyjdzie do wykanczania i wybierania kafelkow pewnie bedzie sie interesowal (szczegolnie cena :wink: ) podwojnie -juz na sama mysl dostaje drgawek :evil:

kakusku przepraszam, że nie dosłałam na czas parteru, ale padł mi net :evil:

mój małżonek też nie bardzo umiał docenić moje kombinacje i główkowanie coby było taniej, lepiej, wygodniej.. ale już go tego nauczyłam.. ma się te zdolności pedagogiczne :wink: :wink: Natalka tez jest piękna.. czy tańsza.. nie wiem.. niestety jak teraz podliczyłam ceny wykończeniówki to widzę, że same koszty wybudowania to pikuś :cry:

trzymam kciuki za owocne prace koncepcyjne :wink:

Skabus nie masz za co przepraszac-nie palilo sie az tak .Napisalam po prostu cobys sie juz niepotrzebnie nie fatygowala.

Dobrze gadaja ze wykonczeniowka wykancza a ja naiwnie mysle ze wiekszy metraz taniej wykoncze :wink:

Oj czasem to mi sie wszystkiego odniechciewa ale z drugiej strony zycie byloby nudne gdyby nic sie nie dzialo :)

Zagladnelam ostatnio na forum horyzontu i lawenda nr 1 (ta bez zmian jak twoja) jest juz otynkowana i ma okienka.Cudny dom bedziecie mieli ........ehhhh