skaba 06.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam weekendowo!! byłam dziś w Krakowie.. i powitał mnie bilboard głoszący, że w Max Flizie są przeceny.. a ja nie miałam czasu, żeby tam zajrzeć.. buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Izuniu, po tynkach juz tylko wylewki i wykonczeniowka gratki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 aniu do właściwych tynków to jesczze długa droga ale panowie się dogadali z Panem od bramy i okien, że nam obrzucą ścianę w garażu, a własciwie tylko ten fragment niezbędny do zamontowania bramy, żebyśmy mogli dom zamknąć.. mieli przyjść w poniedziałek.. a tu niespodzianka najwazniejsze, że coś zaczęło się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 aniu do właściwych tynków to jesczze długa droga ale panowie się dogadali z Panem od bramy i okien, że nam obrzucą ścianę w garażu, a własciwie tylko ten fragment niezbędny do zamontowania bramy, żebyśmy mogli dom zamknąć.. mieli przyjść w poniedziałek.. a tu niespodzianka najwazniejsze, że coś zaczęło się dziać a jaka Ty bedziesz miala brame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 miał być Normstahl.. taki jak wszyscy.. ale wyszło inaczej - będzie z Krispola w jakimś tam ich nowym wzorze.. poszłam na łatwiznę - facet, u którego zamawiałam okna montuje też te bramy.. zrobią to za jednym zamachem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.03.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a kolor? orzech.. ma być bardzo zblizony do okien.. tak twierdzi pan okienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No i ustaliłaś już coś w kwestii łązienek?? Ciekawi mnie straszniście efekt końcowy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.03.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 brazuniu w minionym tygodniu miałam takie tempo, że nawet pomyśleć nie było czasu zreszta dobrze robi taka chwila oddechu od tematów budowlanych... jutro mam w planach spędzić dzień na budowie przemierzę te pomiesczzenia na wszystkie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobry wieczór czemu nie dostaję powiadomień z Twojego dziennika a tam tyle się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja tez nie mialam powiadomien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 buuuuu... sypie śnieg markotko, wusiu czesto mi ktoś pisze, że nie dostaje ode mnie powiadomień ja za to często nie dostaję od wusi przemierzyłam łazienki... a co wydumałam powiem jak mi się to uda zwizualizować.. co pewnie trochę potrwa ale jesczze raz dziekuję wszytskim pomagaczom forumowym - tym jawnym i tym ukrytym... wasze uwagi były bardzo pomocne wieczorem jedziemy do Pana kuchennego.. na 19tą.. mam nadzieję, że spotkanie będzie owocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 zaczeło się coś wreszcie dziać na budowie wracam sobie jak gdyby nigdy nic z Krakowa.. a tu się dowiaduję, ze panowie od tynków zaczęli prace w garażu - przygotowuja do montażu bramy u mnie sie nikt do niczego nie przygotowuje. zajechałem dziś na budowę napalić w kozach i co zastaję? Gotową zamontowaną bramę go garażu - i nikt mi nie powiedzał, że przywożą i że już jest i zapraszamy na prezentacje i montaż. A Gienek skończył elektrykę a w poniedziałek ruszaja tynki. A to wcale nie jest mój dziennik i nie wiem dlaczego pisze tego posta u Skaby... A, juz wiem- przylazłem popatrzeć cielęcymi oczyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 zaczeło się coś wreszcie dziać na budowie wracam sobie jak gdyby nigdy nic z Krakowa.. a tu się dowiaduję, ze panowie od tynków zaczęli prace w garażu - przygotowuja do montażu bramy u mnie sie nikt do niczego nie przygotowuje. zajechałem dziś na budowę napalić w kozach i co zastaję? Gotową zamontowaną bramę go garażu - i nikt mi nie powiedzał, że przywożą i że już jest i zapraszamy na prezentacje i montaż. A Gienek skończył elektrykę a w poniedziałek ruszaja tynki. A to wcale nie jest mój dziennik i nie wiem dlaczego pisze tego posta u Skaby... A, juz wiem- przylazłem popatrzeć cielęcymi oczyma dandi jak ty mi będziesz takie rzeczy wypisywał to ci nawet cielęce oczy nie pomogą.. a swoją drogą to nie spodziewałam się, że tyle radosci sprawi mi widok trzech katowników przyklejonych do muru i lekko zaciapanych... tyle, że one miały wiosnę zwiastować a tu śnieg wali bez opamiętania.. wielgachne płaty.. wszytsko zasypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button?No błagam Cię Anka!! Button to jest przystojniak A Dandi, no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nie noooo... mam dosyć.. wyglądam przez oknio i co widzę??? gdybym miała przytoczyć wszytskie słowa, które cisną mi się na usta od razu by mnie z forum usunęli jedyna przyjemność dnia dzisiejszego to odwiedziny u Pana Kuchennego... znowu sobie pogadaliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nie noooo... mam dosyć.. wyglądam przez oknio i co widzę??? gdybym miała przytoczyć wszytskie słowa, które cisną mi się na usta od razu by mnie z forum usunęli jedyna przyjemność dnia dzisiejszego to odwiedziny u Pana Kuchennego... znowu sobie pogadaliśmy.. Nie wymawija tego słwoa na Ś Kuuuurrrrrrrrrrr A pna kuchenny co gadał?????/Miał skubany byc dziś u mnie Ustaliłas coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasiunia może jeszcze uda mu się dotrzeć... my wyszlismy od niego o 21szej ale widać, że na pełny zegar pracuje.. obejrzałam projekt.. potem zmieniłam koncepcję.. a na koniec stwierdziłam, że ta pierwsza była najlepsza.. z czym mój małzonek sie nie zgodził - znaczy wszytsko w normie oblookałam materiały.. ma tego trochę teraz czekam na wycenę.. ale większość rzeczy jest już ustalona.. detale będziemy dogrywac jak już będzie bliżej realizacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia Ty to masz fajnie cholerny śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts