Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

aniu do właściwych tynków to jesczze długa droga :cry: ale panowie się dogadali z Panem od bramy i okien, że nam obrzucą ścianę w garażu, a własciwie tylko ten fragment niezbędny do zamontowania bramy, żebyśmy mogli dom zamknąć.. mieli przyjść w poniedziałek.. a tu niespodzianka :D najwazniejsze, że coś zaczęło się dziać :D

aniu do właściwych tynków to jesczze długa droga :cry: ale panowie się dogadali z Panem od bramy i okien, że nam obrzucą ścianę w garażu, a własciwie tylko ten fragment niezbędny do zamontowania bramy, żebyśmy mogli dom zamknąć.. mieli przyjść w poniedziałek.. a tu niespodzianka :D najwazniejsze, że coś zaczęło się dziać :D

a jaka Ty bedziesz miala brame?

buuuuu... sypie śnieg :cry: :cry: :cry: :cry:

markotko, wusiu czesto mi ktoś pisze, że nie dostaje ode mnie powiadomień :cry: ja za to często nie dostaję od wusi

przemierzyłam łazienki... a co wydumałam powiem jak mi się to uda zwizualizować.. co pewnie trochę potrwa :wink: ale jesczze raz dziekuję wszytskim pomagaczom forumowym - tym jawnym i tym ukrytym... wasze uwagi były bardzo pomocne :D :D

wieczorem jedziemy do Pana kuchennego.. na 19tą.. mam nadzieję, że spotkanie będzie owocne

zaczeło się coś wreszcie dziać na budowie :D wracam sobie jak gdyby nigdy nic z Krakowa.. a tu się dowiaduję, ze panowie od tynków zaczęli prace w garażu - przygotowuja do montażu bramy

u mnie sie nikt do niczego nie przygotowuje. zajechałem dziś na budowę napalić w kozach i co zastaję? Gotową zamontowaną bramę go garażu - i nikt mi nie powiedzał, że przywożą i że już jest i zapraszamy na prezentacje i montaż. A Gienek skończył elektrykę a w poniedziałek ruszaja tynki.

A to wcale nie jest mój dziennik i nie wiem dlaczego pisze tego posta u Skaby...

A, juz wiem- przylazłem popatrzeć cielęcymi oczyma

zaczeło się coś wreszcie dziać na budowie :D wracam sobie jak gdyby nigdy nic z Krakowa.. a tu się dowiaduję, ze panowie od tynków zaczęli prace w garażu - przygotowuja do montażu bramy

u mnie sie nikt do niczego nie przygotowuje. zajechałem dziś na budowę napalić w kozach i co zastaję? Gotową zamontowaną bramę go garażu - i nikt mi nie powiedzał, że przywożą i że już jest i zapraszamy na prezentacje i montaż. A Gienek skończył elektrykę a w poniedziałek ruszaja tynki.

A to wcale nie jest mój dziennik i nie wiem dlaczego pisze tego posta u Skaby...

A, juz wiem- przylazłem popatrzeć cielęcymi oczyma

dandi jak ty mi będziesz takie rzeczy wypisywał to ci nawet cielęce oczy nie pomogą..

a swoją drogą to nie spodziewałam się, że tyle radosci sprawi mi widok trzech katowników przyklejonych do muru i lekko zaciapanych... tyle, że one miały wiosnę zwiastować :evil: a tu śnieg wali bez opamiętania.. wielgachne płaty.. wszytsko zasypane :evil: :evil: :evil:

nie noooo... mam dosyć.. wyglądam przez oknio i co widzę??? :evil: :evil: :evil: gdybym miała przytoczyć wszytskie słowa, które cisną mi się na usta od razu by mnie z forum usunęli :evil: :evil: :evil:

jedyna przyjemność dnia dzisiejszego to odwiedziny u Pana Kuchennego... znowu sobie pogadaliśmy.. :wink:

Nie wymawija tego słwoa na Ś :evil: Kuuuurrrrrrrrrrr

A pna kuchenny co gadał?????/Miał skubany byc dziś u mnie :evil:

Ustaliłas coś??

kasiunia może jeszcze uda mu się dotrzeć... my wyszlismy od niego o 21szej :lol: :lol: :lol: ale widać, że na pełny zegar pracuje..

obejrzałam projekt.. potem zmieniłam koncepcję.. a na koniec stwierdziłam, że ta pierwsza była najlepsza.. z czym mój małzonek sie nie zgodził - znaczy wszytsko w normie :lol: :lol: :lol: oblookałam materiały.. ma tego trochę :o teraz czekam na wycenę.. ale większość rzeczy jest już ustalona.. detale będziemy dogrywac jak już będzie bliżej realizacji..