mario31 07.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witaj Skabuniu! Spotykałaś się z Panem Grzegorzem? Jutro ma być u mnie - mam nadzieję, że dojedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kurna az za okno wyjrzalem deszcz pada sniegu nie widac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witaj Skabuniu! Spotykałaś się z Panem Grzegorzem? Jutro ma być u mnie - mam nadzieję, że dojedzie... ojjjjjj, jak go spotkam to będzie biedny Miał byc dzisiaj u mnie na 9 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dokładnie! Skabuniu a jakie fronty wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! A mieszka ode mnie jakies max 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! a potem zona go gdzies wyciągnęła.. i na koniec próbował złożyć w całość mój projekt, co przy moim ustawieniu pomieszczenia łatwe nie było.. ale udało się!! ten człek wyjątkowo dobrze na mnie działa marysiu trzymam kciuki coby dojechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kurna az za okno wyjrzalem deszcz pada sniegu nie widac.. u nas nicnie widać.. bo śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 spokojnie stopnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! a potem zona go gdzies wyciągnęła.. i na koniec próbował złożyć w całość mój projekt, co przy moim ustawieniu pomieszczenia łatwe nie było.. ale udało się!! ten człek wyjątkowo dobrze na mnie działa marysiu trzymam kciuki coby dojechał! No mam nadzieję...! Skabuniu nie napisałaś co Ci się na front spodobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dokładnie! Skabuniu a jakie fronty wybrałaś? marysiu właściwie to nie wybrałam.. nakreśliłam tylko moje wymagania.. pan ma bardzo duży wybór materiałow, a wiadomo, że przy sztucznym swietle to nieciekawie się kolory ogląda.. obiecał mi, że przywiezie próbki na budowę (jak już będzie z czym je porównać), a jak coś mi w oko wpadnie to większy kawałek przytaszczy, żebym mogła sobie szafkę wyobrazić.. mamy jesczze mnóstwo tematów do dogadania, bo przecież nie tylko kuchnię ma nam robić.. i pan Grzegorz nawet na chętnego wyglądał coby dziś wszystko obgadać, ale byliśmy z Mary, która i tak wykazała się nadzwyczajną cierpliwością.. (pan Grzegorz też ) no i czekamy na wycenę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rozumiem. Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!? No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rozumiem. Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!? No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... Nie zaśpiewa dużo hyba, ze wymyślicie jakiś extra materiał. U mnie kuchnia, garderoba (ja mam sporą z drzwiami i dostawką) szafa w wiatrołapie, 2 szafki pod umywalki ( jedną mam wielką ) 2 drzwi maskujących rury, liczniki i takie tam, i wymiana dwóch szyb w meblach kuchennych, bo teściowa potrzaskała to niewiele ponad 20 tysi. Kuchnia mdf, reszta płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasiu gdziekolwiek się pojawisz powiewa optymizmem mnie tez na mdf namawiał.. wybór ogrooomny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rozumiem. Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!? No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... marysiu a co będzie u ciebie robił? kuchnię też czy zamawiasz gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasiu gdziekolwiek się pojawisz powiewa optymizmem mnie tez na mdf namawiał.. wybór ogrooomny!No staram się A co do mdf to ja się od razu nie nastawialam na nic droższego Za bardzo lubie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko mam nadzieję, że jakoś to przełkniemy, bo obawiam się, że tańszej opcji i tak nie znajdziemy. Niestety jeśli chodzi o kuchnię to wymyśliłam sobie fornir naturalny + biały połysk.... To samo szafa w wiatrołapie i szafki w łazienkach czy salonie. Na pewno najtaniej wyjdą garderoby i różnego rodzaju półeczki, bo to chcę już po prostu z jakiejś płyty lub mdf-u. No i ta nasza sypialnia ze ścianą w fornirze - tego obawiam się najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko mam nadzieję, że jakoś to przełkniemy, bo obawiam się, że tańszej opcji i tak nie znajdziemyMialam kilka ofert i ta była najsensowniejsza. A gość robi naprawdę dokładnie. Mierzył kuchnię i garderobę prawie 3 godziny. Miałam dośc tego pomiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rozumiem. Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!? No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... marysiu a co będzie u ciebie robił? kuchnię też czy zamawiasz gdzie indziej? Skabuniu jak mnie będzie stać to: - kuchnię - szafki tv w salonie - 3 szafki w wiatrołapie + szafa - 3 x szafka w łazience - fornir na ścianie w sypialni - łóżko + szafki nocne + 2 półki - garderoba przy naszej sypialni - garderoba dziewczynek - zabudowa schowka - 11 półek do wnęk ... To chyba koniec tej litanii... Bardzo bym jeszcze chciała stół na wymiar i może od razu zrobić mi barek w salonie i stolik przy sofkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tez się nastawiałam na formir + połysk.. ale Pan Grzegorz ma swoje argumenty.. decyzję podejmę po wycenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts