Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! :lol: :wink:

a potem zona go gdzies wyciągnęła.. i na koniec próbował złożyć w całość mój projekt, co przy moim ustawieniu pomieszczenia łatwe nie było.. ale udało się!! :wink: ten człek wyjątkowo dobrze na mnie działa :wink:

marysiu trzymam kciuki coby dojechał! :D

Kasieńko dzisiaj był na pływalni z córeczkami, apotem miał kurs nurkowania! :lol: :wink:

a potem zona go gdzies wyciągnęła.. i na koniec próbował złożyć w całość mój projekt, co przy moim ustawieniu pomieszczenia łatwe nie było.. ale udało się!! :wink: ten człek wyjątkowo dobrze na mnie działa :wink:

marysiu trzymam kciuki coby dojechał! :D

No mam nadzieję...! :wink:

Skabuniu nie napisałaś co Ci się na front spodobało? :roll:

Dokładnie!

Skabuniu a jakie fronty wybrałaś?

marysiu właściwie to nie wybrałam.. nakreśliłam tylko moje wymagania.. pan ma bardzo duży wybór materiałow, a wiadomo, że przy sztucznym swietle to nieciekawie się kolory ogląda.. obiecał mi, że przywiezie próbki na budowę (jak już będzie z czym je porównać), a jak coś mi w oko wpadnie to większy kawałek przytaszczy, żebym mogła sobie szafkę wyobrazić.. mamy jesczze mnóstwo tematów do dogadania, bo przecież nie tylko kuchnię ma nam robić.. i pan Grzegorz nawet na chętnego wyglądał coby dziś wszystko obgadać, ale byliśmy z Mary, która i tak wykazała się nadzwyczajną cierpliwością.. (pan Grzegorz też :wink: :lol: )

no i czekamy na wycenę.. :wink:

Rozumiem. 8)

Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!?

No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... :roll:

Nie zaśpiewa dużo :roll: hyba, ze wymyślicie jakiś extra materiał.

U mnie kuchnia, garderoba (ja mam sporą z drzwiami i dostawką) szafa w wiatrołapie, 2 szafki pod umywalki ( jedną mam wielką :wink: ) 2 drzwi maskujących rury, liczniki i takie tam, i wymiana dwóch szyb w meblach kuchennych, bo teściowa potrzaskała to niewiele ponad 20 tysi.

Kuchnia mdf, reszta płyta :)

Kasieńko mam nadzieję, że jakoś to przełkniemy, bo obawiam się, że tańszej opcji i tak nie znajdziemy.

Niestety jeśli chodzi o kuchnię to wymyśliłam sobie fornir naturalny + biały połysk.... :roll:

To samo szafa w wiatrołapie i szafki w łazienkach czy salonie. Na pewno najtaniej wyjdą garderoby i różnego rodzaju półeczki, bo to chcę już po prostu z jakiejś płyty lub mdf-u.

No i ta nasza sypialnia ze ścianą w fornirze - tego obawiam się najbardziej... :(

Kasieńko mam nadzieję, że jakoś to przełkniemy, bo obawiam się, że tańszej opcji i tak nie znajdziemy
Mialam kilka ofert i ta była najsensowniejsza. A gość robi naprawdę dokładnie. Mierzył kuchnię i garderobę prawie 3 godziny. Miałam dośc tego pomiaru :lol:

Rozumiem. 8)

Ja mam mieć jutro i aż się boję ile za wszystko zaśpiewa..!?

No ale nic - trzeba to będzie jakoś przeżyć... :roll:

marysiu a co będzie u ciebie robił? kuchnię też czy zamawiasz gdzie indziej?

Skabuniu jak mnie będzie stać to:

- kuchnię

- szafki tv w salonie

- 3 szafki w wiatrołapie + szafa

- 3 x szafka w łazience

- fornir na ścianie w sypialni

- łóżko + szafki nocne + 2 półki

- garderoba przy naszej sypialni

- garderoba dziewczynek

- zabudowa schowka

- 11 półek do wnęk

... To chyba koniec tej litanii... :roll: :wink:

Bardzo bym jeszcze chciała stół na wymiar i może od razu zrobić mi barek w salonie i stolik przy sofkach! 8)