ghost34 07.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Mialam kilka ofert i ta była najsensowniejsza. A gość robi naprawdę dokładnie. Mierzył kuchnię i garderobę prawie 3 godziny. Miałam dośc tego pomiaru kasia on mierzył Twoją garderobe 3 godziny jest przystojny on mierzył dokładnie a Ty miałaś DOŚĆ noooo moja łatwowierniość ma jednak jakies granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Maryś, na bank będzie więcej niż 20 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasieńko mam nadzieję, że jakoś to przełkniemy, bo obawiam się, że tańszej opcji i tak nie znajdziemyMialam kilka ofert i ta była najsensowniejsza. A gość robi naprawdę dokładnie. Mierzył kuchnię i garderobę prawie 3 godziny. Miałam dośc tego pomiaru Kasiu mi jak na razie za moją kuchnię "śpiewają" po ok. 30 tys.zł, więc zakładam, że stolarz raczej droższy nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasia on mierzył Twoją garderobe 3 godziny jest przystojny on mierzył dokładnie a Ty miałaś DOŚĆ noooo moja łatwowierniość ma jednak jakies granice A feeeee Toż to mój kolega jest Zupełnie nie w moim typie to raz, dwa byl mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tez się nastawiałam na formir + połysk.. ale Pan Grzegorz ma swoje argumenty.. decyzję podejmę po wycenie.. A co ma do forniru i połysku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 marysiu jest tego trochę a wybrałas już fornir? a zamiast lakieru oglądałam dziś lacobel.. na górne szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Maryś, na bank będzie więcej niż 20 tysi Kasieńko jak się w dwukrotności tej kwoty zmieszczę to będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tez się nastawiałam na formir + połysk.. ale Pan Grzegorz ma swoje argumenty.. decyzję podejmę po wycenie.. A co ma do forniru i połysku???? No właśnie? O co chodzi z tymi argumentami..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasia on mierzył Twoją garderobe 3 godziny jest przystojny on mierzył dokładnie a Ty miałaś DOŚĆ noooo moja łatwowierniość ma jednak jakies granice A feeeee Toż to mój kolega jest Zupełnie nie w moim typie to raz, dwa byl mój mąż taaa... kasiu ja tez dzis na wszelki wypadek zabrałam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasia on mierzył Twoją garderobe 3 godziny jest przystojny on mierzył dokładnie a Ty miałaś DOŚĆ noooo moja łatwowierniość ma jednak jakies granice A feeeee Toż to mój kolega jest Zupełnie nie w moim typie to raz, dwa byl mój mąż taaa... kasiu ja tez dzis na wszelki wypadek zabrałam męża No blagam Was On jest miły i w ogole, aleeeeeee ja tam wole większych facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tez się nastawiałam na formir + połysk.. ale Pan Grzegorz ma swoje argumenty.. decyzję podejmę po wycenie.. A co ma do forniru i połysku???? No właśnie? O co chodzi z tymi argumentami..? nooo.. głównie to cenowe pan Grzegorz bardziej niż mój własny mąż dba o to, żebym za dużo na tę kuchnię nie wydała... aż się zastanawiam czy oni się aby potajemnie nie dogadali już mi kilka pomysłów z głowy wybił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 marysiu jest tego trochę a wybrałas już fornir? a zamiast lakieru oglądałam dziś lacobel.. na górne szafki No jest, prawda? Jeśli chodzi o fornir to wybrałam Palisander Santos - fornir naturalny. U mnie lacobel nie wchodzi w grę, bo lakierowane mam szafki i całą wysoką zabudowę, a jej raczej z lacobelu nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kasia on mierzył Twoją garderobe 3 godziny jest przystojny on mierzył dokładnie a Ty miałaś DOŚĆ noooo moja łatwowierniość ma jednak jakies granice A feeeee Toż to mój kolega jest Zupełnie nie w moim typie to raz, dwa byl mój mąż taaa... kasiu ja tez dzis na wszelki wypadek zabrałam męża No blagam Was On jest miły i w ogole, aleeeeeee ja tam wole większych facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 skad ona wie hmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tam wole większych facetow noo tak wlasnie jest Maryś, nie widziałaś mojego chłopa, łon ździebko jest większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 marysiu tez miałam mieć lakierowaną wysoką zabudowę.. i znów Pan Grzegorz mi namieszał ale chyba dam się namówić.. czy ja aby nie jestem zbyt uległa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja tam wole większych facetow noo tak wlasnie jest Maryś, nie widziałaś mojego chłopa, łon ździebko jest większy ja widziała! ja widziałam!! potwierdzam, że nosi nieco większy rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja widziała! ja widziałam!! potwierdzam, że nosi nieco większy rozmiar wlasnie nawet spoconego go widzialaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasiu ja też gustuję w wyższych, ale przez to, że sama mam 1,60 w kapeluszu to nie muszą mieć dwóch metrów! Skabuniu Ty mnie nie strasz, bo nic z mojej kuchni nie zostanie, jak tak dalej pójdzie... Problem tylko w tym, że u mnie to pewna spójna koncepcja i ja na zmiany nie będę zbyt chętna - tyle, że mój Mąż na pewno... Chyba się Panowie polubią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasiu ja też gustuję w wyższych, ale przez to, że sama mam 1,60 w kapeluszu to nie muszą mieć dwóch metrów! Dwóch nie, ale tak z 1,80 to powinien facet miec, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts