Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

obym tylko dożyła tej chwili :lol: :lol: :lol:

na razie mam dylemat: wysoka zabudowa - lakierowany mdf w kolorze ecri i ciemna opaska czy zwykły ciemny front i jasna opaska?? szafki wiszące ; ecri (np. lacobel) czy znów zwykłe..

wysoka zabudowa - lakierowany mdf w kolorze ecri i ciemna opaska (jak u mnie ;)

szafki wiszące - ecri (jak gora jest jasna to kuchnia jest lzejsza)

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

nie powiem ze brzydko, bo ladnie, ale tutaj blat to corian najprawdopodobniej, a jak dasz zwykly jasny blat to:

-bedzie cienki i nie tak efektowny

-bedzie sie brudzil

no chyba ze planujesz jakis jasny granit bub corian

ta wysoka zabudowa trosze rozmyta na tle sciany przez te jasna otoczke

jestem za wersja jasne meble, ciemna otoczka

anja zeby to było takie proste.. do wczoraj to ja też byłam zdecydowana na jasne meble - ciemna otoczka.. :wink: pani Edyta wczesniej zaprojektowała mi jasny blat w jasnej otoczce.. ale coś mi nie pasii.. a zrobienie ciem,nej otoczki u mnie nie będzie dobrze wyglądało przy tym układzie pomiesczzenia - przynajmniej tak twierdzi pan Grzegorz.. no i jeszcze mój małożonek.. :-?

ja bym chciała jasny blat... ciemny już miałam :-?

fajnie ale ja bym dala ciemna otoczke ;)

co do blatów, to mogą Ci zrobić na zamowienie blat z plyty do grubosci 5 cm (tak przynajmniej twierdzi ten od mojej kuchni)

ja zrezygnowalam z fornirowanego bo to porazka jest podobno i zrobia mi zwykly z plyty ze wzorem identycznym z moim fornirem o gr 5 cm

ja też.. i tu się zaczynają schody :-?

to o sssso chozi?????

musiałabym dać nie tylko opaskę, ale i bok w ciemnym kolorze.. a wtedy problem z wysokością tej opaski.. i chyba mi jednak ten lakierowany mdf fo całosciowej koncepcji pomieszczeń nie bardzo pasuje.. ale chętnie będę go podziwiać w innych domkach :wink: :D a u mnie będzie zwyczajnie..