anjamen 08.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 obym tylko dożyła tej chwili na razie mam dylemat: wysoka zabudowa - lakierowany mdf w kolorze ecri i ciemna opaska czy zwykły ciemny front i jasna opaska?? szafki wiszące ; ecri (np. lacobel) czy znów zwykłe.. wysoka zabudowa - lakierowany mdf w kolorze ecri i ciemna opaska (jak u mnie szafki wiszące - ecri (jak gora jest jasna to kuchnia jest lzejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 anju a w takiej wersji kolorystycznej?http://i42.tinypic.com/2i2a9dy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nie powiem ze brzydko, bo ladnie, ale tutaj blat to corian najprawdopodobniej, a jak dasz zwykly jasny blat to:-bedzie cienki i nie tak efektowny-bedzie sie brudzil no chyba ze planujesz jakis jasny granit bub corian ta wysoka zabudowa trosze rozmyta na tle sciany przez te jasna otoczke jestem za wersja jasne meble, ciemna otoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 anja zeby to było takie proste.. do wczoraj to ja też byłam zdecydowana na jasne meble - ciemna otoczka.. pani Edyta wczesniej zaprojektowała mi jasny blat w jasnej otoczce.. ale coś mi nie pasii.. a zrobienie ciem,nej otoczki u mnie nie będzie dobrze wyglądało przy tym układzie pomiesczzenia - przynajmniej tak twierdzi pan Grzegorz.. no i jeszcze mój małożonek.. ja bym chciała jasny blat... ciemny już miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Skabunia, dla Ciebie też przyniosłam cały bukiet, cobyś Ani nie podbierała http://img21.imageshack.us/img21/6278/tulipanyanjamen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piękne!!! dziekuję baaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img5.imageshack.us/img5/75/1699.jpghttp://img5.imageshack.us/img5/1699.jpg/1/w401.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiesz Izuś zrób sobie wizualizacje i jednej wersji i drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 mniiiiaaaammm... dziekuję duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiesz Izuś zrób sobie wizualizacje i jednej wersji i drugiej. anju największy problem to z tym, że mi się i jedna i druga wersja podoba a oto wizualizacja jasnej zabudowy w jasnej obudowie: http://i41.tinypic.com/9iu3pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 anju ale na pewno muszę pomyśleć nad blatem.. a dokładnie mówiąc nad jego grubością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 fajnie ale ja bym dala ciemna otoczke co do blatów, to mogą Ci zrobić na zamowienie blat z plyty do grubosci 5 cm (tak przynajmniej twierdzi ten od mojej kuchni) ja zrezygnowalam z fornirowanego bo to porazka jest podobno i zrobia mi zwykly z plyty ze wzorem identycznym z moim fornirem o gr 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 fajnie ale ja bym dala ciemna otoczke co do blatów, to mogą Ci zrobić na zamowienie blat z plyty do grubosci 5 cm (tak przynajmniej twierdzi ten od mojej kuchni) ja zrezygnowalam z fornirowanego bo to porazka jest podobno i zrobia mi zwykly z plyty ze wzorem identycznym z moim fornirem o gr 5 cm ja też.. i tu się zaczynają schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to o sssso chozi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to o sssso chozi????? musiałabym dać nie tylko opaskę, ale i bok w ciemnym kolorze.. a wtedy problem z wysokością tej opaski.. i chyba mi jednak ten lakierowany mdf fo całosciowej koncepcji pomieszczeń nie bardzo pasuje.. ale chętnie będę go podziwiać w innych domkach a u mnie będzie zwyczajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 a czemu bok też, mozesz dobudować sciane gk (u mnie tak bedzie) ale jesli Ci to nie pasuje do calosci to NIE rob tak... przynajmniej Twoja kuchnia bedzie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Skabus juz niedlugo bedzie Ci tego brakowalo Własnie Ja już kombinujęjak tu zmienic gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 anju nie mogę tak obudować, bo te mebelki znajdują się na kwałaku ściny pomiędzy dwa przejściami.. zrobiłam naprędce rysunek - taki trochę na oko http://i40.tinypic.com/o9oo7s.jpg wysoka zabudowa to te trzy szafki na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Skabus juz niedlugo bedzie Ci tego brakowalo Własnie Ja już kombinujęjak tu zmienic gabinet Dawida siostra 2 lata temu sie wprowadzila do slicznego domku i teraz jest juz po remoncie (prawie generalnym) mysle ze nie ma sie co za bardzo przejmowac, za kilka lat beda piekniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 montaż okien przesunięty.. na razie na czwartek tak to jest jak panowie nie wierzą kobiecej intuicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts