Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button?
No błagam Cię Anka!! :x Button to jest przystojniak 8)

A Dandi, no cóż :roll: :-?

zainteresowanym wyjasniam: nie chciałem jej na muzę stąd jej gorycz i skrywana nienawiśc do Efilo... Efka uważaj na nią bajdełej 8)

DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button?
No błagam Cię Anka!! :x Button to jest przystojniak 8)

A Dandi, no cóż :roll: :-?

zainteresowanym wyjasniam: nie chciałem jej na muzę stąd jej gorycz i skrywana nienawiśc do Efilo... Efka uważaj na nią bajdełej 8)

taaaaa 8) trzeba se jakoś tłumaczyć :lol: :lol:

Ja nie za bardzo chce mdf bo sie strasznie palcuje, ciezko umyc fronty zeby nie bylo maziajow, szczegolnie to widac na gornych szafkach, a im ciemniej tym gorzej, znowu boje sie ze fornir moze odlazic za jakis czas. A biale lakierowane fronty beda sie brudzic, no i co mam kupic?? :)

Skabunia ja bym wybrala jasne fronty.Kuchnia jest wtedy bardziej przestronna a Twoja jest "polamana" wiec tym bardziej nie bierz ciemnych kolorow (przynajmniej na wysoka zabudowe).A moze zrobic jasne wysoka zabudowe i w tym kolorze blat (bo chcialas miec jasny) a dolne szafki pod baltem ciemne?Zobacz sobie kuchnie rezi

http://forum.muratordom.pl/post3157340.htm?highlight=#3157340

Ja nie za bardzo chce mdf bo sie strasznie palcuje, ciezko umyc fronty zeby nie bylo maziajow, szczegolnie to widac na gornych szafkach, a im ciemniej tym gorzej, znowu boje sie ze fornir moze odlazic za jakis czas. A biale lakierowane fronty beda sie brudzic, no i co mam kupic?? :)

markotko nie ma idealnych materiałów.. ale najważniejsze, żeby decydować się na nie świadomie.. na górne szafki pan G. zaproponował mi lacobel :-?

Skabunia ja bym wybrala jasne fronty.Kuchnia jest wtedy bardziej przestronna a Twoja jest "polamana" wiec tym bardziej nie bierz ciemnych kolorow (przynajmniej na wysoka zabudowe).A moze zrobic jasne wysoka zabudowe i w tym kolorze blat (bo chcialas miec jasny) a dolne szafki pod baltem ciemne?Zobacz sobie kuchnie rezi

http://forum.muratordom.pl/post3157340.htm?highlight=#3157340

kakusku tak właśnie miałam zaprojektowaną kuchnię (looknij na wizualkę powyżej).. tylko jest problem z ciemną opaską - a bez opaski wygląda mdło.. i jeszcze jeden minusik - teraz wszędzie tak projektują :cry: ale właśnie boję się, że wysoka ciemna zabudowa przytłoczy pomiesczczenie - gdyby nie ta obawa to bym się nie zastanawiała.. bo lubię takie zwykłe proste brązowe szafki :wink:

kasia maciejowa no gdzie ty się podziewasz jak ja potrzebuje, żeby mi ktoś naopowiadał,. że wysoka ciemna zabudowa nie przytłacza.. że mdf się nie palcuje.. że jasny blat jest the best.. ejjj!! :lol: :lol: :lol:

kasiu ja wiem, że ja u ciebie byłam i opierałam się o twoje meble kuchenne, ale dopiero przed chwilą wypatrzyłam w galerii, że namawiałam pana G. coby mi bardzo bardzo podobne meble zrobił (tylo troszkę inny kolor)... to se pewnie pomyslał, że się uparłam na skopiowanie ciebie.. jejuuu a ja tak nieświadomie :oops: :oops: :oops:

kasia maciejowa no gdzie ty się podziewasz jak ja potrzebuje, żeby mi ktoś naopowiadał,. że wysoka ciemna zabudowa nie przytłacza.. że mdf się nie palcuje.. że jasny blat jest the best.. ejjj!! :lol: :lol: :lol:

kasiu ja wiem, że ja u ciebie byłam i opierałam się o twoje meble kuchenne, ale dopiero przed chwilą wypatrzyłam w galerii, że namawiałam pana G. coby mi bardzo bardzo podobne meble zrobił (tylo troszkę inny kolor)... to se pewnie pomyslał, że się uparłam na skopiowanie ciebie.. jejuuu a ja tak nieświadomie :oops: :oops: :oops:

Ależ jest tak jak mówisz!!! :D Ciemny blat to porazka ( jak dla mnie, no chyba, ze ktoś nie gotuje)wszytko znac, mój jest taki kropkowany, IDEALNY!!! Może i nie jest najwyższje jakosci, ale jestem w niego zadowolona. Czy moja kuchnia przytlacza??? Niee, bo ja mam dużo okien, wstawki z mlecznego szkła, jasne ściany i podłogę. Czy mdf się palcuje?? Może, ja jakoś nie zauważam :oops:

Skabunia, kopiuj do woli, ile wlezie 8) 8) 8) Normalnie jestem z siebie dumna 8) :wink: ( bo to mój projekt jest 8) )

wiedziałam, że optymizmem powieje :D :D :D
mówisz i masz :D

kasiu dobrze cię mieć niedaleko :wink: no i jesczze H&M i Orsay dobrze mieć :lol: :lol: pojechałam tam dziś zakopać mojego doła.. udało się :wink:
No mów czym zakopałaś??? :D

jakby co, to na kawkę powiazaną z ponownym oglądaniem kuchni możesz wpadac kiedy zechcesz :)

z wyjątkiem czwartków, bo wiesz, na tańce zachadzmy 8)

każdy coś dostał: butki dla Mary - taką tańszą wersję do użytkowania na działce.. Bartek wybrał czapkę z Batmanem :-? ja przyjechałam bogatsza o sukienkę (zwykła czarną waska z podwyższonym stanem), a dla męża kupiłam sobie bieliznę :wink:

ja się chętnie i na kawke i na obmacywanie kuchni wybiorę.. po pierwszym razie to mi tylko pozostał ogólny zachwyt nad klimatem panującymw domu i jego gospodarzami :wink: :D

Kasiu ale nie widac palcowania czy Ty starasz sie nie zauwazac?? Bo jak to piersze to moze sie sklonie w tym kierunku :)

Powiem tak: jak dotknę tłustymi łapami to widać :roll: Nie ma się co czarować, Natomiast użytkowanie czystymi rękami nie zostawia śladów. Ja ich nie widzę w każdym razie :roll:

Dziewczyny, zapraszam do mnie na zwiedzanie, wtedy zobaczycie.

ja się chętnie i na kawke i na obmacywanie kuchni wybiorę.. po pierwszym razie to mi tylko pozostał ogólny zachwyt nad klimatem panującymw domu i jego gospodarzami :wink: :D
ŁAŁ!!! 8)

Przyjeżdzaj 8)

Sero, z wyjątkiem czwartków to nie mam zajęć i można mnie odwiedzać :D