anjamen 08.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 montaż okien przesunięty.. na razie na czwartek tak to jest jak panowie nie wierzą kobiecej intuicji czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 bo zimno.. i opady śniegu:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button?No błagam Cię Anka!! Button to jest przystojniak A Dandi, no cóż zainteresowanym wyjasniam: nie chciałem jej na muzę stąd jej gorycz i skrywana nienawiśc do Efilo... Efka uważaj na nią bajdełej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 DandY Ty z dnia na dzien mlodniejesz, a moze Ty jak Benjamin Button?No błagam Cię Anka!! Button to jest przystojniak A Dandi, no cóż zainteresowanym wyjasniam: nie chciałem jej na muzę stąd jej gorycz i skrywana nienawiśc do Efilo... Efka uważaj na nią bajdełej taaaaa trzeba se jakoś tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja nie za bardzo chce mdf bo sie strasznie palcuje, ciezko umyc fronty zeby nie bylo maziajow, szczegolnie to widac na gornych szafkach, a im ciemniej tym gorzej, znowu boje sie ze fornir moze odlazic za jakis czas. A biale lakierowane fronty beda sie brudzic, no i co mam kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Skabunia ja bym wybrala jasne fronty.Kuchnia jest wtedy bardziej przestronna a Twoja jest "polamana" wiec tym bardziej nie bierz ciemnych kolorow (przynajmniej na wysoka zabudowe).A moze zrobic jasne wysoka zabudowe i w tym kolorze blat (bo chcialas miec jasny) a dolne szafki pod baltem ciemne?Zobacz sobie kuchnie rezi http://forum.muratordom.pl/post3157340.htm?highlight=#3157340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja nie za bardzo chce mdf bo sie strasznie palcuje, ciezko umyc fronty zeby nie bylo maziajow, szczegolnie to widac na gornych szafkach, a im ciemniej tym gorzej, znowu boje sie ze fornir moze odlazic za jakis czas. A biale lakierowane fronty beda sie brudzic, no i co mam kupic?? markotko nie ma idealnych materiałów.. ale najważniejsze, żeby decydować się na nie świadomie.. na górne szafki pan G. zaproponował mi lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Skabunia ja bym wybrala jasne fronty.Kuchnia jest wtedy bardziej przestronna a Twoja jest "polamana" wiec tym bardziej nie bierz ciemnych kolorow (przynajmniej na wysoka zabudowe).A moze zrobic jasne wysoka zabudowe i w tym kolorze blat (bo chcialas miec jasny) a dolne szafki pod baltem ciemne?Zobacz sobie kuchnie rezi http://forum.muratordom.pl/post3157340.htm?highlight=#3157340 kakusku tak właśnie miałam zaprojektowaną kuchnię (looknij na wizualkę powyżej).. tylko jest problem z ciemną opaską - a bez opaski wygląda mdło.. i jeszcze jeden minusik - teraz wszędzie tak projektują ale właśnie boję się, że wysoka ciemna zabudowa przytłoczy pomiesczczenie - gdyby nie ta obawa to bym się nie zastanawiała.. bo lubię takie zwykłe proste brązowe szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gorzej jak sie nie wie co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gorzej jak sie nie wie co wybrac ojjj gorzejjj.. wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 kasia maciejowa no gdzie ty się podziewasz jak ja potrzebuje, żeby mi ktoś naopowiadał,. że wysoka ciemna zabudowa nie przytłacza.. że mdf się nie palcuje.. że jasny blat jest the best.. ejjj!! kasiu ja wiem, że ja u ciebie byłam i opierałam się o twoje meble kuchenne, ale dopiero przed chwilą wypatrzyłam w galerii, że namawiałam pana G. coby mi bardzo bardzo podobne meble zrobił (tylo troszkę inny kolor)... to se pewnie pomyslał, że się uparłam na skopiowanie ciebie.. jejuuu a ja tak nieświadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 kasia maciejowa no gdzie ty się podziewasz jak ja potrzebuje, żeby mi ktoś naopowiadał,. że wysoka ciemna zabudowa nie przytłacza.. że mdf się nie palcuje.. że jasny blat jest the best.. ejjj!! kasiu ja wiem, że ja u ciebie byłam i opierałam się o twoje meble kuchenne, ale dopiero przed chwilą wypatrzyłam w galerii, że namawiałam pana G. coby mi bardzo bardzo podobne meble zrobił (tylo troszkę inny kolor)... to se pewnie pomyslał, że się uparłam na skopiowanie ciebie.. jejuuu a ja tak nieświadomie Ależ jest tak jak mówisz!!! Ciemny blat to porazka ( jak dla mnie, no chyba, ze ktoś nie gotuje)wszytko znac, mój jest taki kropkowany, IDEALNY!!! Może i nie jest najwyższje jakosci, ale jestem w niego zadowolona. Czy moja kuchnia przytlacza??? Niee, bo ja mam dużo okien, wstawki z mlecznego szkła, jasne ściany i podłogę. Czy mdf się palcuje?? Może, ja jakoś nie zauważam Skabunia, kopiuj do woli, ile wlezie Normalnie jestem z siebie dumna ( bo to mój projekt jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiedziałam, że optymizmem powieje kasiu dobrze cię mieć niedaleko no i jesczze H&M i Orsay dobrze mieć pojechałam tam dziś zakopać mojego doła.. udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiedziałam, że optymizmem powieje mówisz i masz kasiu dobrze cię mieć niedaleko no i jesczze H&M i Orsay dobrze mieć pojechałam tam dziś zakopać mojego doła.. udało się No mów czym zakopałaś??? jakby co, to na kawkę powiazaną z ponownym oglądaniem kuchni możesz wpadac kiedy zechcesz z wyjątkiem czwartków, bo wiesz, na tańce zachadzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kasiu ale nie widac palcowania czy Ty starasz sie nie zauwazac?? Bo jak to piersze to moze sie sklonie w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 każdy coś dostał: butki dla Mary - taką tańszą wersję do użytkowania na działce.. Bartek wybrał czapkę z Batmanem ja przyjechałam bogatsza o sukienkę (zwykła czarną waska z podwyższonym stanem), a dla męża kupiłam sobie bieliznę ja się chętnie i na kawke i na obmacywanie kuchni wybiorę.. po pierwszym razie to mi tylko pozostał ogólny zachwyt nad klimatem panującymw domu i jego gospodarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kasiu ale nie widac palcowania czy Ty starasz sie nie zauwazac?? Bo jak to piersze to moze sie sklonie w tym kierunku Powiem tak: jak dotknę tłustymi łapami to widać Nie ma się co czarować, Natomiast użytkowanie czystymi rękami nie zostawia śladów. Ja ich nie widzę w każdym razie Dziewczyny, zapraszam do mnie na zwiedzanie, wtedy zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ja się chętnie i na kawke i na obmacywanie kuchni wybiorę.. po pierwszym razie to mi tylko pozostał ogólny zachwyt nad klimatem panującymw domu i jego gospodarzami ŁAŁ!!! Przyjeżdzaj Sero, z wyjątkiem czwartków to nie mam zajęć i można mnie odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kasiu a jak myjesz nie zostaja mazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 kasiu ja do odwiedzin chętna może jesczze marysia sie skusi, bo mogłaby obmacać dzieła pana G. zagadnę ją jak się pojawi i coś wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts