Irma 09.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 e tam zaraz tragizm, teraz nawet laminaty ładne robią, można coś znaleźć. Jedyne czego nie lubię to jak na laminacie są tłoczenia imitujące frezarkę, bllleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Duszku gdzie konsekwencja- panele laminowane to jak fronty laminowane a panle drewniane to prawie jak fronty fornirowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hej hej! ja mam od kilku lat upatrzoną kuchnię drewnianą.. cuudna.. moje marzenie, ale na razie poza moim zasięgiem na razie marysiu co ty tu wypisujesz?? będziesz miała pięęęękną kuchnię! zresztą jak i całość domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pokaz ta Twoja wymarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I tak o to wysżło na jaw jak się znam na rzeczy Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że widziałam kilka fornirowanych kuchni i niestety po paru latach wyglądały jak moja blokowa kuchnia ze zwykłej płyty wiórowej Na pewno było coś skiepszczone, ale tak sobie jakoś zakodowałam ten odłażący płat forniru, że.... Wspominasz Irma meble wiekowe, wtedy nie było masowej produkcji = fuszerek prawie brak. Moja babcia ma taki drewniany stół, okrągły Pięknie wygląda, ma dobrze ponad 100 lat. I tak własnie kombinuję jaki użytek z niego zorbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 większość bardzo drogich mebli włoskich jest fornirowana, wiele starych mebli też. zwłascza jak widać ze słoje układają się w szachownicę, albo ukośnie. spieprzyć można wszystko miałam meble fornirowane wkuchni, po pięciu latach, miały małe uszczerbienie w jednym miejscu miałam też lakierowany mdf, nie mylić z laminatem, też w zasadzie bez śladów użytkowania. A Ty Kasiu mimo zaszczytnego tytułu nie masz obowiązku znać się na wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pokaz ta Twoja wymarzona markotko chwilowo nie mam jak pokazać.. muszę fotki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A Ty Kasiu mimo zaszczytnego tytułu nie masz obowiązku znać się na wszystkim Verunia zemściła się okrutnie ja naprawdę nie wiem szczym ja niby taka pożyteczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 kasiu no nie mów, że nie wiesz dlaczego jesteś pożyteczna?! przydajesz się i już.. i to w różnych okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 kasiu no nie mów, że nie wiesz dlaczego jesteś pożyteczna?! przydajesz się i już.. i to w różnych okolicznościach TAK!!! I tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór Kasica Ty się zawsze przydasz nie marudź Skabusia no kupisz sobie kiedyś taką kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wusiu taki mam plan ale to pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Skabuniu, pamiętaj, że czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aniu czas szybko leci.. ale pieniążki jesczze szybicej.. niestety z mojuego portfela ale damy radę! (męża na nockę do roboty wysłałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Skabusia ale za to jaki będziesz mieć cel w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aniu czas szybko leci.. ale pieniążki jesczze szybicej.. niestety z mojuego portfela ale damy radę! (męża na nockę do roboty wysłałam ) dał się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 10.03.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzień dobry !Tak sobie podczytuje i podglądam i uważam, że mebelki kuchenne powinny byc zdecydowanie w ciemnej oprawie, tak jak u Reziego, właśnie skradłam mu fotkę, chyba się nie obrazihttp://foto0.m.onet.pl/_m/3cd2c7dd7562054d10f298205aef1190,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.03.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzień dobry ! Tak sobie podczytuje i podglądam i uważam, że mebelki kuchenne powinny byc zdecydowanie w ciemnej oprawie a ja uważam, że ciemne meble są banalne... stało się to jakimś uzusem, że jak masz gdzieś jasno to zaraz musisz dowalic do tego ciemnego czego przykładem jest zalewająca nasz kraj plaga łazienek w kolorze wanilia + wenge. Moim zdaniem białe meble w jasnej oprawie są super i chociaz kuchnia Reziego fajna, ja osobiście wybrałbym biały + jasny ze względu na ten banał właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie biala kuchnia wcale nie musi znaczyc wenge http://lh6.ggpht.com/_GggacPfRVbM/SLef1Lq-h-I/AAAAAAAAARQ/TROMRJIpU9A/s144/0711smse3003ki1ev2.jpg http://lh3.ggpht.com/_GggacPfRVbM/SLefzxdAiAI/AAAAAAAAAQQ/W4ApKnR-UjU/s144/4.jpg http://lh4.ggpht.com/_GggacPfRVbM/SLefufMPnTI/AAAAAAAAAM8/h_DjAAJMeZg/s144/big_foto_033.jpg Jak dobrze , ze nie mam nic wenge, balabym sie pokazac tego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzień dobry a ja na razie nic nie mam ale nie powiem żeby mi dobrze było z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts