Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dario Ty też zlikwidowałaś dziennik swego poddasza? Chciałem rzucic okiem na to Twoje venge. Naprawdę wszystkie polikwidowałyście dzienniki skutkiem zbiorowej paranoi?

ja nie miałam dziennika, siedzę sobie w galerii, a link zlikwidowałam, bo już dawno jestem po etapie budowlanym i teraz to juz sami swoi tam w sumie tylko zaglądają, więc wiedzą gdzie mnie szukać :wink:

za jakiś czas zamierzam pozbierać zdjęcia w kupkę i spróbować rzucić w Picassie do linku.

Ale najpierw muszę sie podszkolić :wink:

Bo na fotosiku i tak ciągle wszystko blokują :roll: :wink:

a moje venge..

to piękna okleinka oczywiście :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

hej hej!!

dzisiaj stałam w swojej kuchni i zadzierałam głowę do góry.. będzie mnie przytłaczać ta ciemna zabudowa, czy nie... :-? podumam jeszcze przez moment.. i poczekam - po pierwsze na wycenę, a po drugie, na próbki materiałów.. wtedy zdecyduję..

ale wenge raczej nie będzie.. kuchnia ciemna, ale ciut jaśniejsza niż wenge.. chociaż u mnie to nic nie jest pewne :wink:

z tą podbitką to jaja wyszły.. i Józki i Pan Okienny mi tłumaczyli, że za nic w świecie nie dobiorę koloru podbitki do okien.. no chyba, żebym kupiła oryginalną farbę producenta.. w związku z tym postanowiłam to olać.. weszłam do sklepu i kupiłam pierwszą jaka mi w oko wpadła.. a dzis Pan Okienny aż zaniemówił jak zobaczył, że ona jest niemal identyczna :lol: :lol: pytał mnie, gdzie tą farbę dostałam :lol:

Doczytalam o oknach -polecialam ogladnac i rzeczywiscie -SLICZNOSCI :) Fajny pomysl z tymi odpinanymi szprosami-bedziesz mogla co jakis czas zmieniac image Lawendzie :wink:

Skabus dobrze ze Ty jeszcze prowadzisz swoj dziennik.Dzisiaj szukalam dzienniczka Ani no i ........... :cry: :cry: A ja tak bardzo sie cieszylam ze zobacze u niej kominek :( Moze sie zlituje i zamiesci fotke choc w galeri kominkow :) :roll: