DarioAS 10.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a ja mam venge w kuchni i w salonie i lata mi to, co ktoś myśli. Mi z tym dobrze Ponadto w mojej okolicy mało jest tego typu kuchni, bo przecież nikt z każdą nadchodzącą modą mebli nie wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dario Ty też zlikwidowałaś dziennik swego poddasza? Chciałem rzucic okiem na to Twoje venge. Naprawdę wszystkie polikwidowałyście dzienniki skutkiem zbiorowej paranoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dario ma dziennik i komentarze w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dario Ty też zlikwidowałaś dziennik swego poddasza? Chciałem rzucic okiem na to Twoje venge. Naprawdę wszystkie polikwidowałyście dzienniki skutkiem zbiorowej paranoi? ja nie miałam dziennika, siedzę sobie w galerii, a link zlikwidowałam, bo już dawno jestem po etapie budowlanym i teraz to juz sami swoi tam w sumie tylko zaglądają, więc wiedzą gdzie mnie szukać za jakiś czas zamierzam pozbierać zdjęcia w kupkę i spróbować rzucić w Picassie do linku. Ale najpierw muszę sie podszkolić Bo na fotosiku i tak ciągle wszystko blokują a moje venge.. to piękna okleinka oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 hej hej!! dzisiaj stałam w swojej kuchni i zadzierałam głowę do góry.. będzie mnie przytłaczać ta ciemna zabudowa, czy nie... podumam jeszcze przez moment.. i poczekam - po pierwsze na wycenę, a po drugie, na próbki materiałów.. wtedy zdecyduję.. ale wenge raczej nie będzie.. kuchnia ciemna, ale ciut jaśniejsza niż wenge.. chociaż u mnie to nic nie jest pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 idę poszukiwać informacji na forum ile kosztuje instalacja alarmowa i jaka ma być pan mi dziś zaśpiewał coś około 4tys... albo przesadził, albo ja nie znam realiów... albo i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 idę poszukiwać informacji na forum ile kosztuje instalacja alarmowa i jaka ma być pan mi dziś zaśpiewał coś około 4tys... albo przesadził, albo ja nie znam realizów... albo i jedno i drugie Mnie montowala firma ochroniarska za 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nasz alarm kosztował około 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 toście mnie pocieszyły... a ja naiwna szacowałam jakieś 2,5 tys... idę się dokształcać w temacie rodzajów alarmów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne okna, piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dobry wieczór okna śliczności podbitka idealna a zawartość komina najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 okna wyglądają bardzo ekskluzywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 z tą podbitką to jaja wyszły.. i Józki i Pan Okienny mi tłumaczyli, że za nic w świecie nie dobiorę koloru podbitki do okien.. no chyba, żebym kupiła oryginalną farbę producenta.. w związku z tym postanowiłam to olać.. weszłam do sklepu i kupiłam pierwszą jaka mi w oko wpadła.. a dzis Pan Okienny aż zaniemówił jak zobaczył, że ona jest niemal identyczna pytał mnie, gdzie tą farbę dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 kobietki dziękuję miód lejecie na me serce czekam jeszcze na szprosy, bo na pewno wygląd okien się zmieni, ale jak coś to sie ramke odepnie i zostana tak jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Doczytalam o oknach -polecialam ogladnac i rzeczywiscie -SLICZNOSCI Fajny pomysl z tymi odpinanymi szprosami-bedziesz mogla co jakis czas zmieniac image Lawendzie Skabus dobrze ze Ty jeszcze prowadzisz swoj dziennik.Dzisiaj szukalam dzienniczka Ani no i ........... A ja tak bardzo sie cieszylam ze zobacze u niej kominek Moze sie zlituje i zamiesci fotke choc w galeri kominkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a co sie stalo z dzieniczkiem Ani? i z komentarzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jak to??? ani czyli marysi??? nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jak to??? ani czyli marysi??? nie ma??? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja tez zaczynam panikować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nastepny dziennik i komenty zniknely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts