wu 03.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 oooooo no to gratulacje to będziesz mieć trójkę dzieciaków - dwoje własnych i jedno na boczku no to rób ja zaznaczam datę i biorę się za porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jeszcze małż ma dwójke - jak to ujęłaś - na boku to już piąteczka! zawsze marzyłam o duuużej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dziekuję wszystkim czytającym, podglądającym i komentującym pozdrawiam! i liczę na dalszy doping Droga koleżanko czy ty wiesz ze doping jest nielegalny ........ale oczywiście nie zważając na konsekwencje bede wam dopingować i trzymac kciuki oraz podglądać osiagnięcia na budowie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.09.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dziekuję wszystkim czytającym, podglądającym i komentującym pozdrawiam! i liczę na dalszy doping Droga koleżanko czy ty wiesz ze doping jest nielegalny ........ale oczywiście nie zważając na konsekwencje bede wam dopingować i trzymac kciuki oraz podglądać osiagnięcia na budowie. Pozdrawiam serdecznie to ja prosze o legalne formy dopingu dziękuję za poświęcenie i serdecznie zapraszam do podglądania pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Skabusia niedziela 14-go albo będę podglądać zza plota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no Skabusia cudnie komin wygląda i daszek z lukarnami jeszcze chwila i będzie się prezentował w całej okazałości w czapeczce z dachóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Skabusia znaczy tynkowe gusta mamy podobne za mną tez łazi właśnie taki kolor - jak taka dobra swojska śmietanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 08.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 skaba, przejrzałam sobie wasz dziennik i dodaję do ulubionych )) budujecie piękny - ogromny dom )) cegły są cudne, grila zazdroszczę ) (my też planujemy z tej cegły ale gdzieś na działce w bliżej nieokreslonej przyszłosci) a wszystkim którym kolorek 10020 się podoba, potwierdzam, że jest naprawdę apetyczny ) pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ja nie wierzę jak dla mnie to ciemna czekoladka co do okien dachowych to ja jestem za klameczką na dole niech kto mówi co chce jakby nie było to ze mnie konus mizernej postury i nie mam zamiaru po taborecie otwierać okienka a żeby zabezpieczyć to nie wiem czy nie da się zameczków założyć w klamce tak jak w normalnych oknach, wyłaz dachowy to ja planuję z jednego okna dachowego zrobić albo wstawię całkiem wyłaz albo okno normalne właśnie chyba z Fakro bo oni tam mają takie ustawienie okna że wyłazić można przez nie a jak bedziesz robić dojście z lukarny to musisz dać stopnie kominiarskie na dachówkę i nie jestem pewna czy się opłaci i co z tą niedzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mi tez jakos na antracyt sie nie widzi Kolor mamaymatinki tez widzialam i potwierdzam-dobry wybor. Imprezke urodzinowa wymysliliscie extra -dobrze zes se synka w lecie urodzila-ja zimowa pora to jedynie na kulig moge gosci na dwor zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 skaba, przejrzałam sobie wasz dziennik i dodaję do ulubionych )) budujecie piękny - ogromny dom )) cegły są cudne, grila zazdroszczę ) (my też planujemy z tej cegły ale gdzieś na działce w bliżej nieokreslonej przyszłosci) a wszystkim którym kolorek 10020 się podoba, potwierdzam, że jest naprawdę apetyczny ) pozdrawiam, Ewa miło mi niesłychanie co do wielkości domku to mamy niemal identyczne u nas 167mkw powierzchni użytkowej, a kubature mamy mniejszą niż w Natalce - 619m3 Natalkę znam dość dobrze, bo tez ją braliśmy pod uwage piekna jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ja nie wierzę jak dla mnie to ciemna czekoladka co do okien dachowych to ja jestem za klameczką na dole niech kto mówi co chce jakby nie było to ze mnie konus mizernej postury i nie mam zamiaru po taborecie otwierać okienka a żeby zabezpieczyć to nie wiem czy nie da się zameczków założyć w klamce tak jak w normalnych oknach, wyłaz dachowy to ja planuję z jednego okna dachowego zrobić albo wstawię całkiem wyłaz albo okno normalne właśnie chyba z Fakro bo oni tam mają takie ustawienie okna że wyłazić można przez nie a jak bedziesz robić dojście z lukarny to musisz dać stopnie kominiarskie na dachówkę i nie jestem pewna czy się opłaci i co z tą niedzielą z tym kolorem to wogóle ciekawie - jak przywieźli rano to w tym deszzcu wyglądał na zupełnie czarny zresztą widziałam gotowy dach z tej dachowki o róznych porach dnia i w słońcu jest brązowa (w blasku flesza też), a jak pochmurno to czarna... moge się tylko pocieszać, że w naszym klimacie więcej jest dni pochmurnych o położeniu klameczki zdecyduję jak mi p. Józef wymierzy, gdzie będzie góra okna.. generalnie też nastawiałam się na dolną.. a z kluczykami to się u mnie nie sprawdzi, bo albo bedą w oknie (a co to wtedy za zabezpieczenie ) albo zgubię.. tez planowałam taki wyłaz o jakim móiwsz, ale p. Marcin twierdzi, że wogóle nie warto.. dopytam p. Józefa (tradycyjnie zreszta ).. a stopnie i tak i tak trzeba dać.. na niedzielę się piszemy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mi tez jakos na antracyt sie nie widzi Kolor mamaymatinki tez widzialam i potwierdzam-dobry wybor. Imprezke urodzinowa wymysliliscie extra -dobrze zes se synka w lecie urodzila-ja zimowa pora to jedynie na kulig moge gosci na dwor zaprosic no cóż.. widać Creaton ma inne pojęcie o kolorach dobrze, że podpisali palety ale kiedyś miałam dylemat: grafitowa czy brązową dachówkę? a tak - mam dwa w jednym.. w zależności od pogody (trzeba się jakoś utwierdzać w swym wyborze, no nie? ) co do imprezki to goście sie zastanawial jak oni wysiedzą na urodzinach Marysi - przyszla na świat w lutym [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 skaba ja też miałam dylemat z oknami wybrałam veluxa bo ma więcej fajnych dodatków które samodzielnie jednym kliknięciem można sobie zamontować mnie interesują takie zewnętrzne markizy dzięki którym wpada światło a szyba się nie nagrzewa znajoma ma fakro i jak ustawia klamkę w pozycji rozszczelnionej to kapie niestety woda a mowili że nie będzie niektorzy sprzedawcy mogą namawiać na Fakro bo mają dodatkową kasę od nich za każde sprzedane okno ja mam ściankę kolankową 160 cm to czy klamka będzie na górze czy na dole nie ma znaczenia koszykarką nie jestem nie doskoczę ale są takie kijki które w veluxie fajnie umożliwiają otwarcie okna bez taboretu i skakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 skaba ja też miałam dylemat z oknami wybrałam veluxa bo ma więcej fajnych dodatków które samodzielnie jednym kliknięciem można sobie zamontować mnie interesują takie zewnętrzne markizy dzięki którym wpada światło a szyba się nie nagrzewa ja mam ściankę kolankową 160 cm to czy klamka będzie na górze czy na dole nie ma znaczenia koszykarką nie jestem nie doskoczę ale są takie kijki które w veluxie fajnie umożliwiają otwarcie okna bez taboretu i skakania Veluxy rzeczywiście mają kilka fajnych bajerków widziałam te markizy - fajna sprawa.. myslę, że też się na nie zdecydujemy musze pomyśleć o tych kijkach, bo nie przyszło mi to do głowy.. dziękuję za podpowiedź pan Marcin naprawde potrafi fajnie doradzić.. rzeczywiście.. jeśli oś obrotu okna wyjdzie pare centymetrów nad moją głowa to trzeba się będzie schylać, zeby je wypchnąć otwierając.. niezbyt to dla mnie komfortowe, a już nie mówiąc o moim mężu.. zresztą ja nie będę za często tych okien otwierać, bo po pierwsze poddasze jest dla dzieci, a po drugię będzie rekuperacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 wu doradź coś z tym doświetleniem korytarza plizzz.. jak cię znam to wyniuchasz mi coś fajnego na forum kakusek do ciebie tez się uśmiecham w tej sparwie, bo pomysły masz ciekawe zresztą wogóle uśmiecham sie szeroko do wszystkich forumowiczów coby mieli w pamięci mój biedny niedoświetlony korytarz i przyszli mu z pomocą wszelka krytyka i koncepcje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jeśli rekuperacja to wcale ich możesz nie otwierać chyba że do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jeśli rekuperacja to wcale ich możesz nie otwierać chyba że do mycia i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 wu doradź coś z tym doświetleniem korytarza plizzz.. jak cię znam to wyniuchasz mi coś fajnego na forum kakusek do ciebie tez się uśmiecham w tej sparwie, bo pomysły masz ciekawe zresztą wogóle uśmiecham sie szeroko do wszystkich forumowiczów coby mieli w pamięci mój biedny niedoświetlony korytarz i przyszli mu z pomocą wszelka krytyka i koncepcje mile widziane a swietliki to się myje jak dla mnie może być wersja bez świetlików czyki b jeśli dobrze pamietam moi znajomi mają takie rozwiązanie i są bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 okno z samoczyszczącą szybą możesz zamowić chociaż dla mnie to tylko chwyt reklamowy jeszcze nie widziałam niczego coby się nie brudziło albo samo myło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts