anjamen 10.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 panika nie jest wskazana, lepiej powsciagliwosc (i kto to mowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja tez sie zaczynam zastanawiac, tak mi sie jakos smutno zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja tez sie zaczynam zastanawiac, tak mi sie jakos smutno zrobilo smutno czemu? bo dzienniki znikaja? pomysl co bedzie jak nastepny zniknie, troche da sie zauwazyc efekt domina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dziś dzień dobrych wieści, u Amtli też okienka wstawili piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja tez sie zaczynam zastanawiac, tak mi sie jakos smutno zrobilo mnie też w sumie ja już dawno myślałam o usunięciu dziennika.. ale mi tych anszych znajomości szkoda, bo jak dziennika nie będzie to i z czasem w odwiedzaniu innych wątków sie opuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 panika nie jest wskazana, lepiej powsciagliwosc (i kto to mowi ) właśnie Aniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ktoś mi wyjasni ten dziennikowy pomór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Skabuniu wpadłam powiedzieć, że masz BOSKIE okienka!!! Bardzo podobne do moich... Nie mogę się doczekać szprosów, bo mam czasami niedosyt jak widzę poziome szprosy w okna i momentami żałuję że z nich zrezygnowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ania jak przykro że już nie ma dzienniczka nie pisałam ale podglądałam bo ślicznie miałaś ale pewnie miałaś powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Skaba litosci -nie likwiduj Ja troche nie rozumiem tego "domina" o ktorym pisze anja.Przeciez jest tyle innych dziennikow i galeri na forum a tu nagle w tak krotkim okresie znikaja dzienniki "znajomych" O co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Doczytalam o oknach -polecialam ogladnac i rzeczywiscie -SLICZNOSCI Fajny pomysl z tymi odpinanymi szprosami-bedziesz mogla co jakis czas zmieniac image Lawendzie Skabus dobrze ze Ty jeszcze prowadzisz swoj dziennik.Dzisiaj szukalam dzienniczka Ani no i ........... A ja tak bardzo sie cieszylam ze zobacze u niej kominek Moze sie zlituje i zamiesci fotke choc w galeri kominkow Kakusku kominek zobaczysz i nie tylko - może nie w dzienniczku a w galerii, którą niedługo "podepnę" do mojego podpisu! Będę na bieżąco wklejać fotki z budowy, więc nadal będzie można coś podpatrzeć - o ile będzie kogoś interesować wanilia i wenge..! Żartuję! Babeczki będę do Was zaglądać, tak jak do tej pory więc nie smutajta się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ania dalas mi nadzieje To skoro zalozysz galerie to nie mozesz zalozyc samych komentarzy?(bez dziennika jezeli masz pwowody zakonczyc jego prowadzenie) Dobra juz nie mecze -zobacze kominke i kiedys ogrod i juz jestem w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam Sie pytam po jaką cieżką cholerę wrócił mój dziennik, skoro juz połowa dziewczyn polikwidowała swoje????????????? Czuję się oszukana Strzelam focha i idę Sorry, ale myślę, że granica mega paranoji została przekroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 [ z dziennika budowy przeniesione] Witam, Piękny dach rewelacja - a rewelacja tym większa że za 2 tyg na naszej Lawendzie II tez taki będzie. miałam pewne obiekcje czy nie jest zbyt brązowy ale wygląda rzeczywiście imponująco w zalezności od światła grafit brąz ... ale teraz mam parę pytań o rynny jaki kolor i jakie jeśli można widziec sa u Was i kolor podbitki oczywiście skoro udało Ci sie tak idealnie dopasować. jak dla mnie rewelacja. Gratuluję:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Skabuniu wpadłam powiedzieć, że masz BOSKIE okienka!!! Bardzo podobne do moich... Nie mogę się doczekać szprosów, bo mam czasami niedosyt jak widzę poziome szprosy w okna i momentami żałuję że z nich zrezygnowałam... marysiu ciesze się, że zajrzałaś no i że okienka się podobają na szprosy trzeba będzie trochę pozcekac, bo choć ramki już przyjechały to zdecydowaliśmy się, że bedziemy montować dopiero po tynkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 kasia ales mi się anielsko objawiła ale focha strzelać to nie przystoi!! wracaj.. przecież ja mam dziennik i komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 [ z dziennika budowy przeniesione] Witam, Piękny dach rewelacja - a rewelacja tym większa że za 2 tyg na naszej Lawendzie II tez taki będzie. miałam pewne obiekcje czy nie jest zbyt brązowy ale wygląda rzeczywiście imponująco w zalezności od światła grafit brąz ... ale teraz mam parę pytań o rynny jaki kolor i jakie jeśli można widziec sa u Was i kolor podbitki oczywiście skoro udało Ci sie tak idealnie dopasować. jak dla mnie rewelacja. Gratuluję:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm franja witaj dziekuję za gratulki jesli chodzi o rynny to sa to jakieś najzwyklejsze w świecie (chyba Bryza) plastiki w kolorze grafitowym.. kolor podbitki to średni dąb z 3v3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cześć Skabusia jak żyjesz kobieto mój małżon jak usłyszał że już masz okienka to aż siepoderwał nie wiem czy po nocy lecieć chciał oglądać czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cześć Skabusia jak żyjesz kobieto mój małżon jak usłyszał że już masz okienka to aż siepoderwał nie wiem czy po nocy lecieć chciał oglądać czy jak wusia bierz męża i przyjeżdżaj na oględziny.. jeno może za widzioka?.. a w sumie jak jest kinestetykiem to na obmacanie może przyjechać.. do tego światło nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts