Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Doczytalam o oknach -polecialam ogladnac i rzeczywiscie -SLICZNOSCI :) Fajny pomysl z tymi odpinanymi szprosami-bedziesz mogla co jakis czas zmieniac image Lawendzie :wink:

Skabus dobrze ze Ty jeszcze prowadzisz swoj dziennik.Dzisiaj szukalam dzienniczka Ani no i ........... :cry: :cry: A ja tak bardzo sie cieszylam ze zobacze u niej kominek :( Moze sie zlituje i zamiesci fotke choc w galeri kominkow :) :roll:

Kakusku kominek zobaczysz i nie tylko - może nie w dzienniczku a w galerii, którą niedługo "podepnę" do mojego podpisu! 8) :wink:

Będę na bieżąco wklejać fotki z budowy, więc nadal będzie można coś podpatrzeć - o ile będzie kogoś interesować wanilia i wenge..!8) :wink: Żartuję!:lol:

Babeczki będę do Was zaglądać, tak jak do tej pory więc nie smutajta się...

Witam :evil:

Sie pytam po jaką cieżką cholerę wrócił mój dziennik, skoro juz połowa dziewczyn polikwidowała swoje????????????? :evil: :evil: :evil:

Czuję się oszukana :evil:

Strzelam focha i idę :evil: :evil: :p

Sorry, ale myślę, że granica mega paranoji została przekroczona :evil:

[ z dziennika budowy przeniesione]

Witam,

Piękny dach rewelacja - a rewelacja tym większa że za 2 tyg na naszej Lawendzie II tez taki będzie. miałam pewne obiekcje czy nie jest zbyt brązowy ale wygląda rzeczywiście imponująco w zalezności od światła grafit brąz ... ale teraz mam parę pytań o rynny jaki kolor i jakie jeśli można widziec sa u Was i kolor podbitki oczywiście skoro udało Ci sie tak idealnie dopasować.

jak dla mnie rewelacja. Gratuluję:):):)

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm

Skabuniu wpadłam powiedzieć, że masz BOSKIE okienka!!!

Bardzo podobne do moich... :oops: :wink:

Nie mogę się doczekać szprosów, bo mam czasami niedosyt jak widzę poziome szprosy w okna i momentami żałuję że z nich zrezygnowałam... :roll:

marysiu ciesze się, że zajrzałaś :D no i że okienka się podobają :D na szprosy trzeba będzie trochę pozcekac, bo choć ramki już przyjechały to zdecydowaliśmy się, że bedziemy montować dopiero po tynkach..

[ z dziennika budowy przeniesione]

Witam,

Piękny dach rewelacja - a rewelacja tym większa że za 2 tyg na naszej Lawendzie II tez taki będzie. miałam pewne obiekcje czy nie jest zbyt brązowy ale wygląda rzeczywiście imponująco w zalezności od światła grafit brąz ... ale teraz mam parę pytań o rynny jaki kolor i jakie jeśli można widziec sa u Was i kolor podbitki oczywiście skoro udało Ci sie tak idealnie dopasować.

jak dla mnie rewelacja. Gratuluję:):):)

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm

franja witaj :D dziekuję za gratulki :oops: :D jesli chodzi o rynny to sa to jakieś najzwyklejsze w świecie (chyba Bryza) plastiki w kolorze grafitowym.. kolor podbitki to średni dąb z 3v3 :D

cześć Skabusia jak żyjesz kobieto mój małżon jak usłyszał że już masz okienka to aż siepoderwał nie wiem czy po nocy lecieć chciał oglądać czy jak :lol:

wusia bierz męża i przyjeżdżaj na oględziny.. jeno może za widzioka?.. a w sumie jak jest kinestetykiem to na obmacanie może przyjechać.. do tego światło nie potrzebne :wink: