anjamen 13.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry jak już pisałam u Ciebie muszę cos dobrego na obiadek wymyśleć Kochana nie klopocz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ancymonku nie marudź pojedziecie prosto z Krakowa to zjeść coś musicie a po knajpach nie macie czasu sie szwendać bo u nas posiedzieć musicie i mówiłaś że do Kasi wiec cichutko mi tu jak chcesz gadać to powiedz lepiej na co masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wusia przestan. co zrobisz to bedzie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzieki za wiarę we mnie to chociaż podpowiedz jakie mięsko z Dejwem lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dawid nie lubi tylko watrobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a ja tam lubie watrobke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no to rozumiem że Ty i Dejw lubicie wszelakie mięso bo wątróbka to nie mieso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a ja tam lubie watrobke podpowiedź konkretna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.03.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 aspect ale mnie dowartościowałeś!! urosłam, że hej! cieszę się, że mogę coś niecoś podpowiedzieć.. no i że mój domeczek się podoba tak, nad garażem będzie całkiem spory pokój. Obniżamy strop + podnosimy ściankę o 25 cm. Ten pokój z wyjściem na taras to nasza sypialnia. Obok jest trójkatna garderoba, a przy garazu to nasza łazienka z wneką na prysznic a jakie planujesz okno w garderobie?? ze zwykła szybą czy coś ala lustro weneckie? przemyśl zabudowe tej garderoby.. nie wiem jak chcesz ją wyposażyć, ale i po jednej i po drugiej stronie okna jest dość wąsko i może być problem z wysokimi wieszakami czy półkami, bo np. wiszące ubrania będą wchodziły w światło okna.. pomyśl też o umieszczneiu drzwi tak, żeby i po jednej i po drugiej stronie było min. 60cm.. jak będa sie schodziły te dwie połacie to wyjdzie w praniu. Wstepnie myslałem o zrobieniu takiej "skrzynki" rynnowej z blachy + kable podgrzewajace. Ponado to jest elewacja południowa + czarna dachówka więc mam nadzieje, że śnieg nie będzie długo zalegał. Rynnę chciałbym ukryć w ścianie (tej od salonu) o ile będzie to wykonalne. Jak Ty planujesz to rozwiązać? u nas to jest elewacja wschodnia, stad i dłuzej leżacy śnieg.. co do rynny to niestety spust wychodzi kilkanaście centymetrów od ściny salonu i leci po tejn ścianie.. nie najszczęśliwsze rowiązanie, ale już tak musi zostać Kuchnię będziemy mieli prawie taka sama jak Ty. 2m to idealnie pasuje pod trzy segmnty x 60 cm każdy. Twoja wizualizacja bardzo przypadła nam do gustu cieszę się, że na coś te wizualki się przydadzą ta ściana w projekcie ma chyba 2,3m i taką nam zrobili ale musimy troszkę wystawić, bo nie iwdzi nam się, żeby kawałke wytawało niezabudpwane.. a jak zabudujemy to robi się bardzo wąsko i wtedy wypadałoby ściąć róg.. a tak będzie 2x60 i po 10cm obudowy górna łazienka jest dla chłopaków, im mniejsza tym mniej sprzatania Jej wielkość ostatecznie ustalimy poprzez przesuwanie ścianki działowej (tej z prawej strony) Obok jest w planach pralnio-suszarnia więc mamy pole manewru tak myślałam a zatem - w praniu wyjdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.03.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej hej! wróciłam z Krakowa i padam na twarz.. jade dziś do rodziców, bo dzieci na wczasy tam pojechały.. Mary mi się rozchorowała.. chyba jej zaszkodziło nasze biwakowanie na działce, bo siedzieliśmy do późna.. ale tak nam było dobrze i dzieciaki miały tyle radości, ze noc nas zastała a jutro od rana wizytacje fachmanów na budowie.. i brama przyjeźdża.. znowu mam stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Izunia lampki sa w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dobry wiecżór Skabusia ale przykrosć niech Marysia szybciutko zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.03.2009 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Izunia lampki sa w dzienniczku anju oblookałam już wczoraj... i nawet zachwyt już swój zaczęłam wyrażać w komentach, ale mnie rozłączyło z netem, a już nie miałam siły z nim walczyć (konsekwencje są takie, że poszłam spać o 20tej, a obudziłam się o 3ciej.. i siedzę w necie ) Piękne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapominajka 14.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam,Mam pytanko o okna. Wyglądają bardzo ładnie. Czy dobrze widzę, że są drewniane? Jaki to kolor i producent? Jeżeli było o tym już wcześniej, a nie doczytałam, to z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.03.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam, Mam pytanko o okna. Wyglądają bardzo ładnie. Czy dobrze widzę, że są drewniane? Jaki to kolor i producent? Jeżeli było o tym już wcześniej, a nie doczytałam, to z góry dziękuję. witam serdecznie! okna są Urzędowskiego - kolor D1 (dębowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 pieknie juz masz. a ja dla odmiany dziś zamówiłam bramę. i mam ścianki działowe!!! a kominek który mi się spodobał kosztuje 3400 netto (euro). stanęłam tyłem co by mi żal nie było..pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia a Ty co już śpisz czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.03.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia a Ty co już śpisz czy jak wusiu spałam.. kiepsko się wczoraj czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Co sie stalo?? Chorobsko Cie jakies dorwalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts