skaba 15.03.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Co sie stalo?? Chorobsko Cie jakies dorwalo? tak jakby mnie przeziębienie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Poloz sie do lozeczka i sie wygrzej, napij sie cieplej herbatki z miodem i cytrynka. Nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.03.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Poloz sie do lozeczka i sie wygrzej, napij sie cieplej herbatki z miodem i cytrynka. Nie daj sie markotko tak zrobiłam wczoraj a dzisiaj wziełam ciepłą kąpiel i postawiłam się na nogi, bo miałam zaplanowaną wizytę u wusi i spotkanie z anją, a tego nie mogłam przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Poloz sie do lozeczka i sie wygrzej, napij sie cieplej herbatki z miodem i cytrynka. Nie daj sie markotko tak zrobiłam wczoraj a dzisiaj wziełam ciepłą kąpiel i postawiłam się na nogi, bo miałam zaplanowaną wizytę u wusi i spotkanie z anją, a tego nie mogłam przepuścić Ode mnie własnie wyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.03.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 szybciutko.. ale przed nimi jesczze długa droga.. ważne, że mogliśmy choć na chwilę się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Izuniu, bardzo mi bylo milo Cie znowu zobaczyc, dziekuje za zonkilka jak przekwitnie bedzie w moim ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dobry wieczór Izunia czy ja Ci mówiłam żeś genialna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.03.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wczoraj wreszcie oglądnęłam dokładnie twoje rzuty.. już zaczęłam skrobać maila, ale synio a gdzie my możemy zobaczyc rzuty aspecta? Anja jak było w Krakowie? Duch mówił, że wiezie Cię razem z mężem na spotkanie. Pokażcie jakies zdjęcia no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dobry wieczór Izunia czy ja Ci mówiłam żeś genialna jest nooo nie mówiłaś.. a nawet gdyby to takich komplimentów nigdy za wiele Piotruś maluje? Buźki dla niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Izuniu, bardzo mi bylo milo Cie znowu zobaczyc, dziekuje za zonkilka jak przekwitnie bedzie w moim ogrodku anulka pamietaj, że żonkilek oznacza nowe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wczoraj wreszcie oglądnęłam dokładnie twoje rzuty.. już zaczęłam skrobać maila, ale synio a gdzie my możemy zobaczyc rzuty aspecta? rzuty aspecta mam na mailu.. ale może aspect da się namówić, coby je wkleić (służę wątkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mozesz wkleić w moim imieniu? Bo ja.........jeszcze nic nie wklejałem i nie chce dac ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mozesz wkleić w moim imieniu? Bo ja.........jeszcze nic nie wklejałem i nie chce dac ciała jasne! już się za to zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 lawenda II ze zmianami aspecta od frontu http://i39.tinypic.com/3463ktf.jpg i od ogrodu http://i41.tinypic.com/28s80n8.jpg http://i43.tinypic.com/2u5t6b8.jpg dach http://i43.tinypic.com/vh3z8k.jpg rzut parteru (za garażem łazienka, dalej sypialnia z garderobą.. kuchnia oraz salon i jadalnia) http://i44.tinypic.com/34ig5ko.jpg rzut poddasza - 3 pokoje, pralnia i łazienka http://i42.tinypic.com/16hm3aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzieki na wizualizacjach jest sporo niedoróbek ale ogólny zarys widać[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia no pewnie że rysuje tylko gdzie pisaczek i gdzie pisaczek ładne te Wasze Lawendy oj ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzieki na wizualizacjach jest sporo niedoróbek ale ogólny zarys widać[/i] to co najważniejsze - jest! a "doróbki" to się w realu zrobi już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skabus pytalas moze swoich specow od ocieplen?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzieki na wizualizacjach jest sporo niedoróbek ale ogólny zarys widać[/i] to co najważniejsze - jest! a "doróbki" to się w realu zrobi już się doczekać nie mogę a co ja mam powiedzieć ? byłem dzisiaj w reku w Sosnowcu, całkiem pozytywne wrażenie. Pan jak zobaczył projekt to powiedział " a wie pan robimy bardzo podobny projekt u takiej Pani w Myszkowie" heheheh wygadałem sie że jestem od Ciebie Skaba, jak rozwiazujesz kwestie okapu w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a co ja mam powiedzieć ? byłem dzisiaj w reku w Sosnowcu, całkiem pozytywne wrażenie. Pan jak zobaczył projekt to powiedział " a wie pan robimy bardzo podobny projekt u takiej Pani w Myszkowie" heheheh wygadałem sie że jestem od Ciebie Skaba, jak rozwiazujesz kwestie okapu w kuchni? ty to powiedz, że już zaczynasz kopać chrakterystyczne te nasze Lawendy u nas mieli dziś wystartować, ale ich podobno choroba zmogła i będa w środę a co do okap to pytasz o względy technicze czy estetyczne? estetycznie - będzie okap podszafkowy (czy jak on sie tam zwie - w kazdym razie montowany pod, a nawet w szafce) technicznie - podłączony będzie do komina wentylacyjnego, który mamy w spiżarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts