dandi3 16.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Aspect... a gdybys tak załozył dziennik? Jeżeli chodzi o wklejanie zdjęć wszyscy doradzimy bo każdy z nas robi to inaczej. Ja np nienawidzę fotosika bo mnie policzkuje reklamami ale sa tu tacy co go kochają. To jak? zakładasz czy poprosisz Skabę żeby się podsunęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skabus pytalas moze swoich specow od ocieplen?? markotko mówiłam im, ale jesczze nie odpowiedzieli, bo nie wiedzą czy nie podpiszą umowy na ciąg dalszy tam, gdzie robią obecnie.. jutro, a najpóźniej w środe mają się określić i podać cenę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 aspect czekam na nowe wizualki kuchni.. w sumie większość rzeczy będzie identyczna, ale ta zabudowa wisząca nie dawała mi spokoju.. no i Irma jednym zdaniem przekonała mnie do okapu podszafkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skabus brama piekna a Twoje okno lukowe staje sie popularne A jakie to zdanie wypowiedziala Irma ze tak cie przekonalo do tego rodzaju okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skabus brama piekna a Twoje okno lukowe staje sie popularne A jakie to zdanie wypowiedziala Irma ze tak cie przekonalo do tego rodzaju okapu? hej kakusku w tym rzecz, że już nie pamiętam ale efekt jest! ciesze się, że brama się podoba, bo miałam spore wątpliwości.. zaufałam Panu Okiennemu.. no i się nie zawiodłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzieki wielkie na razie to nie ma za co.. zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 aspect czekam na nowe wizualki kuchni.. w sumie większość rzeczy będzie identyczna, ale ta zabudowa wisząca nie dawała mi spokoju.. no i Irma jednym zdaniem przekonała mnie do okapu podszafkowego ja niestety nie mam komina w spizarce i nie badzo wiem gdzie zrobić ujście z tego okapu, musze podumać... A jakim to zdaniem Cie przekonała? Ja mam teraz "zwykły" 90 cm i sprawuje sie ok, poza tym lubię takie duże okapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skaba powiedz jeszcze jakiej dlugosci jest ta scianka na ktorej ma byc twoja wysoka zabudowa?Ja prubuje rozrysowac sobie kuchnie(niestety nie umiem w programie wiec bazgram recznie) i "wcisnac" wysoka zabudowe ( na mikrofale i piekarnik) na scianie o dlugosci 300-320 cm z tym ze na tej scianie 60 cm zabierze blat z sasiedniej sciany i jeszcze beda drzwi do spizarki (chyba ze z niej zrezygnuje) Z moich obliczen wynika ze zostanie mi okolo 140 cm czyli dwie szafki po 40 cm a jedna o szerokosci 60.Nie wiem czy bedzie to ladnie wygladalo i czy upierac sie przy tej wysokiej zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Aspect... a gdybys tak załozył dziennik? Jeżeli chodzi o wklejanie zdjęć wszyscy doradzimy bo każdy z nas robi to inaczej. Ja np nienawidzę fotosika bo mnie policzkuje reklamami ale sa tu tacy co go kochają. To jak? zakładasz czy poprosisz Skabę żeby się podsunęła? pewnie założe. To będzie raczej fotodziennik, pisarz ze mnie kiepski a z jakich albumów najczęscie korzystacie poza fotosikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 apect nie pamiętam jakim ale wiem, ze mnie przekonało! tez planowałam taki wolnowiszący, ale na tej ścianie nie ma wielkiego pola do popisu.. z tego co widze to u ciebie jest większa odległość od okna to i szafki można bliżej przysunąć i więcej miejsca na ścianie jest.. wrzucę wizualki to sam ocenisz jak ci się bardziej podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 kakusku u mnie ta ściana obecnie jest ciut dłuższa, ale ostatecznie ma zostać 2m - 3x60 + po 10cm zabudowy z każdej strony.. a nie bedziesz miałam w tej wysokiej zabudowie lodówki? możesz też dać 2x60 i zostaje 20cm np. na winiarkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Lodowke chce dac na sciane przeciwlegla bo bedzie niezabudowana (side by side) Wlasciwie moge dac i 2X60 tylko chce to jeszcze "opasac" i zaczynam sie wogole zastanawiac czy taka wysoka a waska zabudowa bedzie ladnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Skabusiu, bardzo Ci wdzięczna za głosy jestem i za to, że się nie poddałaś, zanim się stronki nie otwarły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i191.photobucket.com/albums/z124/cc2742/Good%20Morning/coffeecup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No no. Dawno nie byłam, bo necik pożyczałam od rodziców albo w pracy. Mam już swój więc zajrzałam i muszę przyznać, że okna i brama baaaardzo ładnie wyglądają nie mogę się doczekać dalszego ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witaj Skabunia! Piękna brama - extra dobrana do okien! A kiedy będziesz miała drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dobry wieczór Skabusia małżon jak bramę dopatrzy to na piechotę poleci oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry Skabusia gdzie znowu fruwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Brama takie ma ladne szerokie części Jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts