markoto 18.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Brama wyglada na prawde niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Lodowke chce dac na sciane przeciwlegla bo bedzie niezabudowana (side by side) Wlasciwie moge dac i 2X60 tylko chce to jeszcze "opasac" i zaczynam sie wogole zastanawiac czy taka wysoka a waska zabudowa bedzie ladnie wygladac kakusku trudno mi coś doradzić, bo nie widzę całości.. jak masz ochotę to wrzuć jakiś zarys kuchni, a forumki na pewno coś cennego podszepną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Skabusiu, bardzo Ci wdzięczna za głosy jestem i za to, że się nie poddałaś, zanim się stronki nie otwarły... Aniu śliczne masz dzieciaczki i z wielką przyjemnoącią patrzę na te buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No no. Dawno nie byłam, bo necik pożyczałam od rodziców albo w pracy. Mam już swój więc zajrzałam i muszę przyznać, że okna i brama baaaardzo ładnie wyglądają nie mogę się doczekać dalszego ciągu monis ale ja cię dawno nie spotkałam na forum.. ale wyjaśnienie znalazłam u ciebie.. przeprowadzka.. wakacje super! gratuluję własnego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witaj Skabunia! Piękna brama - extra dobrana do okien! A kiedy będziesz miała drzwi? ciesze się, że brama sie podoba dzrwi są już gotowe, ale na razie nie wstawiamy.. pewnie pjawią się dopiero gdzieś w okolicach lipca a jak dziewczynki? wybroniłyście się do choróbska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dziękuję za słowa uznania dla bramy wusiu fruwałam. fruwałam.. aż wylądowałam w łóżku weź ty sie zlituj i męża podrzuć do nas na te oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Skabusia a kto jego z łóżka wyciągnie a teraz Piotruś się rozkłada to już całkiem kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Skabusia a kto jego z łóżka wyciągnie a teraz Piotruś się rozkłada to już całkiem kanał ożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nio jutro do doctora jedziemy mam nadzieję że tylko jakieś letkie przeziębionko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nio jutro do doctora jedziemy mam nadzieję że tylko jakieś letkie przeziębionko będzie buuuuu u nas w miarę.. ale synio chodzi do przedszkola, wiec tylko atrzeć az coś przywlecze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no Dominik zaczął i teraz obaj chorzy ale pocieszam sie że i tak 3 miechy nie chorował to super wynik jak dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nio jutro do doctora jedziemy mam nadzieję że tylko jakieś letkie przeziębionko będzie trzymam kciuki za zdrówko, żeby to nawet przeziębionko nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Skabusiu, bardzo Ci wdzięczna za głosy jestem i za to, że się nie poddałaś, zanim się stronki nie otwarły... Aniu śliczne masz dzieciaczki i z wielką przyjemnoącią patrzę na te buziolki i jak tu Was nie kochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry niestety to chyba nie rozejdzie sie po kościach zobaczymy co doctor powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzień dobry Skabusia chora czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry Skabunia! Czyżby Gospodyni znowu w rozjazdach..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzien dobry dziewczyny. Izunia Ty wiesz ze ja dopiero dzis wyciagnelam kwiatka od Ciebie z auta ale juz sytuacja opanowana, kwiatek podlany i zdobi lazienke. Jeszcze raz dziekuje za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.03.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kochane moje wczoraj padłam o 19tej mam niezłą jazdę w pracy (zmiany jak najbardziej pozytywne, ale bardzo emocjonujące) i głowa mi pękała.. a dzis lecimy do rodziców, bo mamy jutro wypad do Częstochowy z samego rańca i chcemy zostawić dzieciaki.. do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 to dobrze ze zmiany pozytywne... bardzo sie ciesze i mam gratulowac pani dyrektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 eeeeeczemu ja nic nie wiem Pani Dyrektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts