Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

mam łazienkę z białych płystek.. pełny połysk :wink: i wszystko jej można zarzucić, ale sprząta się ją błyskawicznie.. tyle, że fugi białe nie są :wink:

a jakie? Ja boję się, że jak do tych Rako które komentowałas u mnie w dzienniku dam inne fugi niz białe to całośc projektu szlag trafi i łazienka straci na wygladzie. Mysle o białych ale impregnowanych i zabezpieczonych slilikonem

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mam łazienkę z białych płystek.. pełny połysk :wink: i wszystko jej można zarzucić, ale sprząta się ją błyskawicznie.. tyle, że fugi białe nie są :wink:

a jakie? Ja boję się, że jak do tych Rako które komentowałas u mnie w dzienniku dam inne fugi niz białe to całośc projektu szlag trafi i łazienka straci na wygladzie. Mysle o białych ale impregnowanych i zabezpieczonych slilikonem

akurat moimi to się chwalić nie będę.. bo łazienka ma jakieś 16 lat i paleta kolorystyczna fug była dość uboga :wink: ale znajomi np. mają taką szaro-srebrną.. ładnie to wyglą i nawiązuje do dodatków.. w pracy z kolei mamy błękitną - tez fajnie.. myślę, że można pokombinować :wink:

Po tygodniu wkoncu naprawili siec i znow mam neta :) Cale szczescie ze nie trwalo to ani dnia dluzej bo podobno nie dalo sie ze mna juz wytrzymac (ja naprawde jestem uzalezniona od FM :wink: )Wpadlam wiec tylko na momement aby sie przywitac i sprawdzic co nowego u Ciebie :) i lece dalej zobaczyc co slychac u innych .Juz na szybkiego widzialam ze niektorzy znow nabili tyle stronek w komentarzach ze chyba w zyciu tego nie nadrobie :lol:

hej hej!!

justyś noo dawno cie nie było :D wstydź się wstydż! a tu sie pzrecież tyyyyyleeee dzieje :lol:

monia mmmm... ale wiosną zapachniało 8)

kobitki uziemiona jestem, bo małzonek mój szanowny pracuje do 22giej i w tygodniu ciężko mi się gdzieś dalej ruszyć :cry: ojj przyzwyczaiłam się do tego, że jest w domku :cry:

marysiu daj znać kiedy możesz i będziemy kombinować :wink:

wusiu to kiedy się zjawicie?