dandi3 23.03.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mam łazienkę z białych płystek.. pełny połysk i wszystko jej można zarzucić, ale sprząta się ją błyskawicznie.. tyle, że fugi białe nie są a jakie? Ja boję się, że jak do tych Rako które komentowałas u mnie w dzienniku dam inne fugi niz białe to całośc projektu szlag trafi i łazienka straci na wygladzie. Mysle o białych ale impregnowanych i zabezpieczonych slilikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry Skabusia może się umówimy i w tym tygodniu byśmy podskoczyli popodziwiać Twój domek bo jakoś bardzie ruchomi będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry Skabusia no kaj polazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.03.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mam łazienkę z białych płystek.. pełny połysk i wszystko jej można zarzucić, ale sprząta się ją błyskawicznie.. tyle, że fugi białe nie są a jakie? Ja boję się, że jak do tych Rako które komentowałas u mnie w dzienniku dam inne fugi niz białe to całośc projektu szlag trafi i łazienka straci na wygladzie. Mysle o białych ale impregnowanych i zabezpieczonych slilikonem akurat moimi to się chwalić nie będę.. bo łazienka ma jakieś 16 lat i paleta kolorystyczna fug była dość uboga ale znajomi np. mają taką szaro-srebrną.. ładnie to wyglą i nawiązuje do dodatków.. w pracy z kolei mamy błękitną - tez fajnie.. myślę, że można pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.03.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry Skabusia może się umówimy i w tym tygodniu byśmy podskoczyli popodziwiać Twój domek bo jakoś bardzie ruchomi będziemy nooo jak ja uziemiona to wy ruchomi a sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.03.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry Skabusia no kaj polazłaś spać a teraz jadę do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja też się przywitam dawno mnie nie było u Ciebie ... aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja tez sie przywitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Skabusia w sobotę to nie wiem ja to nic zaplanować nie mogę a jeszcze pogoda mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Po tygodniu wkoncu naprawili siec i znow mam neta Cale szczescie ze nie trwalo to ani dnia dluzej bo podobno nie dalo sie ze mna juz wytrzymac (ja naprawde jestem uzalezniona od FM )Wpadlam wiec tylko na momement aby sie przywitac i sprawdzic co nowego u Ciebie i lece dalej zobaczyc co slychac u innych .Juz na szybkiego widzialam ze niektorzy znow nabili tyle stronek w komentarzach ze chyba w zyciu tego nie nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hej Skabunia! Co się stało, że uziemiona jesteś - a ja Cię chciałam do Kasieńki wyciągnąć, buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry Skabusia co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Skabunia, przyniosłam troszkę słoneczkahttp://lh6.ggpht.com/_SC3GAvNPXuw/SaA_-EiVU2I/AAAAAAAAAyo/_WQa5YvIZq4/s800/a%20%2814%29.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.03.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 hej hej!! justyś noo dawno cie nie było wstydź się wstydż! a tu sie pzrecież tyyyyyleeee dzieje monia mmmm... ale wiosną zapachniało kobitki uziemiona jestem, bo małzonek mój szanowny pracuje do 22giej i w tygodniu ciężko mi się gdzieś dalej ruszyć ojj przyzwyczaiłam się do tego, że jest w domku marysiu daj znać kiedy możesz i będziemy kombinować wusiu to kiedy się zjawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 normalnie zapadnę się pod ziemię muszę nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry Skabuniu! Napisałam na PW co i jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.03.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 normalnie zapadnę się pod ziemię muszę nadrobić zaległości justyś kochana.. nic nie masz do nadrabiania generalnie czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.03.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry Skabuniu! Napisałam na PW co i jak! juz odpisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a jeśli chodzi o podłogi to u nas wszędzie podłogówka i niestety na drewno nam nie starczy więc będzie panel laminowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Izunia co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts