Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

tego się właśnie obawiam :cry: kuchnie mam opanowaną,.. zresztą wydawało mi się, że łazienkę też.. dopóki nie padło pytanie o wysokość umywalki :o :o

teraz śledże różnice między panelem natryskowym a baterią prysznicową.. na dole chciałam panel.. np. Deante mini.. ale coś mi nosem w sklepie na to pokręcili i szukam opinii.. nie widziałam na żywo- to też spory minus :cry:

Skabusia a pomimo paskudnej pogody zagoniłam małża do roboty :lol: aktualnie bawimy się puzlami czytaj składamy łóżka piętowe :lol: :wink: jutro przwiozą jakieś 23 tony kamyka do utwardzenia wjzadu coby na dźwig nie zbankrutować i nie wiem może w piątek będzie chwila :-?

Skabuniu ja po prostu lubię proste i praktyczne rozwiązania..! :wink:

Nie wymyślam w domu rzeczy, z których nie będę korzystać i które tylko dodatkowo generują koszty...

Nad takim panelem nawet myślałam przez chwilę pod prysznic do naszej sypialni, ale jak trochę poczytałam to się okazało, że na taki sensowny, który powinnam kupić to mnie po prostu nie stać i dałam sobie spokój.

U mnie nawet deszczownicy nie będzie, bo nie lubię jak mi woda po oczach leci... :roll: Dziwna jestem, prawda..?! :wink:

Kurcze chcialam juz trabic ze mam pierwsza koncepcje mojego domku a tu kicha :( Owszem gosc przyslal mi w cadzie rysunki ale wlasciwie jest to przerysowany projekt na ktorym bazuje w rysowaniu mojego domku.Musze przysiasc w weekend i kolejny raz wypisac punkt po punkcie moje ZMIANY :x

Skabunia jesli wgryzasz sie w temat paneli ,bateri prysznicowych itd to moze mi podpowiesz czy istnieje mozliwosc zamontowania prysznicowej baterii podtynkowej plus samej deszczownicy i aby to moglo dzialac kazde z osobna?(sa do tego jakies specjalne pokretla?)

Widze ze zaglada do Ciebie Ania (mario31)

Ciezko ja teraz gdzies konkretnie zlapac na forum wiec moze sie nie obrazisz jak u Ciebie ja zapytam:mario31 z jakiej firmy masz baterie prysznicowa w gornej lazience?Fajnie wyglada ta scienna prowadnica i chcialam sie temu blizej przyjrzec :D