mario31 25.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witaj Kakusku! Jeśli pytasz o baterię to jest to Groheterm3000: http://www.grohe.pl/lib/19/catalogue_p1/farbbild160/34179000.gif, a panel z słuchawką to Hanshgohe Raindance E 150 AIR 3jet (nr 27874000): http://image.ceneo.pl/data/products/1460427/product.jpg A jeśli chodzi o montaż deszczownicy i baterii podtynkowej: z tego co się orientuję to jak najbardziej jest możliwość takiego montażu - podpytaj Markotkę, bo wiem, że ona ma tak na pewno w jednej łazience. Chyba musisz kupić przyłącze kątowe, ale szczegółów nie pamiętam... Skabuniu gratuluję rekuperatorka - kolejny kroczek do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ania jak zwykle niezawodna-dziekuje ( o ten panel mi chodzilo). W takim razie wypytam jak to dziala razem zamontowane .Tutaj widzialam te rzeczy w jednej lazience ale nie da sie wlaczyc osobno deszczownicy lub panela a ja bym chciala miec wybor (raz to raz to ) Skoro juz sie wtrybilam do skabuni to musze jeszcze napisac ze kominke po otynkowaniu zrobil sie calkiem elegancki :wink:W pierwszej fazie obudowywania wydawal sie taki dosc przysadzisty ale teraz jest jakby "wysmuklony" (wiesz ze mial fiola na pkt jego gabarytow ) Skabunia no wlasnie zapodawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ania jak zwykle niezawodna-dziekuje ( o ten panel mi chodzilo). W takim razie wypytam jak to dziala razem zamontowane .Tutaj widzialam te rzeczy w jednej lazience ale nie da sie wlaczyc osobno deszczownicy lub panela a ja bym chciala miec wybor (raz to raz to ) Skoro juz sie wtrybilam do skabuni to musze jeszcze napisac ze kominke po otynkowaniu zrobil sie calkiem elegancki W pierwszej fazie obudowywania wydawal sie taki dosc przysadzisty ale teraz jest jakby "wysmuklony" (wiesz ze mial fiola na pkt jego gabarytow ) Skabunia no wlasnie zapodawaj foty Co to znaczy całkiem, cio..?! Mi się bardzo podoba jak wyszedł, ale to zawsze kwestia gustu... Jest już obłożony kamieniem, zafugowany i czeka grzecznie na granitowe ranki i kratki. Jak Panowie skończą to wrzucę świeże fotki, ale już mi się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dzień dobry coraz bliżej weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kakusku jesli chodzi o to, zeby pod prysznicem byla sluchawka prysznicowa i deszczownica to nie ma najmniejszego problemu, potrzebna jest do tego jeszcze bateria mieszaczowa wannowa, tam masz mozliwosc przelaczania gdzie woda ma leciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry! No to pomyliłam baterię mieszaczową z przyłączem... Ale byłam blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ja mam takie rozwiązanie niestety podtynk z termostatem jest ch..rnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oki mario juz sie poprawiam kominek jest CAAALKIEM CAAALKIEM..... A tak powaznie to mi tez sie podoba markotkodzieki za wyjasnienie.Fajnie ze jest takie rozwiazanie tylko czemu akurat wszystko co fajne musi byc drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dostalam dzis od znajomej linka do fajnej stronki-moze sie ktorejs przyda. Przegladnelma na szybkiego i spodobala mi sie taka lampa http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&roomId=5&page=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kakusek ale nie musi byc termostatyczna ta bateria, wtedy nie bedzie drogohttp://www.megalazienki.pl/pictures/products/big/1450_0.jpgza 380 zl do tego zestaw prysznicowe bez baterii albo sama scluchawka z wezem i deszczownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tylko deszczownica bez termostatu to taki średni pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czemu to? Korzystalam i nie bylo problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Się nie wypowiadam, bo nie jestem w temacie... Kakusku fajna stronka - ciekawe lampy mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 O wlasnie markotko tam gdzie ja ogladalam lazienke byla deszczownica i sama sluchawka z wezem plus takie okragle pokretlo tylko z dwoma wajhami i tam za choinke nie moglam wykukac jak zrobic aby dzialalo albo jedno albo drugie (pewnie tempa jestem) Efilko no wlasnie czemu powinien byc termostat? Mario ciesze sie ze teraz Ty mozesz cos skorzystac (czuje sie jakbym tylko zerowala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kakusku weź przestań - po to tu jesteśmy, żeby korzystać ile się da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobry Aniu ja to niby korzystam a dochodze do wniosku że coraz głupsza jestem Skabusia weź wyleź z tej dziury coś w nią wlazła co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 kakusku widocznie jedna wajha to byl przelacznik do przesawiania gdzie ma woda leciec a druga to mieszacz do ustawiania temperatury wody i sily strumienia, chyba ze to byl inny system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry! Wusia ja miałam dokładnie tak samo - im więcej czytała, tym mniej wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aniu to mi ulżyło bo już zwątpiłam w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Markotko musialo to byc cos innego.Jedna wajha wlaczalas wogole wode i regulowalo sie sile strumienia a druga regulowalas temeprature.Byl tam jeszcze jakis osobny bolec w sciane ale jakos nie udalo mi sie go rozpracowac-moze wlasnie on sluzyl za przelacznik gdzie ma woda leciec kurcze jakie teraz sa urzadzenia-czlowiek kupi a potem goscie beda dumac jak to wlaczyc hehehehe Dobrze dziewczyny ze jestescie -WSZYSTKIE Mario31 super domowo sie u Ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts