Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Witaj Kakusku!

Jeśli pytasz o baterię to jest to Groheterm3000:

http://www.grohe.pl/lib/19/catalogue_p1/farbbild160/34179000.gif,

a panel z słuchawką to Hanshgohe Raindance E 150 AIR 3jet (nr 27874000):

http://image.ceneo.pl/data/products/1460427/product.jpg

A jeśli chodzi o montaż deszczownicy i baterii podtynkowej: z tego co się orientuję to jak najbardziej jest możliwość takiego montażu - podpytaj Markotkę, bo wiem, że ona ma tak na pewno w jednej łazience. Chyba musisz kupić przyłącze kątowe, ale szczegółów nie pamiętam... :roll:

Skabuniu gratuluję rekuperatorka - kolejny kroczek do przodu! :D :wink:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ania jak zwykle niezawodna-dziekuje :D( o ten panel mi chodzilo). W takim razie wypytam jak to dziala razem zamontowane .Tutaj widzialam te rzeczy w jednej lazience ale nie da sie wlaczyc osobno deszczownicy lub panela a ja bym chciala miec wybor (raz to raz to :wink: )

Skoro juz sie wtrybilam do skabuni to musze jeszcze napisac ze kominke po otynkowaniu zrobil sie calkiem elegancki :wink:W pierwszej fazie obudowywania wydawal sie taki dosc przysadzisty ale teraz jest jakby "wysmuklony" :wink: :wink: (wiesz ze mial fiola na pkt jego gabarytow :lol: )

Skabunia no wlasnie zapodawaj foty :D

Ania jak zwykle niezawodna-dziekuje :D( o ten panel mi chodzilo). W takim razie wypytam jak to dziala razem zamontowane .Tutaj widzialam te rzeczy w jednej lazience ale nie da sie wlaczyc osobno deszczownicy lub panela a ja bym chciala miec wybor (raz to raz to :wink: )

Skoro juz sie wtrybilam do skabuni to musze jeszcze napisac ze kominke po otynkowaniu zrobil sie calkiem elegancki :wink:W pierwszej fazie obudowywania wydawal sie taki dosc przysadzisty ale teraz jest jakby "wysmuklony" :wink: :wink: (wiesz ze mial fiola na pkt jego gabarytow :lol: )

Skabunia no wlasnie zapodawaj foty :D

Co to znaczy całkiem, cio..?! :evil: :lol: :wink:

Mi się bardzo podoba jak wyszedł, ale to zawsze kwestia gustu... Jest już obłożony kamieniem, zafugowany i czeka grzecznie na granitowe ranki i kratki. Jak Panowie skończą to wrzucę świeże fotki, ale już mi się bardzo podoba! :wink:

O wlasnie markotko tam gdzie ja ogladalam lazienke byla deszczownica i sama sluchawka z wezem plus takie okragle pokretlo :D tylko z dwoma wajhami i tam za choinke nie moglam wykukac jak zrobic aby dzialalo albo jedno albo drugie :oops: (pewnie tempa jestem)

Efilko no wlasnie czemu powinien byc termostat?

Mario ciesze sie ze teraz Ty mozesz cos skorzystac :) (czuje sie jakbym tylko zerowala :wink: :oops: :D )

Markotko musialo to byc cos innego.Jedna wajha wlaczalas wogole wode i regulowalo sie sile strumienia a druga regulowalas temeprature.Byl tam jeszcze jakis osobny bolec w sciane ale jakos nie udalo mi sie go rozpracowac-moze wlasnie on sluzyl za przelacznik gdzie ma woda leciec :D

kurcze jakie teraz sa urzadzenia-czlowiek kupi a potem goscie beda dumac jak to wlaczyc hehehehe

Dobrze dziewczyny ze jestescie -WSZYSTKIE :D :D :D

Mario31 super domowo sie u Ciebie robi :)