markoto 27.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No to byla bateria termostatyczna, jedna wajha ustawialo sie temp druga moc strumienia a ten 3 nierozpracowany dzyndzlik to musialo byc przelaczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja mam wszystko w jednym ale nie mam bladego pojęcia jak to działa. Będziemy to rozgryzać później. Dzisiaj przyszła. Niestety głupia matka dała córce pooglądac i Kruszce wypadł jeden element z ręki i się uszkodził Wracając do termostatu pod deszczownicą. Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy nagle zaczyna na mnie lecieć wrzątek - nie ma gdzie uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ustawiasz temperature na prysznicu a potem przelaczasz na deszczownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 działałoby z założeniem że masz stałą temperaturę zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jak masz zasobnik to chyba masz stala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 nawet w teorii nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nie mow, ze raz masz goraca raz zimna, kapalam sie pod deszczownica w domu z zasobnikiem nie bylo zadnego parzenia ani naglego zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dobry wieczór Izę to ktoś widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W moim rodzinnym domu ciepla woda jest z kotlowni na wegiel i wyglada to tak ze jak ustawisz prysznic na odpowiednia temeprature to rzeczywiscie nie ma broblemu ze nagle poleci wrzatek ale zdarza sie ze jak "zabraknie" tej cieple wody w bojlerze to nagle woda moze sie bardzo ochlodzic-moze o taka sytuacje chodzi efilce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Skabusia gdzies Ty?????????? Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze czy jak rozplanowywalyscie swoje kuchnie to zostawialyscie jakas "rezerwe"przy sprzetach do zabudowy?Chodzi mi np o lodowke side by side ktora ma wymiar 89 X73 i ktora chce obudowac sciankami (chodzi o scianki z cegly) Nie wiem czy mam dokladnie taka wneke projektowac czy zostawiac jakies "luzy" i ILE?Chyba trzeba wziasc poprawke na niedokladnosc murarzy ,tynk i mozliwosc jej wysuwania Nie chce tez przedobrzyc zeby pozniej wokolo nie miec szerokich szczelin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.03.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hej hej! jestem, ale ledwo żywa, więc nawet nie próbuję odszyfrować tego co mi tu napisałyście w każdym razie już prawie zdecydowałam, że na dole będzie zestaw podtynkowy Paffoni Stick z deszczownicą.. jadę go jutro obm,acać, bo na razie to widziałam tylko w necie.. a na góre będzie bateria - nie wiem jesczze jaka.. Grohe Groheterm albo coś z Paffoni.. teraz mam zagwozdkę z geberitami.. widział ktoś na żywo przyciski Sigma 20? ładne są? hydraulicy namawiają mnie na Tece.. też trzeba obmacać kakusku w sprawie wnęki nie pomogę.. nie mam bladego pojęcia a powiedz mi jak zdecydowałaś w sprawie wysokiej zabudowy? pytam, bo ostatnio była w BRW i widziałam zabudowę 2x60 + coś około 20cm.. w całości wyglądało fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No jestes Rozrysowalam kuchnie tak ze ma glebokosc 320 cm .Po jednej stronie bedzie lodowka i spizarka a po drugiej zabudowa 3x60.Powiekszy mi sie przez to metraz domu ale chyba ladniej bedzie wygladac jednak zabudowa w 3 slupkach Wczesniej dumalam nad dwoma bo mialam je ustawic na innej scianie a tam by sie za chiny 3 nie zmieslily Teraz powinno wszystko grac Czy wy tez macie takich malo wyrozumialych mezow?Moj uwaza ze zwariowalam z tym planowaniem sprzetow w kuchni (lazienek jeszcze nie tknelam ) Mowi ze jeszcze fundamentow nie mamy a ja juz swiruje z wneka na lodowke ,mikrofale itd Przeciez to on jest dziwny prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Skaba swietny wybor chyba najlepszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.03.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Skaba swietny wybor chyba najlepszy.... anju mam nadzieję kakusku te typy już tak mają! ale radzę ci świrować i to na maksa mój małżon tez na mnie dziwnie spogladał jak chciałam kupić umywalkę na etapie SSO.. a w tym tygodniu przyszli hydraulicy i pytają mnie jaki model i jaka wysokość umywalki i dopiero mu szczena opadła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Skaba przycisk tece ma albo ma miec efilo, te sigma wydaja sie dosc fajne, ale pamietaj ze musisz podtynk dopasowac do spluczki, nie kazda pasuje do danego przycisku. A do tych sigma sa chyba najdrozsze podtynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.03.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Skaba przycisk tece ma albo ma miec efilo, te sigma wydaja sie dosc fajne, ale pamietaj ze musisz podtynk dopasowac do spluczki, nie kazda pasuje do danego przycisku. A do tych sigma sa chyba najdrozsze podtynki. markotko jesteś niezastapiona! a nie wiesz gdzie można pomacać tece, bo u nas brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Spytaj sie efilki ona szukala i pewnie gdzies znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 My mamy tece na gorze cala wyspe mamy z ich stelarzy a przyciski bede brala dornbrachta moim zdaniem ladniejszych nie ma http://www.tece.pl/galeria/Dornbracht-MEM_kl.jpg wiecej tutaj http://www.tece.pl/index.php?action=product&category=13&group=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.03.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 wooow! anja ty to zawsze coś wyniuchasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 anju a powiesz mi ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts