Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam wszystko w jednym ale nie mam bladego pojęcia jak to działa. Będziemy to rozgryzać później. Dzisiaj przyszła. Niestety głupia matka dała córce pooglądac i Kruszce wypadł jeden element z ręki i się uszkodził :oops: :(

Wracając do termostatu pod deszczownicą. Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy nagle zaczyna na mnie lecieć wrzątek - nie ma gdzie uciec :wink:

W moim rodzinnym domu ciepla woda jest z kotlowni na wegiel i wyglada to tak ze jak ustawisz prysznic na odpowiednia temeprature to rzeczywiscie nie ma broblemu ze nagle poleci wrzatek ale zdarza sie ze jak "zabraknie" tej cieple wody w bojlerze to nagle woda moze sie bardzo ochlodzic-moze o taka sytuacje chodzi efilce?

Skabusia gdzies Ty??????????

Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze czy jak rozplanowywalyscie swoje kuchnie to zostawialyscie jakas "rezerwe"przy sprzetach do zabudowy?Chodzi mi np o lodowke side by side ktora ma wymiar 89 X73 i ktora chce obudowac sciankami (chodzi o scianki z cegly) Nie wiem czy mam dokladnie taka wneke projektowac czy zostawiac jakies "luzy" i ILE?Chyba trzeba wziasc poprawke na niedokladnosc murarzy ,tynk i mozliwosc jej wysuwania :roll: Nie chce tez przedobrzyc zeby pozniej wokolo nie miec szerokich szczelin.

hej hej! jestem, ale ledwo żywa, więc nawet nie próbuję odszyfrować tego co mi tu napisałyście :D :D :D w każdym razie już prawie zdecydowałam, że na dole będzie zestaw podtynkowy Paffoni Stick z deszczownicą.. jadę go jutro obm,acać, bo na razie to widziałam tylko w necie.. a na góre będzie bateria - nie wiem jesczze jaka.. Grohe Groheterm albo coś z Paffoni.. teraz mam zagwozdkę z geberitami.. widział ktoś na żywo przyciski Sigma 20? ładne są? hydraulicy namawiają mnie na Tece.. też trzeba obmacać :wink: :roll:

kakusku w sprawie wnęki nie pomogę.. nie mam bladego pojęcia :cry: a powiedz mi jak zdecydowałaś w sprawie wysokiej zabudowy? pytam, bo ostatnio była w BRW i widziałam zabudowę 2x60 + coś około 20cm.. w całości wyglądało fajnie :D

No jestes :D Rozrysowalam kuchnie tak ze ma glebokosc 320 cm .Po jednej stronie bedzie lodowka i spizarka a po drugiej zabudowa 3x60.Powiekszy mi sie przez to metraz domu ale chyba ladniej bedzie wygladac jednak zabudowa w 3 slupkach :) Wczesniej dumalam nad dwoma bo mialam je ustawic na innej scianie a tam by sie za chiny 3 nie zmieslily :wink: Teraz powinno wszystko grac :wink:

Czy wy tez macie takich malo wyrozumialych mezow?Moj uwaza ze zwariowalam z tym planowaniem sprzetow w kuchni (lazienek jeszcze nie tknelam :wink: ) Mowi ze jeszcze fundamentow nie mamy a ja juz swiruje z wneka na lodowke ,mikrofale itd Przeciez to on jest dziwny prawda? :lol:

Skaba swietny wybor 8)

chyba najlepszy....

anju mam nadzieję :D

kakusku te typy już tak mają! ale radzę ci świrować i to na maksa :D mój małżon tez na mnie dziwnie spogladał jak chciałam kupić umywalkę na etapie SSO.. a w tym tygodniu przyszli hydraulicy i pytają mnie jaki model i jaka wysokość umywalki :o i dopiero mu szczena opadła!

Skaba przycisk tece ma albo ma miec efilo, te sigma wydaja sie dosc fajne, ale pamietaj ze musisz podtynk dopasowac do spluczki, nie kazda pasuje do danego przycisku. A do tych sigma sa chyba najdrozsze podtynki.

markotko jesteś niezastapiona! :D a nie wiesz gdzie można pomacać tece, bo u nas brak :cry: