wu 31.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry piknie to ja stronkę zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry ciekawe jak długo tak sama sobie jeszcze pisać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no co ja ci wuśka poradzę na to, że nikt oprócz ciebie tu nie zagląda.. rozłożyło mnie choróbsko, a do tego mam mnóstwo tematów na głowie, więc wieczorem padam na pysk.. pewnie dziś tez padnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 potrzebna pomoc: http://forum.muratordom.pl/post3239901.htm#3239901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 czesc Skabula a co Ci zaprzata sliczna głowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 czesc Skabula a co Ci zaprzata sliczna głowke? anula mmm.. jak pięknie do mnie przemówiłaś uzbierało się tego trochę.. w firmie roboty po pachy (własnie dzisiaj mam nocne posiedzenie ) i nie wiadomo co pierwsze.. choróbsko męczy mnie i dzieciaki, a ja nawet dnia urlopu nie mam za bardzo jak wziąć.. bo co mi z tego, że zostanę w domu skoro papiery i tak musza być zrobione.. no i ta budowa.. mój hydraulik bardzo lubi pokazywać jak ważne jest to co robi.. ale damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Skabusia dopadłaś hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Skabusia dopadłaś hydraulika niestety nie... ale z mojej winy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 czemu jakby zapytał Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.04.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no co ja ci wuśka poradzę na to, że nikt oprócz ciebie tu nie zagląda.. O przepraszam bardzo - ja zaglądam i czasami nawet coś napiszę... Witaj Izunia! Dużo zdrówka i siły życzę! Jak tam pewne spotkanko..? Zadowolona..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wusia, ależ sie rozpisałaś... uwielbiam ten Twój avatar tak pasuje do Ciebie Skabusia, witam, ja też zaglądam, tylko nie za często, bo wiesz... ciężko mi przy tej mojej dwójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.04.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 czemu jakby zapytał Piotruś wusiu jakby to powiedzieć nie słychać mnie przez telefon... krtań mi wysiadła byłam dziś na budiowie o 15.30.. ale go nei zastałam kochana znajdź innego, bo ten ma coraz mniejsze szanse na długie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 cześć skabuś bidulko chora - współczuję. Ja w ubiegłym roku miałam anginę ropną dokładnie w Wielkanoc trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.04.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no co ja ci wuśka poradzę na to, że nikt oprócz ciebie tu nie zagląda.. O przepraszam bardzo - ja zaglądam i czasami nawet coś napiszę... Witaj Izunia! Dużo zdrówka i siły życzę! Jak tam pewne spotkanko..? Zadowolona..?! wiem wiem.. tak się droczę n a spotkanko.. suuuper! w poniedziałek kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.04.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Skabusia, witam, ja też zaglądam, tylko nie za często, bo wiesz... ciężko mi przy tej mojej dwójce aniu wiem co potrafi dwójka pamiętam o was i misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.04.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 cześć skabuś bidulko chora - współczuję. Ja w ubiegłym roku miałam anginę ropną dokładnie w Wielkanoc trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia!!! dziękuję! mam nadzieję, że do świąt wydobrzejemy.. łudze się, że uda mi się jesczze jakiś urlopik wygospodarować i się wykuruję i posprzątam.. i odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 cześć skabuś bidulko chora - współczuję. Ja w ubiegłym roku miałam anginę ropną dokładnie w Wielkanoc trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia!!! dziękuję! mam nadzieję, że do świąt wydobrzejemy.. łudze się, że uda mi się jesczze jakiś urlopik wygospodarować i się wykuruję i posprzątam.. i odpocznę też mi się chce urlopu ale dopiero po świętach będę mogła wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Skabus nie wiedzialam ze Ty taka grozna jestes Zycze szybkiego powrotu kondycji ( przez ta utrate glosu to biedny hydraulik nie dostanie ostrzezenia o krotkim zywocie tylko od razu przejdziesz do dzialania )Dobrze ze na FM wystarczy klepanie w klawiaturke A jak tam twoi gorale?Nie ma szans zeby choc na troche przyjechali dokonczyc Ci domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór aaaa to dlatego nie odbierałaś telefonu Skabusia upolowałam sobie hydraulika w celach dyskusyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Skabusia no ja rozumiem że mówić nie możesz bo gardło no ale rąk toś chyba nie połamała co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts