Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

będzie urlop! od środy! chyab sobie suwaczek ustawię :lol: :wink:

kakusku pokojowo nastawione stworzenie jestem.. ale za filozofią nigdy nie przepadałam :wink: nie noo.. jutro już kończy część pierwszą, więc nie jest najgorzej :wink:

wusia wczoraj nie odbierałam od nikogo, bo i tak mnie słychać nie było :cry: dziś jest znacznie lepiej...

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Skaba

Od niedawna zaglądam na wasze forum ale jestem pod ogromnym wrażeniem twojego domku. Zmiana okien od frontu wygląda rewelacyjnie jak zresztą cały domek. Z chęcią skorzystałabym z możliwości obejrzenia go w realu:-)))

Ja jestem na etapie kupowania działki i wybierania projektu. Naszym faworytem jest oczywiście Lawenda, ale przed dokonaniem wyboru wolelibyśmy obejrzeć ja osobiście. Zastanawiamy się nad wielkością salonu oraz wysokością pokojów na górze.

Jeżeli mogłabym Cię prosić o namiary na ekipę Pana Józka, być może na przyszły rok znajdzie jakiś wolny termin dla nas

amarell ciesze się, że domek się podoba :D odpisuję na PW (i właśnie zauwazyłam, że pisałaś do mnie wczesniej :oops: :oops: )

efilko znalazłam ta lampę wczoraj :D jest na liście :wink: tym bardziej, że sopelki w moim domu na pewno gdzies znajdą swoje miejsce :wink: jak zwykle trochę sie boję u utrzymanie czystości tego cuda :wink: