Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dandi no zesz Ty :x Czlowiek z sercem na dloni do Ciebie leci a Ty od klamczuchow wyzywasz? :wink: Moja wina ze Skaba tak wczoraj kombinowala ze teraz wogole strona nie ejst zalozona?

A tak na marginesie trza bylo wczoraj po nocy siedziec to bys widzial wizualki a nie teraz niewinne osoby obsmarowywac :lol:

Kurde ja za godzinke do pracy lece a moi wymyslili zabawe w krolestwo i korony na szybkiego musze robic.Zeby jeszcze oni tylko krolami byli.Pol miskow to krolewicze .................echhhhhhhh

eeeee noooo! no jak nie jest założona jak mi się pięknie otwiera? :D tylko proszę klikać w "Wizualki" w podpisie :D

kilka słów w sprawie łazienki górnej! prosze uważnie doszukiwac się dekorów, bo słabiutko je tam widać, ale są! te ciemne pasy na ścianach to fornir - pod jednym z nich kryje się szafka (z czego się niezmiernie cieszę :wink: )

Gość justyna_m

to od razu oglądając piszę co myślę

ŁAZIENKA GÓRNA

umywalkę bym dała po prawej stronie bliżej kabiny ponieważ łatwo wtedy otworzyć szufladę i nie trzeba odsuwać się od blatu

a kafle na podłodze mają iść koniecznie po skosie??? tak jakoś mi się to nie podoba - chyba, że jest jakiś fakt, który za tym przemawia???

DOLNA ŁAZIENKA

za dużo ciemnych płytek pod prysznicem - giną dekory a szkoda !!! zostaw tam jasne lub daj kawałek mozaiki tak jakzrobiła to marysia (mario31)

zdecydowanie wiszące lampki przy lustrze - wersja jedna wyżej druga niżej

justyś ja wogólę planuję zmienić tę podłogę w lazience górnej.. mam pomysł.. zobaczymy tylko jak to będzie wygladało..

ciemne płytki pod prysznicem już wyrzucone.. (nie mam tylko poprawionych wizualek).. tak jak już pisałam - najpewniej zosatną same jasne.. mozaika bardzo mi się podoba, ale tu byłaby wyrwana z kontekstu.. marysia ma mozaikowy blat, który u mnie nie wchodzi w grę..

cieszę się justysiu, że łazienki się podobają.. jutro jadę jeszcze kombinować z nimi (nie byłabym sobą :wink: ) a dekory na gorze dojrzałaś?

przyznam, że najbardziej cieszę się z tego, że i do jednej i do drugiej łazienki udało się wstawić szafeczki.. w pierwotnych moich wizjach takowe się nie mieściły.. a jednak funkcjonalność łazienki jest bardzo ważna :D