dandi3 16.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 link klikam ten co go skaba podała wyżej ale jak wpisuję hasło które mi przesłałeś pokazuje mi page not found... jaki stąd wniosek??? kakus to kłamczuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dandi no zesz Ty Czlowiek z sercem na dloni do Ciebie leci a Ty od klamczuchow wyzywasz? Moja wina ze Skaba tak wczoraj kombinowala ze teraz wogole strona nie ejst zalozona? A tak na marginesie trza bylo wczoraj po nocy siedziec to bys widzial wizualki a nie teraz niewinne osoby obsmarowywac Kurde ja za godzinke do pracy lece a moi wymyslili zabawe w krolestwo i korony na szybkiego musze robic.Zeby jeszcze oni tylko krolami byli.Pol miskow to krolewicze .................echhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dandi haslo wysłane.. i kliknij na napis Wizualki w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 eeeee noooo! no jak nie jest założona jak mi się pięknie otwiera? tylko proszę klikać w "Wizualki" w podpisie kilka słów w sprawie łazienki górnej! prosze uważnie doszukiwac się dekorów, bo słabiutko je tam widać, ale są! te ciemne pasy na ścianach to fornir - pod jednym z nich kryje się szafka (z czego się niezmiernie cieszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no dobra a gdzie dla mnie hasło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 poooooszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 to od razu oglądając piszę co myślę ŁAZIENKA GÓRNAumywalkę bym dała po prawej stronie bliżej kabiny ponieważ łatwo wtedy otworzyć szufladę i nie trzeba odsuwać się od blatu a kafle na podłodze mają iść koniecznie po skosie??? tak jakoś mi się to nie podoba - chyba, że jest jakiś fakt, który za tym przemawia??? DOLNA ŁAZIENKAza dużo ciemnych płytek pod prysznicem - giną dekory a szkoda !!! zostaw tam jasne lub daj kawałek mozaiki tak jakzrobiła to marysia (mario31) zdecydowanie wiszące lampki przy lustrze - wersja jedna wyżej druga niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 justyś ja wogólę planuję zmienić tę podłogę w lazience górnej.. mam pomysł.. zobaczymy tylko jak to będzie wygladało.. ciemne płytki pod prysznicem już wyrzucone.. (nie mam tylko poprawionych wizualek).. tak jak już pisałam - najpewniej zosatną same jasne.. mozaika bardzo mi się podoba, ale tu byłaby wyrwana z kontekstu.. marysia ma mozaikowy blat, który u mnie nie wchodzi w grę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no to widzę, że trafiłam ze zmianami i fajnie, że się zgadzamy a może jakieś drewno zamiast blatu z kafli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mówisz o łazience na dole? blat drewniany do le rabli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tak tej z Le Rable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 boje się, że będzie za dużo urozmaiceń.. blat z kafli może nie jest odealnym rozwi,ązaniem, ale sporo go będzie zasłaniała umywalka, a dodanie drewna to kolejny element dekoracyjny.. no i drewniany blat będzie na górze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 kiedyś myślałam o szklanym blacie.. ale chyba zostanę przy tym najzwyklejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 masz rację, może to drewno za bardzo by się w oczy rzucało bardzo podobają mi się obie łazienki i tak naprawdę zmiany tylko kosmetyczne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 cieszę się justysiu, że łazienki się podobają.. jutro jadę jeszcze kombinować z nimi (nie byłabym sobą ) a dekory na gorze dojrzałaś? przyznam, że najbardziej cieszę się z tego, że i do jednej i do drugiej łazienki udało się wstawić szafeczki.. w pierwotnych moich wizjach takowe się nie mieściły.. a jednak funkcjonalność łazienki jest bardzo ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dekory - te niby pocięte płytki??? ja myślałam, że to jakaś wizualizacja padającego światła a masz jakieś zdjęcie albo stronę www z tym dekorem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 czwarty od góry:http://www.euro-ceramika.pl/damasco5-big.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 bardzo ciekawe i niespotykane, tworzą ładny wzór na ścianie a te paski to wgłębienia czy kolor na płytce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dobre pytanie odpowiedź - nie wiem! troszkę mam zagwozdkę, bo nie widziałam na żywo tych dekorów, ale za tydzien jadę do stolycy to je namierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ciekawie by wyglądały z wgłębieniem łądne, zrób zdjęcia jak się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts