Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skaba a co ty masz do blatu z kafli? :wink: Moze nie ejst tak piekny jak drewno ale kurcze wg mnie sto razy lepszy i PRAKTYCZNIEJSZY niz ze szkla.Ja tam wogole cos nie przepadam za szklem (jedynie duze lustra toleruje i drzwi do kabiny :D ) bo te wszystkie szklane poleczki ,blaciki itd doperowadzaja mnie do szalu jak mam to czyscic :evil:

Ja dzisiaj 2 godziny rozmawailm ze swoim architektem o dogrywalam szczegoly-miedzy innymi lazienke.Musze do niedzieli zdecydowac ile styro na podloge ile waty na ocieplenie poddasza-no po prostu kosmos :o

A odnosnie porzesuwki budowlanej to glowa do gory.Chyba lepiej troche pozniej miec efekt finalny ale za to wszystko dolepiej dopracowane co?

Pytalas mnie o moj projekt (nei zauwazylam wczesniej) .Otoz gosc wlasciwie konczy z rysowaniem rzutow potem 2-3 tyg obliczenia u konstruktora i mam obiecane :wink: ze poczatkiem czerwca odbiore pozowlenie na budowe :D juuuuuuupi

Patyrzac w kalendarz az nie smiem go nudzic zeby bylo juz to pozwolenie uprawomocnione ale zywcem by sie przydalo :oops: Pod koniec czerwca mam tygodniowy urlop i fajnie by bylo widziec w tym momencie murowane sciany :lol:

hej Marysiu!

szafeczka jest ukryta przy kibelku.. prawdopodobnie będzie to cargo :D

napisz co u ciebie! kiedy przeprowadzka?

No to mnie z tą szafeczką zaskoczyłaś! :D :wink:

A co u nas - powoli zaczynamy walczyć z bałaganem zewnętrznym... W przyszłym tygodniu zaczynamy elewację i płot, a za ok. dwa tygodnie ma przyjść Pan od kostki! Już się nie mogę doczekać, bo strasznie chciałabym już zakładać ogród... :( Na razie tylko chodzę i oglądam piękne drzewka i nic kupić nie mogę, bo co z tym na razie zrobię... :roll:

Co do przeprowadzki to myślę, że na spokojnie gdzieś na początku czerwca wypadnie, bo pod koniec maja mamy mieć kuchnię i inne mebelki robione na wymiar.

Właśnie jutro jadę do Zawiercia zobaczyć próbkę do kuchni - Pan Grzegorz przygotował dla mnie palisander i strasznie jestem ciekawa jak to wyszło... :roll: 8)

witam wieczornie! :D

marysiu już tak malutko wam zostało :D jak palisander? podoba ci się?

wusiu sobota minęła szybko - od 7rano na działce, bo montowali nam drzwi boczne do garażu.. potem zakupy i impreza - roczek u mojego chrzesniaka.. wróciliśmy przed 22gą, bo dzieciaki świetnie się spisywały, więc mogliśmy dłużej posiedzieć :D

anju pomałuuuu... baaaardzo pomałuuuu.. może jutro zjawią się tynkarze.. ale to tylko "może" :roll: