Irma 16.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 to są, o ile się nie mylę nacięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 to są, o ile się nie mylę nacięcia też bym tak obstawiała, ale pomacam to doniosę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Skaba a co ty masz do blatu z kafli? Moze nie ejst tak piekny jak drewno ale kurcze wg mnie sto razy lepszy i PRAKTYCZNIEJSZY niz ze szkla.Ja tam wogole cos nie przepadam za szklem (jedynie duze lustra toleruje i drzwi do kabiny ) bo te wszystkie szklane poleczki ,blaciki itd doperowadzaja mnie do szalu jak mam to czyscic Ja dzisiaj 2 godziny rozmawailm ze swoim architektem o dogrywalam szczegoly-miedzy innymi lazienke.Musze do niedzieli zdecydowac ile styro na podloge ile waty na ocieplenie poddasza-no po prostu kosmos A odnosnie porzesuwki budowlanej to glowa do gory.Chyba lepiej troche pozniej miec efekt finalny ale za to wszystko dolepiej dopracowane co? Pytalas mnie o moj projekt (nei zauwazylam wczesniej) .Otoz gosc wlasciwie konczy z rysowaniem rzutow potem 2-3 tyg obliczenia u konstruktora i mam obiecane ze poczatkiem czerwca odbiore pozowlenie na budowe juuuuuuupi Patyrzac w kalendarz az nie smiem go nudzic zeby bylo juz to pozwolenie uprawomocnione ale zywcem by sie przydalo Pod koniec czerwca mam tygodniowy urlop i fajnie by bylo widziec w tym momencie murowane sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Skabusia a te fotki czego one takie małe po nocy ja już ślepa i czy to tło musi być w te kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Skabusia a te fotki czego one takie małe po nocy ja już ślepa i czy to tło musi być w te kółka wuśka kliknij na nie to ci urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 o widzisz teraz snacznie lepciejsze więksiejsze są ja się nie znam ale jak dla mnie to bardzo ładnie delikatna subtelna łazienka dekorki śliczniutkie w ogóle piękniście Skabusia łoooooooo daj jakieś kojące dla oczu tło bo nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.04.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 juz dwa razy zmieniłam.. az mi się strona zawiesiła i się poddałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry Skabusia wybacz marudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć Skabusia! O łazieneczkach już Ci pisałam, więc moją opinię już znasz! Co do dekorów Damasco to jestem wręcz pewna, że będą to takie wgłębienia jak w moich Loftach - to te fale w kibelku. A w którym miejscu masz tą szafeczkę - przy prysznicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.04.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 hej Marysiu! szafeczka jest ukryta przy kibelku.. prawdopodobnie będzie to cargo napisz co u ciebie! kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Skabusia nieformalnego zlota robią w czerwcu wpisuj się na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Skabusia nieformalnego zlota robią w czerwcu wpisuj się na liste kto? gdzie? jak? kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 tu o Zlociehttp://forum.muratordom.pl/post3281238.htm#3281238 a tu listahttp://forum.muratordom.pl/post3281235.htm#3281235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Skabusia jooooooooooooooooo pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 hej Marysiu! szafeczka jest ukryta przy kibelku.. prawdopodobnie będzie to cargo napisz co u ciebie! kiedy przeprowadzka? No to mnie z tą szafeczką zaskoczyłaś! A co u nas - powoli zaczynamy walczyć z bałaganem zewnętrznym... W przyszłym tygodniu zaczynamy elewację i płot, a za ok. dwa tygodnie ma przyjść Pan od kostki! Już się nie mogę doczekać, bo strasznie chciałabym już zakładać ogród... Na razie tylko chodzę i oglądam piękne drzewka i nic kupić nie mogę, bo co z tym na razie zrobię... Co do przeprowadzki to myślę, że na spokojnie gdzieś na początku czerwca wypadnie, bo pod koniec maja mamy mieć kuchnię i inne mebelki robione na wymiar. Właśnie jutro jadę do Zawiercia zobaczyć próbkę do kuchni - Pan Grzegorz przygotował dla mnie palisander i strasznie jestem ciekawa jak to wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Aniu popytaj o moja wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dobry wieczór Skabusia jak tam minęła sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 czesc Iza.jak postepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.04.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 witam wieczornie! marysiu już tak malutko wam zostało jak palisander? podoba ci się? wusiu sobota minęła szybko - od 7rano na działce, bo montowali nam drzwi boczne do garażu.. potem zakupy i impreza - roczek u mojego chrzesniaka.. wróciliśmy przed 22gą, bo dzieciaki świetnie się spisywały, więc mogliśmy dłużej posiedzieć anju pomałuuuu... baaaardzo pomałuuuu.. może jutro zjawią się tynkarze.. ale to tylko "może" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobry wiecżór ooooooooooooo Izula już tynki łooooooooooo to ja na pewno przylezę pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts