Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Świetny kolor elewacji, byłam zdecydowana na Kabe (praktycznie na ten sam kolor ;)) jednak wybraliśmy Webera.

basiula podglądałam u ciebie kolorek :D chciałabym go już zobaczyć na twoim domku (zresztą ty pewni tez :wink: ).. czekam z niecierpliwościa :D

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem tynki będą kładzione w poniedziałek, nie mogę się doczekać...

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Świetny kolor elewacji, byłam zdecydowana na Kabe (praktycznie na ten sam kolor ;)) jednak wybraliśmy Webera.

basiula podglądałam u ciebie kolorek :D chciałabym go już zobaczyć na twoim domku (zresztą ty pewni tez :wink: ).. czekam z niecierpliwościa :D

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem tynki będą kładzione w poniedziałek, nie mogę się doczekać...

wooow to już!! :D :D :D świetnie!! czekam na fotorelację :D

u nas na razie tylko lukarny na gotowo będą robione.. reszta domku na wiosnę :cry:

Skaba, ale mnie świerzbi żeby Cie juz odwiedzic :) widzi mi sie ze za tydzien to dach juz będzie gotowy a więc hmmm......czy w przyszły weekend np w sobotę jakbym był "przejazdem" w okolicach Myszowa to mogę rzucic okiem :)?

aspect drzwi mego domu stoja przed tobą otworem :D :D (zresztą przed wszystkimi stoja otworem, bo jeszcze drzwi nie wprawione :wink: ).. nie wiem tylko czy chłopaki zdążą do następnego tygodnia, bo jeszcze trochę dłubaniny im zostało.. będę donosić o postępach to sam ocenisz kiedy się zjawić :D

dzień dobry

że sie tak podstępnie zapytam to Skabusia wie gdzie ma się zjawić :wink: :D no jak z dzieciakami to ja wiem nie ma takiej siły która sprawiłaby że wyjdziesz z domu z małym dzieckiem punktualnie o wyznaczonej godzinie :lol:

wu hmmm.. czyżby na działeczce? bo w salonie to chyba nie wypada ogniska palić..

my już mamy kompleksowo opracowany system ewakuacji i w sytuacjach najwyższej konieczności stawiamy się punktualnie, ale jak wychodzimy z domu dla przyjemności to zakładamy, że to ma być przyjemność dla wszystkich - dla snzych dzieciaków też.. a one musze mieć czas.. :D

czyżby nie :wink: najpierw u mnie w domciu coby wszyscy się zeszli we właściwym miejscu :D no i może jaką kawusie zapodać :wink: zresztą podłogę miałaś oglądać :D

aaaa to zmienia postać rzeczy :D :D adresik plizzz :D :D ale na działeczke te z nas zabierzesz?? bo ja teraz tęsknię do plenerów i otwartej przestrzeni.. a działeczke oblookam równie chętnie jak podłoge :D

Skaba, pięknie i imponująco wygląda Wasz dach i kominek :wink: :D Kupuj kwiaty wiosenne, bo już takich okropnie niszczących prac naokoło nie bedziesz miała :wink:

moniuś dość skutecznie mnie zaraziłaś, wiec właśnie siedze i planuję co i gdzie ma być :D te tulipany są przepiękne!! no i jeśli chcemy się wprowadzić w przyszłym roku to fajnie byłoby, żeby działka już "jakoś" wyglądała.. musze jeszcze tylko ponegocjowac z mężęm, bo mamy trochę rozbieżne wizje naszego ogrodu.. ale już ja znajdę na niego sposób :wink:

Skaba, pięknie i imponująco wygląda Wasz dach i kominek :wink: :D Kupuj kwiaty wiosenne, bo już takich okropnie niszczących prac naokoło nie bedziesz miała :wink:

moniuś dość skutecznie mnie zaraziłaś, wiec właśnie siedze i planuję co i gdzie ma być :D te tulipany są przepiękne!! no i jeśli chcemy się wprowadzić w przyszłym roku to fajnie byłoby, żeby działka już "jakoś" wyglądała.. musze jeszcze tylko ponegocjowac z mężęm, bo mamy trochę rozbieżne wizje naszego ogrodu.. ale już ja znajdę na niego sposób :wink:

w to nie wątpię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kobiety mają dar przekonywania :wink: :lol: :lol: :lol:

Skabunia, ja tak zachorowałam na te cebulowe, że aż nie mogę się doczekać wiosny :roll: :roll: :roll: Bardzo na nie liczę. Pamiętaj, żeby zdążyć wsadzić w odopwiednim czasie, żeby zdążyły się ukorzenić przed nadejściem mrozów, bo to jest warunkiem dobrego kwitnienia :D . Wybór jest ogromny :roll: :roll: :roll: ja mam ogród głównie w tonacjach niebieskiego, bieli i różu, więc w tych kolorach dobierałam kwiaty, ale jeśli planujesz pomarańcze, żółcie i czerwienie, to też wybór jest ogromny. Warto urządzić choćby mały zakątek ogrodu, żeby się nim cieszyć na wiosnę i w lecie.

rzeczywiście wybór ogromny :D aż ocząpląsu dostałam.. a co jedne to ładniejsze :D :D

na razie zrobię tak jak pisałaś - poeksperymentuję trochę na małym kawałku.. nasza działeczka ma być docelowo jeszcze trochę wyrównana, więc musze wybrać takie miejsce, które nie bedzie naruszane.. czytam twoje posty i zdaję sobie sparwę jak mało wiem na temat sadzenia kwiatów.. ale lubię wyzwania :wink: