basiula_81 10.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Świetny kolor elewacji, byłam zdecydowana na Kabe (praktycznie na ten sam kolor ) jednak wybraliśmy Webera. basiula podglądałam u ciebie kolorek chciałabym go już zobaczyć na twoim domku (zresztą ty pewni tez ).. czekam z niecierpliwościa Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem tynki będą kładzione w poniedziałek, nie mogę się doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.09.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Świetny kolor elewacji, byłam zdecydowana na Kabe (praktycznie na ten sam kolor ) jednak wybraliśmy Webera. basiula podglądałam u ciebie kolorek chciałabym go już zobaczyć na twoim domku (zresztą ty pewni tez ).. czekam z niecierpliwościa Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem tynki będą kładzione w poniedziałek, nie mogę się doczekać... wooow to już!! świetnie!! czekam na fotorelację u nas na razie tylko lukarny na gotowo będą robione.. reszta domku na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 buuuuuuuu i Pan Józef pozbawił mnie szansy na przeszpiegi ale luksfery jak dla mnie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.09.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 buuuuuuuu i Pan Józef pozbawił mnie szansy na przeszpiegi ale luksfery jak dla mnie git witam z rańca no coś ty! przeszpiegi zawsze mile widziane każdy głos doradczy cenny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dzień dobry to kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.09.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 wu będę dzisiaj około 17.30 do 19tej, więc jak masz ochotę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Skaba, ale mnie świerzbi żeby Cie juz odwiedzic widzi mi sie ze za tydzien to dach juz będzie gotowy a więc hmmm......czy w przyszły weekend np w sobotę jakbym był "przejazdem" w okolicach Myszowa to mogę rzucic okiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Skabusia ochotę miałam jeno możliwości braknęło muszę się zakrasć innym razem w niedzielę to Ania ma być 12-13 więc mam nadzieję że Wy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Skaba, ale mnie świerzbi żeby Cie juz odwiedzic widzi mi sie ze za tydzien to dach juz będzie gotowy a więc hmmm......czy w przyszły weekend np w sobotę jakbym był "przejazdem" w okolicach Myszowa to mogę rzucic okiem ? aspect drzwi mego domu stoja przed tobą otworem (zresztą przed wszystkimi stoja otworem, bo jeszcze drzwi nie wprawione ).. nie wiem tylko czy chłopaki zdążą do następnego tygodnia, bo jeszcze trochę dłubaniny im zostało.. będę donosić o postępach to sam ocenisz kiedy się zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2008 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 wu to my tak po 13tej się zjawimy (co do minuty to nie obiecuję, bo wiesz jak z maluchami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dzień dobry że sie tak podstępnie zapytam to Skabusia wie gdzie ma się zjawić no jak z dzieciakami to ja wiem nie ma takiej siły która sprawiłaby że wyjdziesz z domu z małym dzieckiem punktualnie o wyznaczonej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dzień dobry że sie tak podstępnie zapytam to Skabusia wie gdzie ma się zjawić no jak z dzieciakami to ja wiem nie ma takiej siły która sprawiłaby że wyjdziesz z domu z małym dzieckiem punktualnie o wyznaczonej godzinie wu hmmm.. czyżby na działeczce? bo w salonie to chyba nie wypada ogniska palić.. my już mamy kompleksowo opracowany system ewakuacji i w sytuacjach najwyższej konieczności stawiamy się punktualnie, ale jak wychodzimy z domu dla przyjemności to zakładamy, że to ma być przyjemność dla wszystkich - dla snzych dzieciaków też.. a one musze mieć czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 czyżby nie najpierw u mnie w domciu coby wszyscy się zeszli we właściwym miejscu no i może jaką kawusie zapodać zresztą podłogę miałaś oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 czyżby nie najpierw u mnie w domciu coby wszyscy się zeszli we właściwym miejscu no i może jaką kawusie zapodać zresztą podłogę miałaś oglądać aaaa to zmienia postać rzeczy adresik plizzz ale na działeczke te z nas zabierzesz?? bo ja teraz tęsknię do plenerów i otwartej przestrzeni.. a działeczke oblookam równie chętnie jak podłoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no widzisz adresik na P.W. na działeczkę to oczywista bo jak słusznie zauważyłaś w salonie ( jeden pokój na krzyż i salon ) nie da rady piec pieczonek jeno na działce to warunki panują opisane w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 zakodowałam!! będę!! a raczej będziemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Skaba, pięknie i imponująco wygląda Wasz dach i kominek Kupuj kwiaty wiosenne, bo już takich okropnie niszczących prac naokoło nie bedziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Skaba, pięknie i imponująco wygląda Wasz dach i kominek Kupuj kwiaty wiosenne, bo już takich okropnie niszczących prac naokoło nie bedziesz miała moniuś dość skutecznie mnie zaraziłaś, wiec właśnie siedze i planuję co i gdzie ma być te tulipany są przepiękne!! no i jeśli chcemy się wprowadzić w przyszłym roku to fajnie byłoby, żeby działka już "jakoś" wyglądała.. musze jeszcze tylko ponegocjowac z mężęm, bo mamy trochę rozbieżne wizje naszego ogrodu.. ale już ja znajdę na niego sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Skaba, pięknie i imponująco wygląda Wasz dach i kominek Kupuj kwiaty wiosenne, bo już takich okropnie niszczących prac naokoło nie bedziesz miała moniuś dość skutecznie mnie zaraziłaś, wiec właśnie siedze i planuję co i gdzie ma być te tulipany są przepiękne!! no i jeśli chcemy się wprowadzić w przyszłym roku to fajnie byłoby, żeby działka już "jakoś" wyglądała.. musze jeszcze tylko ponegocjowac z mężęm, bo mamy trochę rozbieżne wizje naszego ogrodu.. ale już ja znajdę na niego sposób w to nie wątpię Kobiety mają dar przekonywania Skabunia, ja tak zachorowałam na te cebulowe, że aż nie mogę się doczekać wiosny Bardzo na nie liczę. Pamiętaj, żeby zdążyć wsadzić w odopwiednim czasie, żeby zdążyły się ukorzenić przed nadejściem mrozów, bo to jest warunkiem dobrego kwitnienia . Wybór jest ogromny ja mam ogród głównie w tonacjach niebieskiego, bieli i różu, więc w tych kolorach dobierałam kwiaty, ale jeśli planujesz pomarańcze, żółcie i czerwienie, to też wybór jest ogromny. Warto urządzić choćby mały zakątek ogrodu, żeby się nim cieszyć na wiosnę i w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 rzeczywiście wybór ogromny aż ocząpląsu dostałam.. a co jedne to ładniejsze na razie zrobię tak jak pisałaś - poeksperymentuję trochę na małym kawałku.. nasza działeczka ma być docelowo jeszcze trochę wyrównana, więc musze wybrać takie miejsce, które nie bedzie naruszane.. czytam twoje posty i zdaję sobie sparwę jak mało wiem na temat sadzenia kwiatów.. ale lubię wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts