Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

marysiu oblookałam i potwierdzam - palisander jest śliczny! :D

wusiu nie robią się :cry: będą w środę :-?

aniu jak cię dawno nie widziałam :o :wink: i co zaczeli tynki?? idę pooglądać co u ciebie :D

kolejny dzień na działce zaliczony! małzonek wziął się za sprzątanie w domu! wyzamiatane pięknie! :D

marysiu trudno powiedzieć, ze zwodzą.. jak się ugadywaliśmy to mówiliśmy, żeby zaczynali od 20.04.. a tydzień temu pan dzownił, że na dziś się nie wyrobią i że najprawdopodobniej wejdą w środę, chyba, zeby udało się we wtorek.. niestety moj inwestorski umysł nie toleruje tej dwudniowej obsuwy i cały czas miałam nadzieję, że może jednak dziś :wink: ale dziś pan zadzwonił, że jutro przyjeżdża po klucze, bio zgodnie z tym, co mówił - wprowadzają się w środę.. może jakoś do środy wytrzymam :-? :wink:

Izunia a jak lazieneczki-kiedy nowe wizualki z przemyslen?Wlasnie tam zagladnelam ale widze po staremu-no w sumie tlo zmienilas wiec cos tam dzialasz :wink:

Ja wlasnie poslalam kolejnego maila z poprawkami do architekta.Gubie sie troche z oknami :( Raz je powiekszam raz zwezam......Kolezanka dzwonila do oknoplastu i przeszklenie na 3 m szerokie wycenili jej na 4200 zl a jak zapytala ile bedzie kosztowalo okno o szerokosci 3.6 m to odpowiedzieli ze jest to juz nietypowe i wyceniaja indywidualnie :evil: czuje ze pojde z torbami przez te moje duze okna :o

Izka na twoich fotkach nie widze zaluzji zewnetrznych-swiadomie z nich zrezygnowalas?

Ja mysle nad nimi nie ze wzgledu na ochrone antywlamaniowa ale bardziej aby chronily przed sloncem i zimnem (sama nie wiem czy zostawiac tam jakies miejsce na nie)

mariopamietasz moze cene swoich zaluzji na to najwieksze przeszklenie i ewentualnie podasz gdzie je zamawialas?(pamietam ze pisalas ze byl problem znalezienia w "jednym kawalku" na takie duze okno :(

Boje sie ze jak zrobimy wycene okien to maz wogole zaluzji nie zaakceptuje i jeszcze kaze mi zamurowywac czesc otworow :-?

marysiu trudno powiedzieć, ze zwodzą.. jak się ugadywaliśmy to mówiliśmy, żeby zaczynali od 20.04.. a tydzień temu pan dzownił, że na dziś się nie wyrobią i że najprawdopodobniej wejdą w środę, chyba, zeby udało się we wtorek.. niestety moj inwestorski umysł nie toleruje tej dwudniowej obsuwy i cały czas miałam nadzieję, że może jednak dziś :wink: ale dziś pan zadzwonił, że jutro przyjeżdża po klucze, bio zgodnie z tym, co mówił - wprowadzają się w środę.. może jakoś do środy wytrzymam :-? :wink:

No to trzymam kciukasy żeby już na 100% zaczęli w środę! :D :wink:

Kakusku zaraz Ci wyślę na PW!

dziękuję za kciuki! Pan zgodnie z obietnicą klucze odebrał.. potwierdził też przybycie.. :wink:

kakusku rozeznawałam swego czasu temat rolet zewnętrznych, ale bardziej w kontekście antywłamaniowym.. pamiętam np. problem - co zrobić z żaluzją nad łukowatym (wtedy jesczee łukowate było w salonie).. ostatecznie z nich zrezygnowaliśmy.. raczej nie brałam ich pod uwagę jesli chodzi o ochronę przed słońcem.. mam swoje przymyślenia, ale może lepiej niech użytkownicy się wypowiedzą, żebym jakiś dyrdymałów nie napisała :wink:

wizualki wrzucę wieczorem - mam tylko dolną łazienkę i potzrzebuję opinii :D