mario31 19.04.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Cześć Skabunia! Palisander śliczny - w każdym świetle ma inny odcień, ale jest super! A jak pięknie pasuje do naszego marbau...! Wrzuciłam fotki do albumu, więc możesz oblukać.. Trzymam kciuki za tynki, aby się w końcu zaczęły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzieńdobry Izula i co robią się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 hej skabusia też czekam na tynkarzy mają być dzisiaj po południu (czy jest już popołudnie ?) chyba jajo zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 marysiu oblookałam i potwierdzam - palisander jest śliczny! wusiu nie robią się będą w środę aniu jak cię dawno nie widziałam i co zaczeli tynki?? idę pooglądać co u ciebie kolejny dzień na działce zaliczony! małzonek wziął się za sprzątanie w domu! wyzamiatane pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzięki Skabunia! Mnie też się podoba powiem nieskromnie.... A co Ciebie tak z tymi tynkami zwodzą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.04.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 marysiu trudno powiedzieć, ze zwodzą.. jak się ugadywaliśmy to mówiliśmy, żeby zaczynali od 20.04.. a tydzień temu pan dzownił, że na dziś się nie wyrobią i że najprawdopodobniej wejdą w środę, chyba, zeby udało się we wtorek.. niestety moj inwestorski umysł nie toleruje tej dwudniowej obsuwy i cały czas miałam nadzieję, że może jednak dziś ale dziś pan zadzwonił, że jutro przyjeżdża po klucze, bio zgodnie z tym, co mówił - wprowadzają się w środę.. może jakoś do środy wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Skabusia wytrzymasz no jak nie a widziałaś moja cudną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 do mnie przyjechali chociaz w zeszłym tygodniu mowili że może na następną srode przyjadą ale powiedziałam że mi się spieszy to przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 skaba trzymam kciuki za Twoje środowe tynkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.04.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Izunia a jak lazieneczki-kiedy nowe wizualki z przemyslen?Wlasnie tam zagladnelam ale widze po staremu-no w sumie tlo zmienilas wiec cos tam dzialasz Ja wlasnie poslalam kolejnego maila z poprawkami do architekta.Gubie sie troche z oknami Raz je powiekszam raz zwezam......Kolezanka dzwonila do oknoplastu i przeszklenie na 3 m szerokie wycenili jej na 4200 zl a jak zapytala ile bedzie kosztowalo okno o szerokosci 3.6 m to odpowiedzieli ze jest to juz nietypowe i wyceniaja indywidualnie czuje ze pojde z torbami przez te moje duze okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.04.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Izka na twoich fotkach nie widze zaluzji zewnetrznych-swiadomie z nich zrezygnowalas? Ja mysle nad nimi nie ze wzgledu na ochrone antywlamaniowa ale bardziej aby chronily przed sloncem i zimnem (sama nie wiem czy zostawiac tam jakies miejsce na nie) mariopamietasz moze cene swoich zaluzji na to najwieksze przeszklenie i ewentualnie podasz gdzie je zamawialas?(pamietam ze pisalas ze byl problem znalezienia w "jednym kawalku" na takie duze okno Boje sie ze jak zrobimy wycene okien to maz wogole zaluzji nie zaakceptuje i jeszcze kaze mi zamurowywac czesc otworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 marysiu trudno powiedzieć, ze zwodzą.. jak się ugadywaliśmy to mówiliśmy, żeby zaczynali od 20.04.. a tydzień temu pan dzownił, że na dziś się nie wyrobią i że najprawdopodobniej wejdą w środę, chyba, zeby udało się we wtorek.. niestety moj inwestorski umysł nie toleruje tej dwudniowej obsuwy i cały czas miałam nadzieję, że może jednak dziś ale dziś pan zadzwonił, że jutro przyjeżdża po klucze, bio zgodnie z tym, co mówił - wprowadzają się w środę.. może jakoś do środy wytrzymam No to trzymam kciukasy żeby już na 100% zaczęli w środę! Kakusku zaraz Ci wyślę na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.04.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dziękuję za kciuki! Pan zgodnie z obietnicą klucze odebrał.. potwierdził też przybycie.. kakusku rozeznawałam swego czasu temat rolet zewnętrznych, ale bardziej w kontekście antywłamaniowym.. pamiętam np. problem - co zrobić z żaluzją nad łukowatym (wtedy jesczee łukowate było w salonie).. ostatecznie z nich zrezygnowaliśmy.. raczej nie brałam ich pod uwagę jesli chodzi o ochronę przed słońcem.. mam swoje przymyślenia, ale może lepiej niech użytkownicy się wypowiedzą, żebym jakiś dyrdymałów nie napisała wizualki wrzucę wieczorem - mam tylko dolną łazienkę i potzrzebuję opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.04.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 wizualek nie będzie, bo mój laptop nie pozwala ich z siebie wydobyć prześlę i wkleję jutro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dom wysprzątany! czekamy na tynkarzy! skąd ja to znam powodzenia raz jeszcze Skabusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Izulka tylko o fotkach pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cześć Wszystkim Skaba załapie sie na hasełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cześć Wszystkim Skaba załapie sie na hasełko? jasne! późno, bo późno, ale leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wrzuciłam dla porównania wizualki ściany z prysznicem w łazience na dole w trzech wersjach: I - duża ciemna obwódka (tak jak było) II - tylko jasne kafle III - mała ciemna obwódka co wy na to? na razie moich uwag nie piszę.. czekam na wasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem za wersja II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts