Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wrzuciłam dla porównania wizualki ściany z prysznicem w łazience na dole w trzech wersjach:

I - duża ciemna obwódka (tak jak było)

II - tylko jasne kafle

III - mała ciemna obwódka

co wy na to? na razie moich uwag nie piszę.. czekam na wasze :wink:

Witaj Skabunia!

No to będę oryginalna, bo mi się podoba najbardziej wersja początkowa - jeśli mam wybierać z tych po zmianach to I.

II - jak dla mnie za mdło z samymi jasnymi płytkami

III - trochę śmieszna ta rameczka... Nie cięłabym tych dużych płytek, bo mogą stracić efekt... :roll:

Buźka

Skaba jezeli z tych 3 wersji mialabym decydowac to wybralabym I .Wszystkie wielkosci plytek wspolgraja ze soba i jest jakas harmonia.Wersja bez ciemnych plytek totalnie mdla a z tymi przycietymi wyglada jak obrazek w zbyt waskiej rameczce :wink:

Szceze powiedziawszy to pamieta ze wczesniej krecilam nosem na te ciemne plytki ale teraz po wizualizacjach (jestem wzrokowcem) to nawet bym sie zastanowila nad powrotem do pierwotnej wersji :lol: ( ale Ci namieszalam co?)

:D :D :D

No co ja poradzę jak mi się te zmiany nie widzą... :roll:

Mi się podoba jak kabina jest zaakcentowana tymi brązowymi kaflami...

P.S.

Wrzuciłam fotki z docieplenia na Picassę - możesz sobie zobaczyć jak będzie wyglądał Twój szary domek! :wink:

Pewnie Twój będzie jaśniejszy, ale zawsze coś...

Lece choc mysle ze moj bedzie jasniejszy troszke :)

Jaka masz piekna mate pod prysznicem :lol:

Markotko prawda, że piękna - specjalnie dla Ciebie wkleiłam?! :D :wink:

To ta z Tchibo, co mi przesłałaś. Zamówiłam, bo stwierdziłam, że jak potem będę szukać to znając życie będzie problem...

Irmo z tego co wiem to Iza ma już kupione kafle i chciała je wszystkie wykorzystać - szczególnie dekory.

Ale uważam, że nic na siłę... Może faktycznie powinna wymyślić jeszcze coś zupełnie innego, chociaż mi akurat to ułożenie pod prysznicem pasuje..?! :roll:

Jak wszystko to rzecz gustu i upodobań.

Irmo z tego co wiem to Iza ma już kupione kafle i chciała je wszystkie wykorzystać - szczególnie dekory.

Ale uważam, że nic na siłę... Może faktycznie powinna wymyślić jeszcze coś zupełnie innego, chociaż mi akurat to ułożenie pod prysznicem pasuje..?! :roll:

Jak wszystko to rzecz gustu i upodobań.

hm... to troche pózno na projektowanie.... :wink: