Irma 22.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 jak dla mnie to III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 jestem za III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stare haslo nie dziala poprosze nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dobry wieczór mnie też ta III pasi bardziej no i co tynkarze przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 u mnie jest dokladnie tak jak w wersji 2 kurcze przypadek ze te wneki zaplanowalysmy pod prysznicem takie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wrzuciłam dla porównania wizualki ściany z prysznicem w łazience na dole w trzech wersjach: I - duża ciemna obwódka (tak jak było) II - tylko jasne kafle III - mała ciemna obwódka co wy na to? na razie moich uwag nie piszę.. czekam na wasze Witaj Skabunia! No to będę oryginalna, bo mi się podoba najbardziej wersja początkowa - jeśli mam wybierać z tych po zmianach to I. II - jak dla mnie za mdło z samymi jasnymi płytkami III - trochę śmieszna ta rameczka... Nie cięłabym tych dużych płytek, bo mogą stracić efekt... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tos namieszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 No co ja poradzę jak mi się te zmiany nie widzą... Mi się podoba jak kabina jest zaakcentowana tymi brązowymi kaflami... P.S. Wrzuciłam fotki z docieplenia na Picassę - możesz sobie zobaczyć jak będzie wyglądał Twój szary domek! Pewnie Twój będzie jaśniejszy, ale zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Skaba jezeli z tych 3 wersji mialabym decydowac to wybralabym I .Wszystkie wielkosci plytek wspolgraja ze soba i jest jakas harmonia.Wersja bez ciemnych plytek totalnie mdla a z tymi przycietymi wyglada jak obrazek w zbyt waskiej rameczce Szceze powiedziawszy to pamieta ze wczesniej krecilam nosem na te ciemne plytki ale teraz po wizualizacjach (jestem wzrokowcem) to nawet bym sie zastanowila nad powrotem do pierwotnej wersji ( ale Ci namieszalam co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a wogóle to czy to musi być ramka? nie może być pas pionowy, czy jakieś inne wmontowanie tych brązowych płytek? Jak dla mnei bez brązu jest kiepsko, ale przecież on moze się pojawić w inny sposób niż ramka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No co ja poradzę jak mi się te zmiany nie widzą... Mi się podoba jak kabina jest zaakcentowana tymi brązowymi kaflami... P.S. Wrzuciłam fotki z docieplenia na Picassę - możesz sobie zobaczyć jak będzie wyglądał Twój szary domek! Pewnie Twój będzie jaśniejszy, ale zawsze coś... Lece choc mysle ze moj bedzie jasniejszy troszke Jaka masz piekna mate pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Markotko prawda, że piękna - specjalnie dla Ciebie wkleiłam?! To ta z Tchibo, co mi przesłałaś. Zamówiłam, bo stwierdziłam, że jak potem będę szukać to znając życie będzie problem... Irmo z tego co wiem to Iza ma już kupione kafle i chciała je wszystkie wykorzystać - szczególnie dekory. Ale uważam, że nic na siłę... Może faktycznie powinna wymyślić jeszcze coś zupełnie innego, chociaż mi akurat to ułożenie pod prysznicem pasuje..?! Jak wszystko to rzecz gustu i upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Marys domyslalam sie ze to TA Fajna, ja zaluje ze tez nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 dzień dobry Skabusia no jak byli fachowcy czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Irmo z tego co wiem to Iza ma już kupione kafle i chciała je wszystkie wykorzystać - szczególnie dekory. Ale uważam, że nic na siłę... Może faktycznie powinna wymyślić jeszcze coś zupełnie innego, chociaż mi akurat to ułożenie pod prysznicem pasuje..?! Jak wszystko to rzecz gustu i upodobań. hm... to troche pózno na projektowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Markotko a czemu teraz nie kupujesz - nie ma już w sklepie? Irmo no trochę późno i potem takie rzeczy wychodzą. Kaski szkoda i trzeba kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Marysiu nie ma juz, wykupilas wszytskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kurczę, no to wtopa.... Gdybym wiedziała to zamówiłabym dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie no cos ty, ja sie nie moglam zdecydowac czy kupowac czy nie a jak sie zdecydowalam to juz nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No i dlatego już się nauczyłam, że jak mi się coś podoba to trza brać i nie czekać! Na pewno jeszcze się pojawią - jak na nie gdzieś 'wpadnę' to dam Ci cynk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts