EDZIA 23.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 [ z dziennika budowy] Witaj Skaba, Mamy taką samą dachówkę i ten sam domek i mam pytanie jak dobrałaś blachę do obróbek przy kominie bo ja jak wzięłam na próbe antracytową to okazało się ze wpada w zielony o zgrozo wrrrrrr i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej pomożesz please... z góry dziękuję. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 to moja lazienka Wam sie nie bedzie podobac z le rablami, bedzie bez dodatkow brazowych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Anusia popatrzym ocenim a jak jeszcze bedziesz mieć wannę w podłodze to już nas z niej nie wygonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 o o o ale to nie ta lazienka, gdybym ta chciala zrobic w le rablach nie zamknelabym budzetu , ta gorna bedzie z chinskim gresem i drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 łooooooooo Ania też się czepaisz posiedzimy tydzień w le rablach potem tydzień w chińskim gresie będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maryś super szary ten Wasz domek (Markotko niezle wygląda nie?) i czemu szary? jaki to styro? czy kładziecie na pianke czy klej? kołkujecie? bo nie widze kołków? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Thermoorganika platinum kolkowany bedzie pewnie potem Kolorystyka super, dziwie sie ze marys chce ja przykrys jakimis bezykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maryś super szary ten Wasz domek (Markotko niezle wygląda nie?) i czemu szary? jaki to styro? czy kładziecie na pianke czy klej? kołkujecie? bo nie widze kołków? pozdrawiam Witaj Monia! Dzięki - dziewczyny nie uwierzycie, ale mi się taki szary też podoba, tyle że u Małża by nie przeszedł... Styropian to tak jak już napisała Markotka TermoOrganika Platinum (12 cm, frezowany, wpc O,032) - jest srebrnoszary ponieważ jest jakąś kompozycją grafitu. Kładziemy na klej, potem będą wkręty. Tu możesz poczytać więcej: http://www.termoorganika.com.pl/produkty/1/6/sciana/platinum_%C2%B6ciana/ Miłośniczkę szarości proszę o nie czepianie się moich beżyków..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 U mnie tez juz szara elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No masz szczęście, bo pobiegłam do Twojego dzienniczka na złamanie karku - śliczna!!! A o parapety możesz być spokojna - na pewno będą Ci się podobać! Oczywiście jeśli mówimy o Helopalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mowimy Ja bede na budowie nie wiem kiedy pewnie juz na gotowe przyjade od poniedzialku maz z tesciem maja doprowadzic dom do porzadku tzn pomontowac kibelki baterie kabiny pomalowac, zagruntowac podlogi pod panele, ciekawa jestem czy im sie uda to zrobic przez tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mario a kiedy sadzenie drzewek w ogrodzie? Sama wg projketu bedziesz dzialac w ogrodzie czy bedziesz mial fachowa sile do pomocy? Dzisiaj w ulotce w Lidlu widzialm ze beda miec margaretki szczepione na pniu-pierwszy raz takie fajne biale kule widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kule to pewnie beda za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mario a kiedy sadzenie drzewek w ogrodzie? Sama wg projketu bedziesz dzialac w ogrodzie czy bedziesz mial fachowa sile do pomocy? Dzisiaj w ulotce w Lidlu widzialm ze beda miec margaretki szczepione na pniu-pierwszy raz takie fajne biale kule widze Kakusku właśnie przed chwilą chwaliłam się Marcie, że kupiłam dzisiaj 120 brabantów na obsadzenie żywopłotu z trzech stron!!! Jutro rano będą na mojej działeczce! Jak skończymy płot i kostkę to pozostaną nam do dosadzenia szmaragdy przed frontem, a reszta powolutku jak zamieszkamy. Myślę, że będę systematycznie dosadzać roślinki, w miarę możliwości finansowych... Ogród to mój konik, więc już wiem że będę częstym gościem na giełdzie kwiatowej - jakie ja dzisiaj widziałam boskie magnolie, rododendrony, klony palmowe i inne cuda... Tak bym chciała już sadzić te wszystkie roślinki... Działać będę sama wg projektu, bo Pan ogrodnik 'zaśpiewał' sobie 65zł za 120cm tuję z wsadzeniem, korowaniem i folią, no i przyznam, że przy tej ilości kwota tworzy się niemała... Postanowiliśmy wziąć się za to sami i od poniedziałku ściągnęłam mojego tatę do pomocy - aczkolwiek nie wiem jak to będzie, bo dzisiaj się przeraziłam jaki OGROM pracy nas czeka... Samo wyrównanie działki wydaje się koszmarne, a gdzie cała reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mowimy Ja bede na budowie nie wiem kiedy pewnie juz na gotowe przyjade od poniedzialku maz z tesciem maja doprowadzic dom do porzadku tzn pomontowac kibelki baterie kabiny pomalowac, zagruntowac podlogi pod panele, ciekawa jestem czy im sie uda to zrobic przez tydzien No to muszę przyznać, że ambitny plan jak na tydzień czasu...! Oczywiście ściskam kciukasy, żeby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 O to super Thuje szmaragdowe bardzo mi sie podobaja .Zdaje sie ze kropkq ma je u siebie.Wogole jej ogrod bardzo mi sie podoba-jest taki "czysty" i przestronny.Ja totalnie nie znam sie na ogrodnictwie co jakie drzewko,krzew ,kwiat potzebuje wiec temat ogrodu bedzie "analizowany" dopiero po przeprowadzce (teraz ledwo ogarniam tematyke budowlana ) Mimo ze lubie grzebac w ziemi to raczej nie zdecyduje sie na duzo roslin majacych wymagania co do plewienia ,przycinania itd ( a moze takich nie ma? W kazdym razie super sprawa w ogrodzie jest zrobienie sobie nawodnienia do wiekszosci roslin (miejsc) wiec jezeli o tym nie pomyslalas to sobie to jeszcze przeanalizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Thuje szmaragdowe będą na bank - na pewno na początku mniejsze niż u Kropkqi, ale mam nadzieję, że będą szybko rosły! Kakusku co do nawadniania to cały czas myślimy, bo to kolejna kaska a różne opinie na ten temat zbieramy... A Skabunia to gdzie się podziewa - zaczęłaś sama te tynki kłaść czy co..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Aniu brabanty i szmaragdowe rosna szybko, moje przez dwa lata podrosły o ponad pol metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wiem Anusia, właśnie dlatego takie odmiany wybrałam! Szczególnie zależy mi na brabantach, żeby szybko zasłoniły nas od strony sąsiada... Kupiłam takie metrowe, więc zakładam, że za ok. 2 lata będą na równo z płotem i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 o o o a ja kupowalam takie 30cm ale juz teraz maja metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts