mario31 24.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No to super, że tak szybciutko rosną! A kiedy je sadziłaś i pierwszy raz nawoziłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 sadzilam w maju chyba a nawozilam chyba dopiero po roku zaczelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No to podobnie jak ja - też będę teraz sadzić i podobno mam zawieźć dopiero w przyszłym roku, żeby teraz nie osłabiać korzeni... Pytam bo wolałam się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dokladnie tak, nie mozna nawozic od razu po wsadzeniu, ale ile trzeba odczekac to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Skaba pewnie patrzy chlopakom na rece coby wszystko rowno wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.04.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 hej hej!! tyle tu naskrobałyście, a mnie brak ale już jestem! to po kolei! po pierwsze wizualki - dziękuję wszystkim za opinie! od siebie powiem tak: musimy jeszcze pokombinować! wersja bez brązów jak dla mnie za mdła.. wersja z ramką - rameczka za wąska, a poza tym to cięcie płytek mi się nie widzi .. ale może rzeczywiście trzeba odejść od tych ramek! Irma, marysiu jeśli chodzi o plytki jasne i ciemne - nie mam wytycznych co do ich ilości.. oczywiście ja preferuję jasne, więc takich na pewno będzie więcej poki co tylko liczba dekorów jest przesądzona - 12 sztuk, ale z tym akurat problemu nie ma.. po drugie tynki panowie przybyli! nie dane mi było jednak patrzeć im na ręce, bo byłam na działce za późno.. za to było mi dane patrzeć na to co zrobili.. aż uszami przebieram, żeby tam jutro wpaść na dłużej.. nie zapytałam ich tylko, czy w soboty tez pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.04.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 po trzecie ogród - powiem tylko: zazdraszczam tym, co maja już krzaczki mam jeszcze pytanie: czy orientujecie się może jak kształtują się ceny blatów z drewna egzotycznego do zastosowania pod umywalkę? jutro przychodzą oblookać robotę płytkarze.. ciekawe co powiedzą na te pogięte łazienki, które pani domu sobie tak umiłowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Tak trochę to zazdroszczę Tobie skaba tych dzisiejszych przemyśleń...Ja ciągle zadaję sobie owe tysiące pytań i tak bardzo brak mi teraz mojego Taty.... ale wracając do rzeczywistości: mogłabym też obejrzeć wizualki? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Izunia ja dokladnie takie samo pytanie sobie zadalam poki co odpowiedz tez jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.04.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 amtla hasło poszło na PW miło mi, że zajrzałaś czasem mam dosyć tego mojego rodziciela z jego skrajnie analitycznym umysłem.. ale bez niego byłoby ciężko.. anja fajne uczucie - rzeczywistość dorównuje marzeniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ja mam nadal wiele wątpliwości co do mojego domku, może jak już więcej w środku zrobimy to bardziej się do niego przekonam na razie nie spędzam tam za wiele czasu może dlatego mam takie uczucia, jak zacznę częściej jeździć i w końcu kupować wyposażenie to będzie inaczej ... na razie to moi budowlańcy bardziej się tam rozgościli niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja swoim budowlancom dzis popielniczki wyrzucilamnormalnie czuja sie jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja juz mialam kafle kupione a mialam watpliwosci czy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 amtla hasło poszło na PW miło mi, że zajrzałaś czasem mam dosyć tego mojego rodziciela z jego skrajnie analitycznym umysłem.. ale bez niego byłoby ciężko.. Dziękuję bardzo i ciesz się z tego kogo masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 markotko watpliwości to ja mam tysiąc na minutę.. ale jak analizowałam te moje dotychczasowe decyzje to ogólnie rzecz biorąc jestem z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 melduje, że żyję, ale padam na twarz.. uskuteczniłam dziś znowu bieg po sklepach kafelkowych.. i wcale mi się nie podoba to, czego sie dowiedziałam trudno... pewnie jeszcze pobiegam.. jutro jade na imprezę rodzinną, a kolejne dwa dni spedzam w stolicy, więc zajrzę pewnie dopiero w srodę.. do zobaczenia! i trzymajcie kciuki, bo będę odstawiać w warszawie wielką improwizację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 [ z dziennika budowy] Witaj Skaba, Mamy taką samą dachówkę i ten sam domek i mam pytanie jak dobrałaś blachę do obróbek przy kominie bo ja jak wzięłam na próbe antracytową to okazało się ze wpada w zielony o zgrozo wrrrrrr i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej pomożesz please... z góry dziękuję. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89139.htm przegapiłam wczesniej ale nie za bardzo umiem pomóc.. blacha jest na pewno bardziej brązowa, niż grafitowa.. no cóż - jest identyczna jak dachówka.. ale jaka to firma i kolor- nie mam pojęcia sparwdzałam na fakturach, ale nie mam informacji.. pamiętam tylko jak Pan Dachowy pedził przez podwórko z arkuszem blachy i dachówką, a na jego twarzy malowała się duma, że niemal identyczny kolor znalazł.. mogę oczywiście zadzwonić do niego z zapytaniem, ale to dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dobry wieczór Skabusia już miałam japkę otworzyć kaj fotki tynków ale siem dokształciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Pani będzie zadowolona Ja śledzę na bieżąco ino się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jezdem miło było, ale sie skończyło.. jutro do roboty podobno jest już trochę tynków.. ale bez oprrr to się chyba nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts